nie dotarli wtedy na koncert w Łodzi na który się wybrałem

byli na trasie z Corrupted, nosz kurwa, killer zestaw!
świeży wywiad z basistą Dysto, widać że chłop mocno styrany życiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mi kiedyś nie podeszła. A teraz wprost przeciwnie. Też serio.Jimmy Boyle pisze: ↑19-04-2025, 21:29Że co Milordzie? Ta płyta zafsze była fhooy zajebista. Mu wie serio.
jeśli uważać promocje lgbt i wyglądu męskiej pizdy w rocku za zło to faktycznie manson bije wszystkie rockowe/metalowe kapele razem wziete.tomaszm pisze: ↑20-04-2025, 00:18Naszło mnie. Po latach(chociaż tu się bije z myślami czy nie Antichrist Superstar) jednak najlepszy. Dzieło skończone od początku do końca od klipów, po koncept muzyczny, po teksty no i przede wszystkim po warstwę muzyczną.
Nie nagrywa się już takich płyt. Oj nie nagrywa.
A ,ze dzisiaj jest święto jakie jest to niech mi towarzyszy.
Nikt tak nie bluźnił na bozie i całe te religijne pokurwieństwo które nam towarzyszy od zarania dziejów,
Płyta namacalnie zła, przesiąknięta diabłem. tą pogardą i nienawiścią do tej swołoczy religijnej wokół. Ach kurwa zapętle do rana
Count to Six and Die
Przetwarza się tej muzyki bm/dm dużo. Ale tam to jest taki napuszony diabeł boruta z sztucznymi kłami zi z nadmuchanymi widłami co merda ogonem. A tu jest diabeł namacalny,
Jakby szatan chciał się zmaterializować to takim kapelom jak Acheron, Archgoat pokazałby miejsce w piaskownicy-tam jest wasze miejsce, to Manson uchwycił moje działo , wy dalej lepcie te babki z piasku.
Każdy tekst zabija te satanistyczne brednie(niczemu nie umniejszając,bo ja uwielbiam te kapele ale są komiczne). Diabeł jest w ludziach, w ich spektrum zniszczenia, siania zła od zarania dziejów w wytworze kreacji jakim jest religia żeby usprawiedliwiać nasze nikczemne czyny na przestrzeni dziejów i w ludziach, którzy potrafią się dopuścić każdego wyobrażalnego zła.
Tego mi dzisaj brakuje,takich rebeliantów co opluwają bozie,krzyże,charają żółcia z flegmą na te pospólskie nędzne wartości. Nie zawolowane w jakieś teksty ,że musisz siaść z encyklopedią czy posłużyć się wikipedia żeby coś z nich wywnioskować. Bozia to kurwa. O to jest to co do mnie trafia. Ze ktoś sieje nienawiść i w interpretacji nie musisz się drugiego dna doszukiwać.
Wiesz ,że ten człowiek opluje wartości którymi tak pogardzasz. żyjesz między nimi,bo tak jest w naszym życie skonstruowane(u mnie przynajmniej, 95% to ludzie wyznający te komiczne wartości to ludzie co mnie otaczają łacznie z partnerką, siostrom,bratem. najbliższymi osobami w firmie no kurwa dosłownie wszędzie) a ktoś przez przekaz muzyczny je potrafi ocharać.
A przecież muzyka to nośnik emocji .Wyrażania frustracji. Tego co nas wkurwia ,rozśmiesza, powoduje bóle dupy.
ostatni to demo 1994 demo "And Then the Heavens Opened", to dożywocie anulowali ? XDD
Haha ja pierdoletabaluga pisze:jeśli uważać promocje lgbt i wyglądu męskiej pizdy w rocku za zło to faktycznie manson bije wszystkie rockowe/metalowe kapele razem wziete.tomaszm pisze: ↑20-04-2025, 00:18Naszło mnie. Po latach(chociaż tu się bije z myślami czy nie Antichrist Superstar) jednak najlepszy. Dzieło skończone od początku do końca od klipów, po koncept muzyczny, po teksty no i przede wszystkim po warstwę muzyczną.
Nikt tak nie bluźnił na bozie i całe te religijne pokurwieństwo które nam towarzyszy od zarania dziejów,
Płyta namacalnie zła, przesiąknięta diabłem. tą pogardą i nienawiścią do tej swołoczy religijnej wokół. Ach kurwa zapętle do rana
Count to Six and Die
Przetwarza się tej muzyki bm/dm dużo. Ale tam to jest taki napuszony diabeł boruta z sztucznymi kłami zi z nadmuchanymi widłami co merda ogonem. A tu jest diabeł namacalny,
Jakby szatan chciał się zmaterializować to takim kapelom jak Acheron, Archgoat pokazałby miejsce w piaskownicy-tam jest wasze miejsce, to Manson uchwycił moje działo , wy dalej lepcie te babki z piasku.
Każdy tekst zabija te satanistyczne brednie(niczemu nie umniejszając,bo ja uwielbiam te kapele ale są komiczne). Diabeł jest w ludziach, w ich spektrum zniszczenia, siania zła od zarania dziejów w wytworze kreacji jakim jest religia żeby usprawiedliwiać nasze nikczemne czyny na przestrzeni dziejów i w ludziach, którzy potrafią się dopuścić każdego wyobrażalnego zła.
Tego mi dzisaj brakuje,takich rebeliantów co opluwają bozie,krzyże,charają żółcia z flegmą na te pospólskie nędzne wartości. Nie zawolowane w jakieś teksty ,że musisz siaść z encyklopedią czy posłużyć się wikipedia żeby coś z nich wywnioskować. Bozia to kurwa. O to jest to co do mnie trafia. Ze ktoś sieje nienawiść i w interpretacji nie musisz się drugiego dna doszukiwać.
Wiesz ,że ten człowiek opluje wartości którymi tak pogardzasz. żyjesz między nimi,bo tak jest w naszym życie skonstruowane(u mnie przynajmniej, 95% to ludzie wyznający te komiczne wartości to ludzie co mnie otaczają łacznie z partnerką, siostrom,bratem. najbliższymi osobami w firmie no kurwa dosłownie wszędzie) a ktoś przez przekaz muzyczny je potrafi ocharać.
A przecież muzyka to nośnik emocji .Wyrażania frustracji. Tego co nas wkurwia ,rozśmiesza, powoduje bóle dupy.
No dzis dobre strzaly w tym temacie. No ale to gosc, co pisal, ze ostatnia debate wygrali Braun ze Stanowskim, wiec spojrzmy poblazliwie.Gunman pisze: ↑20-04-2025, 19:34Haha ja pierdoletabaluga pisze:jeśli uważać promocje lgbt i wyglądu męskiej pizdy w rocku za zło to faktycznie manson bije wszystkie rockowe/metalowe kapele razem wziete.tomaszm pisze: ↑20-04-2025, 00:18Naszło mnie. Po latach(chociaż tu się bije z myślami czy nie Antichrist Superstar) jednak najlepszy. Dzieło skończone od początku do końca od klipów, po koncept muzyczny, po teksty no i przede wszystkim po warstwę muzyczną.
Count to Six and Die