Newsy filmowe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Newsy filmowe

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- w mackach Zła
Obejrzalem trailer do nowego Predatora ("Badlands" - i jest napraaawde BAD) po to, by Was ostrzec - nie popelnijcie tego samego bledu. Linka nie wklejam, to groziloby chyba banem na dlugo....
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^
Widziałem ten trailer wczoraj i zgadzam się z Tobą. Po co komu takie filmy?
Widziałem ten trailer wczoraj i zgadzam się z Tobą. Po co komu takie filmy?
-
- weteran forumowych bitew
...kilka zapowiadanek...
...nowy Jordan Peele...
...nowy Jordan Peele...
-
Hellrocker pisze: ↑24-04-2025, 06:06Obejrzalem trailer do nowego Predatora ("Badlands" - i jest napraaawde BAD) po to, by Was ostrzec - nie popelnijcie tego samego bledu. Linka nie wklejam, to groziloby chyba banem na dlugo....
Zaintrygowany sprawdziłem. Ja pierdolę, jaka żenująca sraka....
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Ja pierdole moje oczy.Nasum pisze: ↑04-05-2025, 16:20Hellrocker pisze: ↑24-04-2025, 06:06Obejrzalem trailer do nowego Predatora ("Badlands" - i jest napraaawde BAD) po to, by Was ostrzec - nie popelnijcie tego samego bledu. Linka nie wklejam, to groziloby chyba banem na dlugo....
Zaintrygowany sprawdziłem. Ja pierdolę, jaka żenująca sraka....
-
Oczy bolą, fakt, ale treść filmu to będzie poziom dna i mułu. Pomieszanie z poplataniem, coś jak nowe gwiezdne wojny. Naładowane mnóstwo efektów, fabuła durna jak 150, bo żerująca na dobrym pomyśle sprzed lat i sentymentu starych fanów... Zobaczyłem jakieś objaśnienia tego trailera i kurwa.... podobno ma się to dziać na planecie Inzynierów z Prometeusza, bo ktoś tam wypatrzył logo Weyland Yutani, w sali trofeów Predatora ma być czaszka kosmity z Dnia Niepodległości.... i ten King Kong albo co to za jakieś inne Yeti na końcu trailera....