Głodówki, głodóweczki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Głodówki, głodóweczki
Jak żem powiedzioł, tak robię, pierwsze 24h zaraz pęknie.
Tym razem ściągnąłem jakąś apkę, która podpowiada mi też, ile pić i ile suplementować się elektrolitami, by nie zdechnąć za szybko
Kupiłem elektrolity, patrzę, a w nich glukoza
smutnażaba.jpg
Magnes miałem, sól jest w solniczce, potas dokupiłem, ale żeby nadrobić straty to musiałem wziąć dość dużo tych elektrolitów w krótkim odcinku czasu i mi z deczka niedobrze.
Tym razem ściągnąłem jakąś apkę, która podpowiada mi też, ile pić i ile suplementować się elektrolitami, by nie zdechnąć za szybko
Kupiłem elektrolity, patrzę, a w nich glukoza
smutnażaba.jpg
Magnes miałem, sól jest w solniczce, potas dokupiłem, ale żeby nadrobić straty to musiałem wziąć dość dużo tych elektrolitów w krótkim odcinku czasu i mi z deczka niedobrze.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Na chuj Ci magnes przy głodówce?

Fixed. Teraz się zgadza.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
Łat? Only woda!!!!!!!! Nie bądź laluś.
- Triceratops
-
- weteran forumowych bitew
Kawka wiadomo, ale bez innych uzupełniaczy. Teraz 2 miechy bez głodówki ale w kwietniu wejdę z buta.
- Triceratops
Pono przesilenie to bdb pora na gloduwle.
Wczoraj w przerenblu ziomeczek, ktorego jestem oficerem prowadzacym konczyl gloduwle 9 dniem ale wlasnie troche lecial na bulionach. Jak 4,5 miecha temu zaczynalismy nie byl w stanie sobie wyobrazic dnia bez zarcia, bdb kucharz. W 4 miechy zrzucil ponad 24 kg, wyregulowal cisnienie (jego lekarz go opierdolil, ze odstawil leki) i przestal miec bezdechy senne(mial miec jakais aparat do tego) . Ma akurat zmiane kodu na 6 i trraz zastanawia sie nad uprawianiem sportow. Nastepna gloduwle robimy na zakonczenie sezonu wodnego
Wczoraj w przerenblu ziomeczek, ktorego jestem oficerem prowadzacym konczyl gloduwle 9 dniem ale wlasnie troche lecial na bulionach. Jak 4,5 miecha temu zaczynalismy nie byl w stanie sobie wyobrazic dnia bez zarcia, bdb kucharz. W 4 miechy zrzucil ponad 24 kg, wyregulowal cisnienie (jego lekarz go opierdolil, ze odstawil leki) i przestal miec bezdechy senne(mial miec jakais aparat do tego) . Ma akurat zmiane kodu na 6 i trraz zastanawia sie nad uprawianiem sportow. Nastepna gloduwle robimy na zakonczenie sezonu wodnego
woodpecker from space
-
Brawo, wytrzymał dzień dłużej niż Grudziński w gułagu. Pewnie przez te buliony.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
właśnie mi pyknelo 24h, i lecę bez problemu. kiedyś to było dla mnie niewyobrażalne. Może uda mi się niedługo zrobić ponad 48h
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Aaa bo mi się pomyliła głodówka z lodówka
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Prawdopodobnie jest to najbardziej true, aczkolwiek nie wiem czym się różni od picia ziółek, herbaty i kawy.
48h pękło ale tak naprawdę po raz pierwszy robię taka wersję prawiła, wcześniej zawsze była kawa z odrobiną mleka into był błąd. Teraz robię beż żadnej kalorii i nie ma glodu, dziś był tylko przez pół godziny, a tak to na luzie. Jutro 18.20 dwa jajka na twardo a potem normalna kolacja.
- Triceratops
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Też skończyłem, najpierw 2 jajka na twardo, godzinę później normalny obiad rodzaju polskiego. Wstyd mi ale zjadłem po nim 2 prince polo bo leżały u rodziców na wierzchu. Najgorsze jednak ze tak poluzowałem ze drugi raz w ciągu dnia wszedłem na masterfula, masakra.
- Triceratops
ciagnie cie do slodkiego? na biurku mam sterte roznego toffifee, te biale kulki w kokosie nie wiem jak sie to zwie, i inne czekoladki, nie rusza mnie to zupelnie, powedruja do kogos jako prezenty z jakiejs okazji.
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zawsze miałem słodkiego zęba, ostatnio to rzuciłem, to był mój pierwszy cukier od miesięcy (z wyjątkiem gorzkich czekolad 70%)Triceratops pisze: ↑08-02-2025, 19:39ciagnie cie do slodkiego? na biurku mam sterte roznego toffifee, te biale kulki w kokosie nie wiem jak sie to zwie, i inne czekoladki, nie rusza mnie to zupelnie, powedruja do kogos jako prezenty z jakiejs okazji.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Główna lekcja dla mniej z tej głodówki jest taka, że nie wystarczy nie jeść przez 3 dni, trzeba jeszcze uważać na siebie przez kilka godzin po zakończeniu, bo gdy zużyte zostały wszystkie zapasy silnej woli jako surowca, od razu sobie pofolgowałem siedząc do późna na komputerze i telefonie, jadłem po 22, piłem też do późna, wsunąłem 4 prince polo, a poza tym: chowałem się przed deszczem pod rynnę, kułem żelazo, kiedy wystygło, myślałem o niebieskich migdałach, łowiłem ryby przed niewodem, mówiłem hop, zanim przeskoczyłem, mur przebijałem głową, drapałem się, gdzie mnie nie swędziało, budowałem domy na piasku, zaglądałem w kuchni do garnków, łaskotałem się, aby się pobudzić do śmiechu, podkuwałem żabom nogi, sypałem wróblom soli na pośladek, opasywałem się siekierką, podpierałem się workiem, studnie stawiałem na piecu, wodę czerpałem przetakiem, ryby łowiłem widłami, sarny strzelałem makiem, psułem papier, bazgrałem po pergaminie, rachowałem się bez gospodarza, chwytałem dwie sroki za ogon, szukałem wiatru po świecie, darowanemu koniowi zaglądałem w zęby, pierdziałem wyżej niż dziura w zadku, czekałem, aż mi pieczone gołąbki wpadną same do gąbki, troskałem się o zeszłoroczny śnieg, szukałem dziur na całym.
-
Kiedyś jak miałem anginę nie jadłem ze dwa dni. Tzn ja zawsze mam apetyt ale tak mnie napierdalało gardło że nie byłem w stanie przekłnąc posiłku. Jak wpuszczałem sondę do jelit też nie jadłem 2 doby. Jak kurwa można robić sobie taką krzywdę samemu ,że się nie je i głodzi? Kurwa , na ta okolicznoć idę podgrzać kiełbaski z dzika które samemu ujebałem. Będę o Was myśleć. Co to za szalńśtwo ,że człowiek się głodzi. Dobrowolnie nie wytrzymałbym doby. Ni chuja.
- Triceratops
Tomasz, szalenstwem jest byc grubym a ty jestes naprawde szalony.
woodpecker from space
- Triceratops
Witia Gadowski poletzal ostatnio, ale troche siem boje....ze mam podczas postu nie jesc chleba? Wole nie jesc miesa.

woodpecker from space
- SODOMOUSE

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4