ANCIENT DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
ANCIENT DEATH
Solóweczki fajne i zacna niewiasta na wokalu.
-
- postuje jak opętany!
Re: ANCIENT DEATH
A paczemu dwa tematy?
-
- weteran forumowych bitew
Debiut zajebisty , Pani daje radę .
Fajne solówki będzie zamawiane.
Fajne solówki będzie zamawiane.
-
...full...
-
Jest dobrze , będzie kupowane . Na razie odsłuch z neta zatem.
- Sybir
Zamówiłem pakiet bodajże po pierwszym singlu. Teraz mam nadzieję, że nie utopiłem hajsu. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Bardzo przyjemna płyta w odbiorze, Jeśli muzyka ma sprawiać radość z czystego słuchania bez silenia się na doszukiwania się na jakieś głębsze eksploracje terytoriów ,które niekoniecznie każdy musi usłyszeć to tu mamy właśnie taki death metalowy kotlet podany na talarzu-smaczny ale to nie muzyka na odkrywanie smaczków na dalsze odsłuchy.Co nie znaczy ,że nie jest przyjemna .Wręcz przeciwnie.
Powódź: jak się sytuacja naprawdę przedstawia a kto sieje propagandę
https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU
https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU
- Medard
Podoba mi się Ego Dissolution, jak na razie to najlepsza rzecz w tym roku w death metalu, może trochę nawet za krótka,
ale przynajmniej nie jest to nudne, w każdym razie te różne progresywne dodatki, kobiece wokale są odpowiednio wkomponowane.
ale przynajmniej nie jest to nudne, w każdym razie te różne progresywne dodatki, kobiece wokale są odpowiednio wkomponowane.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Kurcze musze wreszcie kupić Ich najnowszy album i odpalić na sprzecie bo z neta i na kompie juz jest dobrze .
Podium roku pewnie , ale na pewno wysoko maja momenty /czy nawet całe utwory /, do których będę po latach wracał .
Podium roku pewnie , ale na pewno wysoko maja momenty /czy nawet całe utwory /, do których będę po latach wracał .