Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Drugi tydzień jak nie słucham metalu, cały czas rapsy lecą. Strata kolekcji to trzask okropny dla psychiki
A i przyjaciółka mówi, że możemy być fwb także jest spoko. za 9 dni odwyk. Z fartem!
A i przyjaciółka mówi, że możemy być fwb także jest spoko. za 9 dni odwyk. Z fartem!
Ostatnio zmieniony 15-06-2025, 18:52 przez Bonecrusher, łącznie zmieniany 1 raz.
Eternal spokój!
- Sgt. Barnes
Życzę powodzenia! 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w czym problem?
Marchew i sałata zawierają aż około 89% wody, pomidory zajmują drugie miejsce - 93%, a ogórki są zdecydowanymi liderami, zawartość wody dochodzi nawet do 96%.
Pomidory składają się w około 93-95% z wody
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Warzywa, owoce, miód mają wielkie bogactwo polifenoli, antocyjanów i innych jeszcze niedużo zbadanych substancji które robią wielka różnice w porównaniu z przetworzonym żarciem. Od pewnego czasu wyczuwam to o niebo lepiej, ale to raczej nie będzie Cie interesowało, bo to fenomenologia niż coś odnośnie czego miałbym cytat z badań.Triceratops pisze: ↑15-06-2025, 19:30w czym problem?Marchew i sałata zawierają aż około 89% wody, pomidory zajmują drugie miejsce - 93%, a ogórki są zdecydowanymi liderami, zawartość wody dochodzi nawet do 96%.
Pomidory składają się w około 93-95% z wody
Find your flow
- Triceratops
Bla bla bla, chyba nie zrozumiales tego co napisalem, moga miec te polifenole i antocyjany i antyoksydanty i jeszcze inne super fajne mega substancje ale nie maja zadnych wartosci odzywczych, jezeli cos ma 95% wody, reszta to blonnik w czesci niestrawny to oznacza, ze jest tam mikra ilosc weglowodanow i nic poza tym, nie da sie na tym dlugo pociagnac, bo o ile sa niezbedne kwasy tluszczowe czy niezbedne aminokwasy to nie ma niezbednych weglowodanow i bez nich akurat da sie przezyc. Taki jest sens mojej wypowiedzi, owszem zywiac sie sama woda z domieszka trocin da sie szybko schudnac miajac nawet wrazenie pelnosci ale nie bedzie to sytosc wynikajaca z komunikacji hormonalnej tylko z zapchanego brzucha.
A miod to zwykla glukoza z fruktoza nic wiecej.
woodpecker from space
- Triceratops
Lecac na samych warzywach palisz smalec ale i palisz miesnie, jezeli jestes zatuczonym grubasem nie ma w tym nic zlego, wszak slynny Angus Barbieri nie jadl chyba 382 dni, jakby jadl pomidory to by pewnie pociagnal ciutke dluzej. Typowa dieta Dabrowskiej sie opiera na jedzeniu warzyw i owocowMobydick76 pisze: ↑15-06-2025, 17:31Na warzywach jade 8 tygodni jak jestem na statku. Po powrocie do domu mam wykupiona diete w fabryce sily dopasowana do siebie. Zrzucenie wagi nie jest tak trudne jak jej utrzymanie. Mi sie to udaje. Trzeba zmienic przyzwyczajenia zywieniowe do konca zycia. I zamienic browary na vodke.
Masz racje, ja zazwyczaj mowie nawet , ze to nawet proporcja 80% do 15%. Nabieranie masy to odwrotne proporcje/
woodpecker from space
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
ja jestem od ponad tygodnia na diecie odchudzającej , 20 kilo sadła mam do zrzucenia , narazie udało się zastąpić codzienne słodycze codzienną 1.5 l butlą pepsi zero . Kiepsko to widze.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Triceratops
Lepiej pic zwykla cole niz zero szczerze mowionc. ale jeszcze lepiej jesc cukier z torby, taniej, po co przeplacac
woodpecker from space
- empir
Co w takim razie jest najlepsze na podjadanie aby nie poszło w boczki? Te pomidory i ogórki powinny być ok, skoro mają tyle wody?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
100% pewny siebie w kwestii żywienia jak zawsze:-) ale z miodem myślę że kiedyś jeszcze odkryjesz jak bardzo się mylisz dzisiaj. PozdrawiamTriceratops pisze: ↑15-06-2025, 21:11Bla bla bla, chyba nie zrozumiales tego co napisalem, moga miec te polifenole i antocyjany i antyoksydanty i jeszcze inne super fajne mega substancje ale nie maja zadnych wartosci odzywczych, jezeli cos ma 95% wody, reszta to blonnik w czesci niestrawny to oznacza, ze jest tam mikra ilosc weglowodanow i nic poza tym, nie da sie na tym dlugo pociagnac, bo o ile sa niezbedne kwasy tluszczowe czy niezbedne aminokwasy to nie ma niezbednych weglowodanow i bez nich akurat da sie przezyc. Taki jest sens mojej wypowiedzi, owszem zywiac sie sama woda z domieszka trocin da sie szybko schudnac miajac nawet wrazenie pelnosci ale nie bedzie to sytosc wynikajaca z komunikacji hormonalnej tylko z zapchanego brzucha.
