Playlista na wakacyjną trasę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Playlista na wakacyjną trasę.
Jak w temacie. Proszę o listę ulubionych pioseneczek umilających przemieszczanie się na czterech kółkach.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Playlista na wakacyjną trasę.
Wszelaki blues, rock, country (Seasick Steve, Johnny Winter, Joe Bonamassa, John Lee Hooker, Jeff Beck itp. itd.)
support music, not rumors
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Clawfinger i Guano Apes 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Meh, takie bzdury to w radio. Coś bardziej subtelnego.
- Triceratops
- nicram
Mnie się bardzo dobrze jeździ pod Megadeth, Moonspell (Wolheart/Irreligious/Memorial/Extinct), Nevermore, Tiamat. Bardzo mi taka muzyka pasuje na letnie wypady.
all the monsters will break your heart
- DST
- rasowy masterfulowicz
The Cult "Love", "Sonic Temple", "Electric"
Howlin' Wolf "Moanin' in the Moonlight"
Howlin' Wolf "Moanin' in the Moonlight"
- Żułek
ja nie moge jeżdzić samochodem (mam prafko, że wole tramwaj to swoją drogą) z włączoną muzą bo byłby

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
NFS MW ost
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Ascetic
„tPetrol” od tVibrators. Często leci. Choć piosenka zupełnie nie o sprawach związanych z motoryzacją.
Jutro np. będzie katowane Kae Tempest. Muzyka miejska, a tutaj po miastach, dwóch podróżowanie będzie. A, że podróżujący lubią, na jutrzejszą premierę czekają, to i będzie bujać autem.
Jutro np. będzie katowane Kae Tempest. Muzyka miejska, a tutaj po miastach, dwóch podróżowanie będzie. A, że podróżujący lubią, na jutrzejszą premierę czekają, to i będzie bujać autem.
lys på slutten av lys
-
abstract
- postuje jak opętany!
Ten Years After, Blue Oyster Cult, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival i tak dalej
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
That's what they always say
W ogóle cała ta płyta grana w aucie łagodzi obyczaje.
Ode mnie dochodzą całe płyty.
Mike Oldfield "Earth Moving"
The gathering "If_then_else"
Talk Talk "The colour of spring"
Friend of Dean Martinez "Random Harvest"
Bill Laswell "Dub chamber 3"
The National "High Violet"
i standardowo: Blackfilm, Massive Attack, Ulver, Molvaer i Esbjorn Svensson Trio na nocne jazdy.
- Triceratops
Ciezko ja wylaczyc, to fakt, no i emanuje takim ciezkim, leniwym, chlodnym spokojem. W aucie jest duzo lepsza niz w domu.
Moj znajomy od lat powtarza, ze kiedys dawno temu w Trujce w jakiejs audycji bylo, ze to on ponoc nauczyl Marka Knopflera grac palcami a nie piorkiem. Nie znalazlem jednak nigdzie w sieci potwierdzenia tego.
Zreszta Dire Straits tez genialne do auta, zwlaszcza przy takim Brothers Of Arms.....
Ale wszystko zalezy od chwili i kontekstu, dokladnie rok temu pojechalem na poprzedni Chaos Piknik i wracajac w srodku nocy z Zelebska akurat na tasmie leciala Stairway To Heaven, i jak kurwa mknalem przez las, bo tam to totalne zadupie i ciemnosc, i tylko slupki na poboczu sie swiecily to jak wedejszla ta slynna soluwa to myslalem, ze sie zesram ze szczenscia, i pomyslalem "chwilo trwaj wiecznie".
woodpecker from space
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Jak będziesz chciał się ocknąć to polecam to:
Kiedyś 5h słuchałem tego i była to jedna z milszych tras, a poza tym Beastie boys, Bruce Springsteen ( koncert z dokumentu jest świetny), Alanis Morissette, Midnight oil... Bo o metal to wiadomo, ten który się nuci, śpiewa i zna na wylot...
Kiedyś 5h słuchałem tego i była to jedna z milszych tras, a poza tym Beastie boys, Bruce Springsteen ( koncert z dokumentu jest świetny), Alanis Morissette, Midnight oil... Bo o metal to wiadomo, ten który się nuci, śpiewa i zna na wylot...
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Ja taki moment wyłapałem przy Achilles Last Stand gdzieś w kniejach Zachodniopomorskiego, jak w letnią noc jechałem DK 10 na prom do Świnoujścia. Magia.Triceratops pisze: ↑03-07-2025, 20:32Moj znajomy od lat powtarza, ze kiedys dawno temu w Trujce w jakiejs audycji bylo, ze to on ponoc nauczyl Marka Knopflera grac palcami a nie piorkiem. Nie znalazlem jednak nigdzie w sieci potwierdzenia tego.
Zreszta Dire Straits tez genialne do auta, zwlaszcza przy takim Brothers Of Arms.....
Ale wszystko zalezy od chwili i kontekstu, dokladnie rok temu pojechalem na poprzedni Chaos Piknik i wracajac w srodku nocy z Zelebska akurat na tasmie leciala Stairway To Heaven, i jak kurwa mknalem przez las, bo tam to totalne zadupie i ciemnosc, i tylko slupki na poboczu sie swiecily to jak wedejszla ta slynna soluwa to myslalem, ze sie zesram ze szczenscia, i pomyslalem "chwilo trwaj wiecznie".
U mnie sprawdza się idealnie w deszczu.Triceratops pisze: ↑03-07-2025, 20:32Ciezko ja wylaczyc, to fakt, no i emanuje takim ciezkim, leniwym, chlodnym spokojem. W aucie jest duzo lepsza niz w domu.
Oldfield z kolei świetnie się słucha na niemieckim, słonecznym autobahnie, chyba w związku z tym intrem:
BTW:U mnie Rea, Oldfield, 80-te Genesisy czy Uriah Heep to zawsze były płyty, które puszczał ojciec podczas wyjazdów rodzinnych. Zwłaszcza jak targaliśmy się z Wrocławia przez całą Polskę do mojego miejsca urodzenia na Warmii i ta muzyka (i jeszcze może zgadywanie przez 10 godzin kto z pięcioosobowej rodziny jest autorem wypuszczonego z kamienną twarzą bąka) to były jedyne rozrywki pozwalające przetrwać polskie drogi lat 90-tych.
- Ascetic
Weź jedź jasną, białą norweską nocą, zapodaj, bo akurat twój set ma polecieć, z demokratycznego wyboru odsłuchowego: „O Children” i nie usłysz współjeżdżących, nie usłysz tego wyśpiewanego, wymruczanego na przednim i tylnich siedzeniach refrenu:
… O children
Lift up your voice, lift up your voice
Children
Rejoice, rejoice …
Nie da się. Przetestowane.
Come’on.
Nie da się też aby nie zgodzili się na repetę. Tym bardziej, że ta piosenka ma ewidentnie do przodu motorykę. Jeździsz z nią, przez i za jej pośrednictwem.
… O children
Lift up your voice, lift up your voice
Children
Rejoice, rejoice …
Nie da się. Przetestowane.
Come’on.
Nie da się też aby nie zgodzili się na repetę. Tym bardziej, że ta piosenka ma ewidentnie do przodu motorykę. Jeździsz z nią, przez i za jej pośrednictwem.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Wielki Majk tez u mnie do odswiezenia nawet juz zgromadzilem stosowne kasety, bo troche dziur mam w jego twurczosci. Esencjonalna ejtisowosc jego plyt jest po prostu niesamowita. Ale na razie dronze pudlo. Wczoraj mi sie Tina Turner wylosowala, niezle sie przy tym jezdzi
woodpecker from space