Koniec świata. Słowak i Węgier w braterskim uścisku.
Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
PLASTIK NIE JEST METALEM
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ta, sadzac po minie Madziar już kmini jak fajnie byłoby odzyskać Koszyce 

- uglak
Słowacja to wytwór marketingowy - to północne Węgry. Czesi dobrze zrobili, że się ich pozbyli.
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przypomnial mi sie gosc z Absurd mowiacy ze zachodnia Polska to Wschodnie Niemcy pod polska okupacja od 2 wojny swiatowej
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
^sporo Niemców tak mówi. Wiele państw ma takie złośliwostki wobec sąsiadów: Wielkie Węgry, Wielka Rumunia, Wielka Grecja

Guilty of being right
- Hatefire
Mam zawsze dylemat kogo bardziej nienawidzić. Węgrów czy Serbów. Dwa niewielkie narody europejskie. No, niezbyt wyjątkowa sprawa w Europie. Niewielkich narodów i państw sporo. Natomiast mają tak odjebane na punkcie swojej wyjątkowości i wielkości, że przebija to skalę urządzeń pomiarowych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ale po co od razu nienawisc, znam spoko ludzi i z jednego i z jednego kraju i do glowy by mi nie przyszlo by nienawidzic calego narodu
- Medard
zmieni się władza, to polubisz WęgrówHatefire pisze: ↑21-03-2025, 11:55Mam zawsze dylemat kogo bardziej nienawidzić. Węgrów czy Serbów. Dwa niewielkie narody europejskie. No, niezbyt wyjątkowa sprawa w Europie. Niewielkich narodów i państw sporo. Natomiast mają tak odjebane na punkcie swojej wyjątkowości i wielkości, że przebija to skalę urządzeń pomiarowych.

nauczyli nas wydobywać sól i przejęliśmy od nich szablę węgierską,
co prawda nie byłem tam w czasach Orbana, ale przed jego erą mieliśmy bilety na pociąg na niewłaściwą trasę,
to konduktor tylko machnął ręką i nie chciał żadnej dopłaty, tylko powiedział, że PL i Węgry som friendsy
Die Welt ist meine Vorstellung.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardziej niż Polacy? Niemożliwe.Hatefire pisze: ↑21-03-2025, 11:55Mam zawsze dylemat kogo bardziej nienawidzić. Węgrów czy Serbów. Dwa niewielkie narody europejskie. No, niezbyt wyjątkowa sprawa w Europie. Niewielkich narodów i państw sporo. Natomiast mają tak odjebane na punkcie swojej wyjątkowości i wielkości, że przebija to skalę urządzeń pomiarowych.
Której grupy spolecznej jeszcze nienawidzisz?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Ja na przykład że się tak wtrącę z całego serduszka nienawidzę pisiorow, których na moje nieszczęście mam 90 % w mojej rodzinie.trup pisze: ↑21-03-2025, 18:33Bardziej niż Polacy? Niemożliwe.Hatefire pisze: ↑21-03-2025, 11:55Mam zawsze dylemat kogo bardziej nienawidzić. Węgrów czy Serbów. Dwa niewielkie narody europejskie. No, niezbyt wyjątkowa sprawa w Europie. Niewielkich narodów i państw sporo. Natomiast mają tak odjebane na punkcie swojej wyjątkowości i wielkości, że przebija to skalę urządzeń pomiarowych.
Której grupy spolecznej jeszcze nienawidzisz?

- trup
Sekty to oddzielny temat. Ale nienawiść od razu?
- DST
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Ja z jednym Bosniackim Serbem z Austrii pracuję na codzień i jaka to jest menda to opisać ciężko.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Każdy inne doświadczenia, co zrobić. Nawet jak mam złe z jakąś nacją to staram się wypierać chęć patrzenia przez pryzmat jednostki na cały naród.
No i panie, jakie w Serbii są piękne dziewczyny. Jak byłem w Belgradzie to myślałem, że mi oczy wypadną z orbit. Polki są piękne, ale tam jest level wyżej.
- Hatefire
Nawet Goralenvolku?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Jeśli chodzi Polskę mój top 3 to:
1. Goralenvolk
2. Warszawsioki
3. Krakopatusiacy

Teoretycznie na pierwszym miejscu powinny być Zagłębioki, ale to nie są nawet ludzie, czyli inna kategoria

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Węgrzy są mega spoko, tyle razy byłem i za każdym razem do Polaka z sercem na ręce.Hatefire pisze: ↑21-03-2025, 11:55Mam zawsze dylemat kogo bardziej nienawidzić. Węgrów czy Serbów. Dwa niewielkie narody europejskie. No, niezbyt wyjątkowa sprawa w Europie. Niewielkich narodów i państw sporo. Natomiast mają tak odjebane na punkcie swojej wyjątkowości i wielkości, że przebija to skalę urządzeń pomiarowych.
If you do everything right, there will be no struggle.
- trup

- trup
a to już różnie.... W większości wypadków do tej pory tak, ale mam doświadczenia takie, że po macoszemu traktują czasami Polaków. Chujowy pokój w hotelu, brudna pościel, oszukują na rachunkach w restauracji, na stacji benzynowej obsługa ślini się na Niemców i russkich, a Polacy mogą czekać... parę takich sytuacji. Ale nie płaczę. Stwierdzam jak było. Natomiast w większości miejsc super. Mili. Pomocni. Próbują pogadać. Poproszeni o wskazanie miejsca nawet czasem podejdą razem.... takie tam. Banały.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑22-03-2025, 18:18Węgrzy są mega spoko, tyle razy byłem i za każdym razem do Polaka z sercem na ręce.Hatefire pisze: ↑21-03-2025, 11:55Mam zawsze dylemat kogo bardziej nienawidzić. Węgrów czy Serbów. Dwa niewielkie narody europejskie. No, niezbyt wyjątkowa sprawa w Europie. Niewielkich narodów i państw sporo. Natomiast mają tak odjebane na punkcie swojej wyjątkowości i wielkości, że przebija to skalę urządzeń pomiarowych.
- uglak
^Ale piszesz o Węgrach czy Serbach? Bo cały obszar gdzie dominuje mentalność bałkańska to kombinatorzy i oszuści, oczywista sprawa - próbowali mnie orżnąć w Chorwacji*, Czarnogórze, Bułgarii czy Albanii. W Serbii czy Bośni byłem tylko przejazdem, więc nie mieli okazji. Za to Węgrzy z moich doświadczeń są bardzo spoko, chętnie bym się tam wybrał znowu 
* - nadmorskiej, bo stolica jest bardziej normalna - tłumaczę sobie oddziaływaniem monarchii Austro-Węgierskiej, bo tam ducha C.K. faktycznie czuć.

* - nadmorskiej, bo stolica jest bardziej normalna - tłumaczę sobie oddziaływaniem monarchii Austro-Węgierskiej, bo tam ducha C.K. faktycznie czuć.
Guilty of being right