Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
...że znowu padł mi DAP, i to w środku urlopu. :/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
- zahartowany metalizator
- Sybir
Żeby chociaż.
Chodzi o mojego przenośnego grajka.

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
Niektórzy to się bawią na urlopach Double Anal.....
Celem życia nie jest przeżycie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Russkim prawakom to jednak tylko anal w głowie. Wszędzie widzą anal, a wystarczyłoby zaprosić innego prawaka na randkę i może byłby anal w realu.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
To znak od Boga, zebys sie skupil na sobie i otoczeniu, posluchal natury, szelestu lisci na wietrze, cykania swierszcza, rechotania zab, mgly opadajacej wieczorem na jezioro........xD
A tak powaznie, to one sa tak zawodne? Juz pisales chyba, ze raz byl w naprawie. Przemyslalem sprawe i sprobuje ale nie tak duzego, pare giga mi styknie
woodpecker from space
- Sybir
Na urlopie nie mam za bardzo czasu na muzykę, ale akurat wczoraj po całym dniu chciałem sobie czegoś posłuchać i psiajucha nie odpaliła. Dobrze, że mam akurat blisko do Olsztyna, gdzie mieści się centrum serwisowe dystrybutora iBasso.
Co do samego iBasso, to niestety bywa różnie pod względem niezawodności/"padalności", w zamian otrzymuje się jakość dźwięku. Teraz zastanawiam się, czy nie wybrać czegoś z katalogu Shanlinga lub HiBy, ale obawiam się, że to nie będzie TAKIE granie.
Co do samego iBasso, to niestety bywa różnie pod względem niezawodności/"padalności", w zamian otrzymuje się jakość dźwięku. Teraz zastanawiam się, czy nie wybrać czegoś z katalogu Shanlinga lub HiBy, ale obawiam się, że to nie będzie TAKIE granie.
- Triceratops
- Żwirek i Muchomorek
- rozkręca się
Żylaki odbytu mnie wkurwiaja. Bardzo. Przyszlo mi nawet dzisiaj do glowy ze założę kiedyś zespół punkowy i nazwe go Krwawiace Guzki Odbytu. Ewentualnie Posterisan & The Hemoroids.
-
- w mackach Zła
a to pech , a mój 10 letni smartfon kupiony za 400 zl dalej działa .Sybir pisze: ↑26-07-2025, 11:04Na urlopie nie mam za bardzo czasu na muzykę, ale akurat wczoraj po całym dniu chciałem sobie czegoś posłuchać i psiajucha nie odpaliła. Dobrze, że mam akurat blisko do Olsztyna, gdzie mieści się centrum serwisowe dystrybutora iBasso.
-
- w mackach Zła
to z kolei znak od boga aby zarzucić styl życia sodomity.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑26-07-2025, 12:54Żylaki odbytu mnie wkurwiaja. Bardzo. Przyszlo mi nawet dzisiaj do glowy ze założę kiedyś zespół punkowy i nazwe go Krwawiace Guzki Odbytu. Ewentualnie Posterisan & The Hemoroids.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ale anal podobno najlepszą prewencją na żylaki odbytu 
A na serio ŻiM, to wpierdalaj diosminę i hesperydynę.

A na serio ŻiM, to wpierdalaj diosminę i hesperydynę.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Triceratops
Dieta,ale googlnij se filn na yt pt Squaty potty, juz tu kiedys o tym gadalismyŻwirek i Muchomorek pisze: ↑26-07-2025, 12:54Żylaki odbytu mnie wkurwiaja. Bardzo. Przyszlo mi nawet dzisiaj do glowy ze założę kiedyś zespół punkowy i nazwe go Krwawiace Guzki Odbytu. Ewentualnie Posterisan & The Hemoroids.
woodpecker from space
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Może nie bezpośrednio związany z żylakami odbyty, ale jeśli się nie mylę to była kapela punkowa Złośliwy Pomruk OdbytnicyŻwirek i Muchomorek pisze: ↑26-07-2025, 12:54Żylaki odbytu mnie wkurwiaja. Bardzo. Przyszlo mi nawet dzisiaj do glowy ze założę kiedyś zespół punkowy i nazwe go Krwawiace Guzki Odbytu. Ewentualnie Posterisan & The Hemoroids.
Everyone loves you when you are dead
- Aron
- postuje jak opętany!
Zgadzam się. Najwyższy czas aby porzucić seminarium kapłańskie.tabaluga pisze: ↑26-07-2025, 14:09to z kolei znak od boga aby zarzucić styl życia sodomity.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑26-07-2025, 12:54Żylaki odbytu mnie wkurwiaja. Bardzo. Przyszlo mi nawet dzisiaj do glowy ze założę kiedyś zespół punkowy i nazwe go Krwawiace Guzki Odbytu. Ewentualnie Posterisan & The Hemoroids.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
zabieg laserowy na dupe i problem z bani.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sybir
Są rzeczy na niebie i na ziemi, o których nie śniło się chińskim inżynierom - DAP nagle ożył, ni z tego, ni z owego, nie ruszany i nie proszony.

- Triceratops
- Żwirek i Muchomorek
- rozkręca się
- Żułek
aż musiałem zakapować bo mnie kurwa denerwuje i w dodatku leży mi na drodze do przystanku martwy gołąb
generalnie nic nie mam do martwych gołębi bo jakbym mógł to sam bym do nich strzelał że hoho zwłaszcza że pod cmentarzem jakieś debile dokarmiają sraluchy wiec jest ich tam pełno
no ale ten akurat centralnie leży mi na drodze, dobrze że kurwa nie na chodniku tylko pod latarnią więc troche z boku
nie wiem zaruchał go tam ktoś na śmierć czy jak ?
w każdym razie niech spierdala
generalnie nic nie mam do martwych gołębi bo jakbym mógł to sam bym do nich strzelał że hoho zwłaszcza że pod cmentarzem jakieś debile dokarmiają sraluchy wiec jest ich tam pełno
no ale ten akurat centralnie leży mi na drodze, dobrze że kurwa nie na chodniku tylko pod latarnią więc troche z boku
nie wiem zaruchał go tam ktoś na śmierć czy jak ?

w każdym razie niech spierdala

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist