Reign in blood w całości zagrają
BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLACK SABBATH
Rozumiem, że chcesz zdążyć na 14 minut występu Anthrax? Dobrze, że przylecieli z tego US&A, bo bez tych 14 minut event nie byłby taki sam

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Jeśli Ozzy rzeczywiście wyciśnie tę godzinę śpiewania, to uważam, że i tak będzie to wielki wyczyn. Widziałem nagranie z rock and roll hall of fame, i wyglądał jakby z trudem siedział o własnych siłach...
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Przekichane ma ich perkusista, dwa występy jednego dnia.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Nie no, reklamy w transmisji za którą zapłaciłem to już przegięcie
-
- zaczyna szaleć
Przegięciem to jest dojeżdżanie własnego, niepełnosprawnego męża do ostatniej kropli legendarnej krwi. Fuck you Sharon. Boję się, że na koniec swojej drogi najważniejszy zespół w historii ciężkiej muzyki zostawi niesmaczne wrażenie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Polskie narzekanie... delektujcie się chłopaki. Chociaż przez szklany ekran. Zazdroszczę święta tym którzy tam są. Widziałem już kolesia z naszywka Mgły i w koszulce Kingdom. Są więc Polskie akcenty. Piękny dzień.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^
Czego innego się spodziewać po czarownicy?

Czego innego się spodziewać po czarownicy?