Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tak serio to podobała mi się ta akcja, bo była nastawiona ewidentnie na wkurwienie własnego fanbejsu i wysranie się na jakieś black metalowe kodeksy internetowych wojowników. Zrobienie czegoś takiego na scenie wiedząc, że prawdopodobnie 85% widowni będzie tym oburzona to punk rock w czystej postaci. A Kvarforthowi zawsze o to chodziło więc zero zdziwienia.
Old Man's Child, z Hoest'em na voc., z klawiszami napełnej, wjeżdżają lata 90te. Dimmu Hamburger, na koncertach w PL wieszane banersy na prześcieradle....ale to historia. Czas zapierdala.
Galder - Guitar and vocal
Hoest - Vocal
Elvorn - Bass
Cyrus - Guitar
Tjodalv - Drums
Rokk minął i kolejna płyta wzięta na tapetę. Tym razem debiut trafił się na Jarmarku Dominikańskim, nawet w pierwszym wydaniu. Kolejna znakomita płyta tego zespołu, trzecia jaką mam. Zupełnie nie rozumiem jak mógł mi ten zespół umknąć w latach 90-tych.
Może dlatego, żebym w roku 2026 mial radochę z muzycznej teleportacji 30 lat wstecz? Pewnie tak.
Mnie zaskoczyło JAK BARDZO Et hav av avstand mi podszedł. Totalnie jesienna muzyka dla takiego meteopaty jak ja. Uwielbiam.
Nową słyszałem, ale jakoś weszło i wyszło. Trzeba będzie wrócić za parę tygodni
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.