Plonne twe nadziejeOnly_True_Believers pisze: ↑30-05-2025, 17:18za dużo to jest tylko czarnych i brązowych. populacja białych to 6-8 %. mam nadzieję, że twój post był pisany dla jak i nie ma tu wyznawców religii ekologicznej.planeta była przed tobą I będzie po tobie. Da sobie radę.
SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMOGRAFICZNEGO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMOGRAFICZNEGO
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
jak na razie to prawaków aresztują za stanie 100 metrów od kliniki aborcyjnej i myślenie

[/quote]
taaa
to masz tak na szybko
https://deon24.com/2023/08/16/podpalacz ... -aborcjii/
https://wiadomosci.com/piec-lat-wiezien ... borcyjnej/
https://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelani ... do_Springs
[/quote]
ocena akcji antyaborcjonistów zależy od twojego moralnego kompasu ... można ich bronić tym że sami bronią życia ludzkiego ... a tamten ułom po prostu chciał zabijać ludzi / zarodki i nie ma dla niego zadnych okoliczności łagodzących.
- Aron
- postuje jak opętany!
Tako rzecze wyznawca Rothbarda:
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spoko, w Maroku co prawda byłem 3 razy ale dzięki za radę. Na pozostałe nie mam ochoty i nie mam ich na liście. A ile razy byłeś w tych krajach że mi tak je polecasz? Wierzę, nie robiłbyś tego gdybys widział je tylko na wideo?Only_True_Believers pisze: ↑30-05-2025, 18:58kolego obierzyswiecie mający monopol na jedną prawde musisz jeszcze odwiedzić:rpa, Haiti, Maroko, syrie, pakistan, indie. zobaczysz jak Ci podziękują za Twoja tolerancję.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-05-2025, 17:25No ale czy sa na to jakies fajne prawicowe pomysly, by bylo ich mniej - moze jakies ludobojstwo, przymusowe sterylizacje, obozy koncentracyjne? Szukamy tutaj konkretnych rozwiazan!Only_True_Believers pisze: ↑30-05-2025, 17:18za dużo to jest tylko czarnych i brązowych. populacja białych to 6-8 %.
juz mi przypomniales dlaczego kiedys malo Cie lubilem.
Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 19:55 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie, to był gość z 4chana.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No chyba nie

A julczyska wcale nie nienawidzą mężczyzn a jedynie brzydzą się przegrywami i incelami.
Dlatego w pierszej kolejności należy zutylizować wszystkich manletów poniżej 1,90m wzrostu, zakolaków z chujowym hairline, suchoklatesów, skinny fat, ulańców, baby face itp. Wystarczy skorzystać z doświadczenia i metod wypracowanych przez nazistów, jedynie zmodyfikować trochę metodologię i narzędzia - zaprzęgnąć AI do identyfikacji osobników o nikczemnym wzroście, zbyt wąskiej linii szczęki, chujowym rozstawie oczu itp. na podstawie obrazu z kamer przemysłowych i zdjęć z telefonów użytkowników internetu z przeznaczeniem do natychmiastowej eksterminacji. Dalej wystarczą już tradycyjne metody w postaci łapanek i wywożenia typów do obozów koncentracyjnych w bydlęcych wagonach

Kolejny krok to wprowadzenie prawa szariatu i skoszarowania kobiet w wieku rozrodczym w haremach do których dostęp mieliby pozostali przy życiu uber osobnicy. A dalej to już z górki - wszak każda kobieta woli być kilkunastą nałożnicą prawdziwego mężczyzny niż jedyną jakiegoś odpadu genetycznego który nawet nie jest w stanie sobie znaleźć baby. Natura.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
a co to zmienia ? jednoosobowa akcja odwetowa...ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-05-2025, 19:53Nie, to był gość z 4chana.
-
- postuje jak opętany!
tldrNerwowy pisze: ↑30-05-2025, 20:14No chyba nie
A julczyska wcale nie nienawidzą mężczyzn a jedynie brzydzą się przegrywami i incelami.
Dlatego w pierszej kolejności należy zutylizować wszystkich manletów poniżej 1,90m wzrostu, zakolaków z chujowym hairline, suchoklatesów, skinny fat, ulańców, baby face itp. Wystarczy skorzystać z doświadczenia i metod wypracowanych przez nazistów, jedynie zmodyfikować trochę metodologię i narzędzia - zaprzęgnąć AI do identyfikacji osobników o nikczemnym wzroście, zbyt wąskiej linii szczęki, chujowym rozstawie oczu itp. na podstawie obrazu z kamer przemysłowych i zdjęć z telefonów użytkowników internetu z przeznaczeniem do natychmiastowej eksterminacji. Dalej wystarczą już tradycyjne metody w postaci łapanek i wywożenia typów do obozów koncentracyjnych w bydlęcych wagonach
Kolejny krok to wprowadzenie prawa szariatu i skoszarowania kobiet w wieku rozrodczym w haremach do których dostęp mieliby pozostali przy życiu uber osobnicy. A dalej to już z górki - wszak każda kobieta woli być kilkunastą nałożnicą prawdziwego mężczyzny niż jedyną jakiegoś odpadu genetycznego który nawet nie jest w stanie sobie znaleźć baby. Natura.![]()
- Nerwowy
Przecież ty i tak nie umiesz czytać XDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Na marginesie znam osobiście gościa, co poleciał w red pilowską narrację. Obiektywnie nawet przystojny, ale jak tylko otworzy ryj, to wszystko idzie się jebać. Laska chciałaby pogadać o swoim psie, o wakacjach w Chorwacji, ten na wejściu wyjeżdża z ogólną teorią wszystkiego i jak jest prześladowany.t
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
- empir
- DST
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
https://jbzd.com.pl/obr/4133035/standardy#komentarze
biedny facio , pewnie samice wyczuły od niego tego mitycznego incela i przegrywa
biedny facio , pewnie samice wyczuły od niego tego mitycznego incela i przegrywa
-
- weteran forumowych bitew
ale serio sprawdziłem na szybko cóż Rothbard ma do powiedzenia w sprawie rodzicielstwa i kurwa pierdololo jest tak wielkie, że się popłakałem ze śmiechu bo to nie może być na serio.
w każdym razie polecam
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