No to ja się przypierdolę: WASP nie ma numeru pt "Animal".Wysłane przez twoja_stara_trotzkyW zasadzie stoimy po tej samej stronie, ale muszę się przyjebać. "Animal" nie jest numerem z debiutu.Wysłane przez przystojniakPierwszy akord riffu "Animal" z debiutu WASP rozpieprza całą dyskografię lalusiów z starowaruj.Wysłane przez P.
Czyli biedny stratovarius to kicz, a wasp czy kiss to coś innego, wielkiego? I niby wasp ma być tym Napalm Death a s. in flamesem?
We Are Satan's Prayer
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
o takich kapelach jak WASP nie mozna napisać już nic ciekawego, no może aktualny stan licznika stukniętych panienek [/quote]
zawsze można - a chociażby to, że na The Crimson Idol nagrano jedne z najbardziej oryginalnych partii garów w historii muzyki metalowej - przynajmniej ja nie znam innego zespołu, ktory by miał podobnie zaaranżowane bębny
albo to, że korzeni WASP szukać można jeszcze w latach 70, kiedy to Lawless (wtedy jeszcze Guzmann
) założył wraz z Kanem z New York Dolls KILLER KANE BAND i zarejestrował kilka numerów, które po latach, przearanżowane, ze zmienionymi tekstami / tytułami trafiły na pierwsze dwa krążki WASP... albo to, co oczywiste, a jeszcze tu nie powiedziania, że Lawless to jeden z najlepszych, najciekawszych, najbardziej oryginalnych wokalistów metalowych, a barwa jego głosu jest po prostu ROZDZIERAJĄCA... i tak w nieskończoność...
o takich kapelach jak WASP nie mozna napisać już nic ciekawego, no może aktualny stan licznika stukniętych panienek [/quote]
zawsze można - a chociażby to, że na The Crimson Idol nagrano jedne z najbardziej oryginalnych partii garów w historii muzyki metalowej - przynajmniej ja nie znam innego zespołu, ktory by miał podobnie zaaranżowane bębny
albo to, że korzeni WASP szukać można jeszcze w latach 70, kiedy to Lawless (wtedy jeszcze Guzmann
- Duban
- weteran forumowych bitew
- twoja_stara_trotzky
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
dokładnie, tym bardziej, ze w pamięci miałem koncwert Monster Magnet, też ze Stodoły, który odbył się kilka miesięcy wcześniej i który mnie rozjebał na drobne kawałki - podobna ilość ludzi, podobne warunki... a sam koncert zupełnie odmienny - zaangażowanie, pot, krew... cudny gig... a WASP... wyszli, odwalili pańszczyznę... i poszli w pizdu...
- twoja_stara_trotzky
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re:
Może nie o tej płycie mówimy i spóźniłem się dwa lata, ale nowy singiel jest już w necie. Przeciętny niestety...Maria Konopnicka pisze:Mam całą dyskografię - ale oczywiście nie do sprzedania. A propos - niedługo ma wyjść nowa płyta WASP.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Bloodcult
Re: We Are Satan's Prayer
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=163605
i może mała prośba o poprawienie nazwy tematu, bo ciężko go znaleźć :)
i może mała prośba o poprawienie nazwy tematu, bo ciężko go znaleźć :)