brat mojej rodzicielki, wielki kurwa Amerykanin od 50lat. o jakie hymny pochwalne napierdalal przed wyborami, łeb wyprany russko-maga propaganda. Od momentu wygrania trampa zapadł się pod ziemię, nie dzwoni, maili nie pisze, chyba aż tak dobrze mu tramp zrobił. Dodam tylko, że chłop ma cukrzycę, jest po operacjach jelit, siedzi na medicaid i socialaid. W ogóle mi go nie żal.nagrobek pisze: ↑07-03-2025, 06:45najlepsze jest wycie Polaków głosujących na rzułtego.rodzina koleżanki łyknęła kit ze „za Trumpa będzie tańsza żywność i paliwo” więc wszyscy murem za nim, namawiając znajomych i przekonując do słuszności swojego wyboru rodzinę w kraju, typ ma firmę która większa część produkcji wysyła za granicę, zgadnijcie gdzie xd i teraz drapanie się po pustym łbie bo tu jakaś wojna celna z Kanadą i Meksykiem, zamówienia spadły znacząco i huj wie co będzie dalej. syn dostał się na uniwersytet i wszystko na to wskazuje że stypendia i dopłaty też huj strzeli bo osoby posiadające obywatelstwo ale nie urodzone w stanach mają stracić do nich prawo więc jakby lipa. zaczęło się pomstowanie, wycie , o trumpie nie mówią już między sobą inaczej niż „ten idiota” xdNasum pisze: ↑06-03-2025, 21:21Gdzieś już czytałem, że w mediach społecznościowych i You tube pełno jest filmików pełnych łez, gniewu i rozgoryczenia zwykłych amerykanów, którzy popierali Trumpa myśląc że poprawi to ich los. A tu jeb, Elon Musk zaczął ciąć - a to administrację, a to świadczenia socjalne....DST pisze: ↑06-03-2025, 20:58Oni tak wyruchają tych biedaków, że aż mi ich żal. Już tam mnóstwo ludzi mieszka w autach pomimo chodzenia do roboty na dwa etaty, bo nie stać ich na wynajem mieszkania. Wg statystyk 60% Amerykanów żyje od pierwszego do pierwszego.
Wiadomo jednak nie od dziś, że wystarczy nakłaść ludziom jakiegoś emocjonalnego (najlepiej religijnego) bełkotu do głowy żeby czuli że uczestniczą w wielkiej misji i potem jazda ze strzyżeniem owiec.
Myślę sobie też, że chyba będzie tam oligarchia (to w sumie już jest) i dyktatura, bo jeszcze nie jechali tym pociągiem i tego nie kumają.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: III Wojna Światowa
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Zagraniczny płacz jest zrozumiały. Jak twierdzi Dawson, wybory amerykańskie są tak ważne dla całego świata, że w sumie świat powinien móc w nich głosować.
Jak się zastanowić, to Araby maja rację, że US to imperium zła. Czy muzułmański terroryzm miałby w ogóle miejsce, gdyby nie obecność i działalność Amerykanów razem z żydami na Bliskim Wschodzie? Bo gdyby nie to, to Araby spokojnie by sobie palili te swoje nargile.
Jak się zastanowić, to Araby maja rację, że US to imperium zła. Czy muzułmański terroryzm miałby w ogóle miejsce, gdyby nie obecność i działalność Amerykanów razem z żydami na Bliskim Wschodzie? Bo gdyby nie to, to Araby spokojnie by sobie palili te swoje nargile.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Tatuś
- Kontakt:
I co rano po wstaniu sprawdzam co odjebał pomarańczowy, wspaniała prezydentura. W tym odcinku Japonia i "jak to jest, że my bronimy ich a oni nas nie bronią". Ten kraj dokona samozagłady.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ja tam widzę raczej napierdalanie się z przygłupów twojego pokroju i innych pożytecznych idiotów wierzących w antyeuropejską propagandę

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- bartwa
Trzymam kciuki, sofa, popcorn itd. Wojna secesyjna potwierdza, że najlepiej dupsko przeorają sobie sami. Zdradzieckie kurwy.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- rasowy masterfulowicz
Nie bądź taki nerwowy kolego.Nerwowy pisze: ↑07-03-2025, 11:15Ja tam widzę raczej napierdalanie się z przygłupów twojego pokroju i innych pożytecznych idiotów wierzących w antyeuropejską propagandę![]()
Celem życia nie jest przeżycie.
- Nerwowy
Nie jestem żadnym twoim kolegą, kmiotku 

