MYSTICUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
Po jaką cholerę atakować przed czasem?
Zawsze mnie to zastanawia.
Przecież im dłużej trwa walka tym cena idzie bardziej w górę.
Gdyby wszyscy uderzali w ostatniej minucie cena nigdy nie zostałaby wywindowana do wysokiego poziomu, bo:
1) zabrakło by czasu na kolejne przebijanie
2) zabrakło by czasu do namysłu nad wysokością ceny (zazwyczaj ludzie są wtedy ostrożniejsi i dają mniej)
Gdyby wszyscy uderzali w ostatniej minucie cena nigdy nie zostałaby wywindowana do wysokiego poziomu, bo:
2) zabrakło by czasu do namysłu nad wysokością ceny (zazwyczaj ludzie są wtedy ostrożniejsi i dają mniej)
- Ulfr
- zaczyna szaleć
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
2) zabrakło by czasu do namysłu nad wysokością ceny (zazwyczaj ludzie są wtedy ostrożniejsi i dają mniej) [/quote]
Oczywiście, tylko tym razem nie sądziłem, że będzie jakieś zainteresowanie. W innych przypadkach zawsze czekam na " poniżej minuty "
2) zabrakło by czasu do namysłu nad wysokością ceny (zazwyczaj ludzie są wtedy ostrożniejsi i dają mniej) [/quote]
Oczywiście, tylko tym razem nie sądziłem, że będzie jakieś zainteresowanie. W innych przypadkach zawsze czekam na " poniżej minuty "
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Pytanie od jakiej ceny człowiek staje się durniem? [/quote]
niestety, jeśli za bardzo zależy Ci na płycie, to racjonalne myślenie schodzi na bok i często człowiek wydaje o wiele więcej, niż powinien ... ale tak to jest, jak czegoś szukasz kilka lat i przypadkowo gdzieś wynajdujesz.
Pytanie od jakiej ceny człowiek staje się durniem? [/quote]
niestety, jeśli za bardzo zależy Ci na płycie, to racjonalne myślenie schodzi na bok i często człowiek wydaje o wiele więcej, niż powinien ... ale tak to jest, jak czegoś szukasz kilka lat i przypadkowo gdzieś wynajdujesz.
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Bardzo proste wytłumaczenie - często atakuję przed czasem bo wiem, że w czasie gdy będzie się kończyła aukcja nie będą mógł być przy komputerze. Poprostu nie każdy ma komfort siedzenia przed kompem w czasie zakończenia aukcji... [/quote]
OK, ja to rozumiem, ale po co gość wali cenę trzy dni przed czasem?
Daje się w ostatniej możliwej chwili. Jeśli wiem, że aukcja rozegra się gdy będę w pracy, to daję cenę rano ostatniego dnia.
Bardzo proste wytłumaczenie - często atakuję przed czasem bo wiem, że w czasie gdy będzie się kończyła aukcja nie będą mógł być przy komputerze. Poprostu nie każdy ma komfort siedzenia przed kompem w czasie zakończenia aukcji... [/quote]
OK, ja to rozumiem, ale po co gość wali cenę trzy dni przed czasem?
Daje się w ostatniej możliwej chwili. Jeśli wiem, że aukcja rozegra się gdy będę w pracy, to daję cenę rano ostatniego dnia.
- longinus696
-
mistrzsardu
Czy ktoś mógłby mi podesłać na maila kawałek ze splitu z Audiopain czyli Black Magic Mushrooms?
Dzięki
mistrzsardu@o2.pl
Dzięki
mistrzsardu@o2.pl
- COFFIN
Załatwiłes ?Wysłane przez mistrzsardu
Czy ktoś mógłby mi podesłać na maila kawałek ze splitu z Audiopain czyli Black Magic Mushrooms?
Dzięki
mistrzsardu@o2.pl
-
mistrzsardu
-
vulture
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: MYSTICUM
Tak, nieodżałowany Mysticum. 'In the Streams of Inferno' rozkłada na łopatki. Dziś brakuje zespołów tego kalibru na norweskiej scenie.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Husar
- weteran forumowych bitew
Nakładem Massive Music. We wrześniu też zagrają na Silesian Massacre 5.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Lykantrop
No kurwa, Blackwinged, nie rżnij głupa, że pierwsze słyszysz. O ich reaktywacji pieje cały półświatek od przeszło roku.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95