['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ['] Place me into the book of death... [']
^ Kurde balans, jeszcze młody gość - 47 lat.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
nie wiem kto to, ale 47 lat... szkoda chłopa..
nie wiem kto to, ale 47 lat... szkoda chłopa..
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Joanna Kołaczkowska 59 lat.

Qrva mać...

Qrva mać...
Z ogromnym bólem i smutkiem zawiadamiamy, że odeszła Joanna Kołaczkowska...Nasza Asia.
Przyszło Jej zmierzyć się z najgorszym i najbardziej agresywnym przeciwnikiem. Walczyła dzielnie, z godnością, z nadzieją. My razem z Nią. Wyczerpaliśmy niestety wszystkie dostępne formy leczenia. Wierzyliśmy w cud. Cud nie nastąpił.
Asia odeszła spokojnie, bez bólu. W otoczeniu najbliższych i przyjaciół – wśród tych, których kochała i którzy kochali Ją bezgranicznie.
Zostawiła po sobie ogromną wyrwę, której niczym nie da się zapełnić. W nas – ludziach, którzy byli z Nią blisko, którzy dzielili z Nią scenę i życie. I w świecie sztuki, który był Jej przestrzenią, Jej domem, Jej oddechem., a Ona była jego najpiękniejszym uosobieniem.
Jej talentu nie da się porównać – był zjawiskiem. Jej obecność – darem. Jej odejście – stratą nie do ogarnięcia.
Dziękujemy Ci, Asiu.
Za śmiech, za wzruszenie, za piękno i dobro, które nosiłaś w sobie i dawałaś światu. Za dobro.
Zostajesz z nami – w każdym wspomnieniu, w każdym wersie, w każdej ciszy, która dziś boli bardziej niż kiedykolwiek.
Wierzymy, że gdziekolwiek teraz jesteś – roześmiana, jasna, wolna – niesiesz innym swój śmiech, tak jak nam niosłaś nadzieję i radość, nawet w najciemniejsze dni.
Kabaret Hrabii
Ostatnio zmieniony 17-07-2025, 01:24 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Żułek
szybko poszło, wydawała się sympatyczna babka chociaż jeśli chodzi o kabaret to kompletnie nie moja bajka
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Żulik, kurwa weź z tymi żartami się wstrzymaj czasem. Szkoda kobiety, zajebisty talent miała i jeszcze sporo życia mogło się wydarzyć.
- Żułek
nie wiem gdzie masz tu żarty
przecież napisałem że sympatyczna babka
przecież napisałem że sympatyczna babka
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.