-
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie zawsze będziesz forumowym kolegą. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
wystarczy obserwować co się dzieje na giełdzie, totalny rozpierdol, niektóre indeksy już wylądowały na korekcie, a dalsze perspektywy jeszcze gorsze. Kto mądry sprzedał już 2 tygodnie temu i dywersyfikuje teraz portfolio na Europę (zwłaszcza zbrojeniówkę -niemiecki rheinmetall skoczył od początku roku, że ja pierdole). Idzie nie tylko głęboka recesja, ale prawdopodobnie największą depresja w historii USA. Wszystko dzięki pomarańczowemu clownowi i jego znajomości ekonomii. ale spokojnie, russka propaganda już działa, i na pewno za chwilę usłyszmy min. od mistrzapierdow dlaczego czerwone indeksy są tak naprawdę dobre dla amerykańskiej gospodarki

Seein' me is def not repeated or done twice
- Tatuś
- Kontakt:
"Yes, Trump promised to end the war in 24 hours, but we didn’t specify which day," — Trump’s special envoy to Ukraine, Kellogg.
"Tak, Trump obiecał zakończenie wojny w 24 godziny ale nie określiliśmy którego dnia" - Kellog
Nie, no musiałem to przekleić
https://x.com/nexta_tv/status/1897978972920561918
"Tak, Trump obiecał zakończenie wojny w 24 godziny ale nie określiliśmy którego dnia" - Kellog

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Charlie Trump
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Którego miesiąca i roku.... generalnie to był żart a w ogóle to co kogo obchodzi wojna....Tatuś pisze: ↑07-03-2025, 13:15"Yes, Trump promised to end the war in 24 hours, but we didn’t specify which day," — Trump’s special envoy to Ukraine, Kellogg.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Nerwowy
Coraz lepsze te fikoły przygłupów z MAGA i ich upośledzonych popleczników 

- Hatefire
To jeszcze lepsze. Departament Obrony usunął ze swoich stron zdjęcia i materiały zawierających odniesienia do LGBTQ. W tym bombowca który zrzucił bombę atomową na Hiroszimę znanego jako Enola Gay xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- bartwa
-
- postuje jak opętany!
- Rejwan
- Tatuś
- Kontakt:
- Lukass
Można spojrzeć na to w ten sposób, a może była to po prostu trafna satyra? Nie mam pojęcia, co dalej, natomiast kiedyś może się okazać, że taka demokracja w wydaniu masowym była jednak tylko na moment. W bardziej wyrafinowany sposób pokazuje to np. Paolo Bacigalupi w "Pompie nr 5" czy Nancy Kress w swoim cyklu o Żebrakach.Ascetic pisze: ↑06-03-2025, 22:59Co do „idiokracji”. Ej, nie łap tej narracji. To jeden z celów, przecież jak sam kiedyś zauważyłeś, aby tak to pokazywać. Zohydzić demokrację, przyjąć korwinowską mantrę od lat tłuczoną, że ludzie w masie to debile i co dalej? Autorytaryzm? Konkludując. Rozumiem frustrację, rozumiem dylematy. Nie rozumiem odrzucania zabawki w kąt, styka naprawić mechanizmy co się u niej posypały i może być lepiej niż przy zabawie nowymi niebezpiecznymi zabawkami.
Nie wiem, czy wiesz, ale gdzieś tak do lat 70. XX wieku IQ młodych ludzi w krajach zachodnich rosło. Później zaczęło z kolei spadać i nadal spada. Oczywiście, wyznaczanie IQ samo w sobie jest dość wątpliwe, ale coś tam mówi. Nie wiadomo, jak wygląda trend długoterminowy, ale na razie społeczeństwo w dość szybkim tempie staje się po prostu coraz głupsze, a w każdym razie prawdopodobnie mniej zdolne do pewnych czynności intelektualnych. Być może jest wśród nich dokonywanie właściwych wyborów

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- bartwa
A może to "tylko" skok wszechczasów na kasę, a tramp i jego bełkot to zasłona dymna? Dość ekstremalna zasłona, ale i kasa niechuda.
PLASTIK NIE JEST METALEM