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
NiesamowiteTriceratops pisze: ↑15-06-2025, 21:29Lepiej pic zwykla cole niz zero szczerze mowionc. ale jeszcze lepiej jesc cukier z torby, taniej, po co przeplacac
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ech, żałuję że Mariusz wedliniarz nie może tego zobaczyć jak się miastowe bawią jedząc ananananasy na plantacji ananananasow.

Find your flow
- Triceratops
Nie myle sie i nie wynika to z pogladow. Ale powodzenia w odkrywaniu wspanialosci miodu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-06-2025, 21:36100% pewny siebie w kwestii żywienia jak zawsze:-) ale z miodem myślę że kiedyś jeszcze odkryjesz jak bardzo się mylisz dzisiaj. PozdrawiamTriceratops pisze: ↑15-06-2025, 21:11Bla bla bla, chyba nie zrozumiales tego co napisalem, moga miec te polifenole i antocyjany i antyoksydanty i jeszcze inne super fajne mega substancje ale nie maja zadnych wartosci odzywczych, jezeli cos ma 95% wody, reszta to blonnik w czesci niestrawny to oznacza, ze jest tam mikra ilosc weglowodanow i nic poza tym, nie da sie na tym dlugo pociagnac, bo o ile sa niezbedne kwasy tluszczowe czy niezbedne aminokwasy to nie ma niezbednych weglowodanow i bez nich akurat da sie przezyc. Taki jest sens mojej wypowiedzi, owszem zywiac sie sama woda z domieszka trocin da sie szybko schudnac miajac nawet wrazenie pelnosci ale nie bedzie to sytosc wynikajaca z komunikacji hormonalnej tylko z zapchanego brzucha.
Pewnosc wynika z wiedzy.
Pragmatyzm jest niesamowity?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-06-2025, 21:37NiesamowiteTriceratops pisze: ↑15-06-2025, 21:29Lepiej pic zwykla cole niz zero szczerze mowionc. ale jeszcze lepiej jesc cukier z torby, taniej, po co przeplacac
woodpecker from space
-
Mobydick76
- zaczyna szaleć
- empir
Wiem ale chcę wybrać mniejsze zło.Mobydick76 pisze: ↑15-06-2025, 22:16Mi zabronili podjadac nawet pomidory i ogorki. Mozna podjadac wode. Moze byc gazowana.Masz gloda wypijasz litr wody.
Ja dzięki diecie zjechałem z 109kg do 93kg.
Teraz już do dietetyczki nie chodzę i waga pokazuje ok 95kg.
Chciałbym zjechać do 90kg,
-
Mobydick76
- zaczyna szaleć
Onoczywiscie zgadzam sie ze na samych warzywach sie dlugo nie wytrzyma. Nawet jak sie wytrzyma to wiecej mozna sobie krzywdy zrobic niz pozytku. W domu moge sobie pozwolic na liczenie kalorii i diete pelnowartosciowa. Mozna nie wykupowac zadnych diet i jesc sama kielbase zwyczajna ale nie wiecej niz powiedzmy 2000 kalorii na dzien i tez bede chudl ale tez nie bedzie to zdrowe.
- Triceratops
Mozna jesc w opor, pomidory z cebula czy ogorki, nie da sie od tego utyc jak od wiekszosci warzyw ktore mozna jesc surowe
woodpecker from space
-
Mobydick76
- zaczyna szaleć
No wlasnie , bo jak sie zacznie zyc tak jak wczesniej przed dieta to sie nadrobi kg x 2. Tak jak wczesniej napisalem - jak chce sie utrzymac wage to trzeba zmienic nawyki zywieniowe do konca zycia. Sa ludzie co wpierdalaja wszystko i duzo i sa szczupli. Ja do takich nie naleze niestety
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
pomidorki i ogorki bardzo dobre , dużo potasu mają. Bez potasu serce może zaliczyć arytmie.Bardzo niebezpieczne.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale ogórki są zielone jak zielony lad a pomidory czerwone jak komunizm. Radzę połączyć kropki.
Find your flow