chyba że nikogo nie ma pomiędzy, wtedy jest dobrze

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
chyba że nikogo nie ma pomiędzy, wtedy jest dobrze
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Idę po nowy komplet bielizny.est pisze: ↑31-03-2025, 21:11Wygląda na to, że w tym roku będzie ta płyta.
𝕬𝖙𝖙𝖊𝖓𝖙𝖎𝖔𝖓 𝖊𝖛𝖊𝖗𝖞𝖔𝖓𝖊!
You've all been very patient over the last couple of years, now we ask you to just bear with us a little longer.
We hereby announce the 𝖊𝖝𝖈𝖑𝖚𝖘𝖎𝖛𝖊 𝖗𝖊𝖑𝖊𝖆𝖘𝖊 𝖘𝖍𝖔𝖜 for our 6𝖙𝖍 𝖘𝖙𝖚𝖉𝖎𝖔 𝖆𝖑𝖇𝖚𝖒, taking place at Dynamo Zürich (offiziell) on the 14𝖙𝖍 𝖔𝖋 𝕹𝖔𝖛𝖊𝖒𝖇𝖊𝖗! Supported by none other than Tar Pond.
Save the date and stay tuned, more infos will follow soon.
Yours truly,
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
Dokładnie tak.Triceratops pisze: ↑15-08-2025, 09:48Tak do polowy trzeciej minuty to sroga nawalnica i intensywnosc z No More Color i wczesniejszych, potem wchodzi troche klimatow Mental Vortex ale generalnie troche dziwnie sie tego slucha. Jest calkiem niezle ale nie jest to kontynuacja Grin tylko jakas nowa? droga tak mi sie toi wydaje po pierwszych odsluchach, Po 32 latach brzmi to jakby jakiejs wiekszej przerwy nie mieli choc jednak troche brakuje mi tej charakterystycznej perkusji Marky'ego
mocno techniczy thrash wpadajacy w techno thrashową rytmikęTriceratops pisze: ↑15-08-2025, 09:48Tak do polowy trzeciej minuty to sroga nawalnica i intensywnosc z No More Color i wczesniejszych, potem wchodzi troche klimatow Mental Vortex ale generalnie troche dziwnie sie tego slucha. Jest calkiem niezle ale nie jest to kontynuacja Grin tylko jakas nowa? droga tak mi sie toi wydaje po pierwszych odsluchach, Po 32 latach brzmi to jakby jakiejs wiekszej przerwy nie mieli choc jednak troche brakuje mi tej charakterystycznej perkusji Marky'ego