Honor x JP2
LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: LEWACTWO
Szanuję
Ogólnie to te wybory powinny zostać rozstrzygnięte w duelowym turnieju Q3 CMP, ale to chyba oczywiste.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dunczyk nie zwalnia tempa, tymczasem wegetarianka Biejat znowu w telewizji snuje jakies wegetarianskie wizje bez sensu
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
dość ciekawą wypowiedź, mimo skrajnie zniszczonego mózgu przez ćpanie i chlanie, miał swego czasu Maleńczuk. otóż oświadczył on, że nie bardzo rozumie, dlaczego trzeba się opowiedzieć kategorycznie po jednej ze stron. ja mam to samo i nie wiem kogo bardziej nienawidzę (choć staram się z całych sił, by unikać tej emocji): lewaków, czy prawaków. trudno jednoznacznie stwierdzić, kto jest bardziej popierdolony
-
- zaczyna szaleć
Mam tak samo
-
no ale to coraz więcej ludzi z tego co widzę. jebać różne ideologie. to samo zło
-
- zaczyna szaleć
Nie dziwię się politykom i klerowi. Dziwię się zwykłym ludziom że im wierzą
-
to temat na dłuższą dyskusję. mam wokół siebie sporo ludzi którzy narzekają na polityków, ale mimo to głosują na bandytów którzy siedzą tam z 30 lat. no bo nie ma na kogo przecież. druga sprawa, że służby polskie jak i zagraniczne maczają w tym wszystkim paluchy i tam po prostu nie ma prawa się nic zmienić póki co. a wojenka polsko-polska jest na rękę bardzo wielu siłom
i później ci wmówi jakaś ameba intelektualna, że hasło pis-po jedno zło, to jakaś szuria
szkoda słów
i później ci wmówi jakaś ameba intelektualna, że hasło pis-po jedno zło, to jakaś szuria

- Bloodcult
Jakby to był Ostatni Drakkar albo że Ostatni Drakkar pozostawiam na brzegu to byłby trolling. Tak wyszedł banał dla licealistów bądź emerytów z grupki czytelników NIE.
Jedyne za co może być szacun to granie w Dark Souls. Mam nadzieje że sam będzie grał a nie oszukiwał jak Musk.
- Triceratops
-
zajebiście. nie mam najlepszego zdania o nich
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
ino czekac jak zwyzywajo od konfiarzy, onuc abo katoliTriceratops pisze: ↑01-02-2025, 15:2685% aktywnych userow masterfula wlasnie dodalo cie do wrogow xD

- Rejwan
- weteran forumowych bitew
jak nie zapomnie to zobacze twitcha i ocenie czy bedzie git gud czy nieBloodcult pisze: ↑01-02-2025, 15:21Jakby to był Ostatni Drakkar albo że Ostatni Drakkar pozostawiam na brzegu to byłby trolling. Tak wyszedł banał dla licealistów bądź emerytów z grupki czytelników NIE.
Jedyne za co może być szacun to granie w Dark Souls. Mam nadzieje że sam będzie grał a nie oszukiwał jak Musk.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
konfiarzem byłem, ale się opamiętałem - to ten sam układ. do katola tak mi daleko że bardziej się nie da, a o onucach zwykle gadają jebane lemingi czerpiące swoją wiedzę z tvn i onetu, tak że chyba nie trzeba nic dodawać. ale w sumie dość ciekawe, że ukraińska mafia rozpierdala obecnie doszczętnie ten kraj, co wiem w z pierwszej ręki, ale nie możesz tego skrytykować, bo automatycznie kochasz putina. tu nawet nie ma miejsca na jakąś dyskusję
a rosji nienawidzę tak jakoś od dziecka, ale to tak tylko na marginesie
a rosji nienawidzę tak jakoś od dziecka, ale to tak tylko na marginesie

- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Heretyk dobrze prawisz, to podonie jak i ja, jestem politycznym nieeuklidejczykiem, a ten cytat dobrze obrazuje moje poglądy:
"- Obiektywiści? - wymówił to słowo takim tonem, jakbym go oskarżył o popełnianie gwałtów na dzieciach. - Jesteśmy anarchistami i banitami, do cholery. Jeszcze tego nie zrozumiałeś? Nie mamy nic wspólnego z lewicą, prawicą czy jakąś inną beznadziejną kategorią polityczną. Jeśli działasz w ramach jakiegoś systemu, jesteś zmuszony podejmować wybory typu albo-albo, które należą do takiego systemu od jego zarania. Zachowujesz się jak średniowieczny lennik, który pyta pierwszego agnostyka o to, czy oddaje cześć Bogu czy Diabłu. Nas kategorie systemowe nie dotyczą i dlatego ty nigdy nie weźmiesz udziału w naszej grze, jeśli będziesz się stale posługiwał tą tanią retoryką prawa i lewa, dobra i zła, góry i dołu. Jeśli już koniecznie chcesz nas jakoś określić, to nazwij nas politycznymi nieeuklidejczykami. I nawet to nie będzie prawdą."
"- Obiektywiści? - wymówił to słowo takim tonem, jakbym go oskarżył o popełnianie gwałtów na dzieciach. - Jesteśmy anarchistami i banitami, do cholery. Jeszcze tego nie zrozumiałeś? Nie mamy nic wspólnego z lewicą, prawicą czy jakąś inną beznadziejną kategorią polityczną. Jeśli działasz w ramach jakiegoś systemu, jesteś zmuszony podejmować wybory typu albo-albo, które należą do takiego systemu od jego zarania. Zachowujesz się jak średniowieczny lennik, który pyta pierwszego agnostyka o to, czy oddaje cześć Bogu czy Diabłu. Nas kategorie systemowe nie dotyczą i dlatego ty nigdy nie weźmiesz udziału w naszej grze, jeśli będziesz się stale posługiwał tą tanią retoryką prawa i lewa, dobra i zła, góry i dołu. Jeśli już koniecznie chcesz nas jakoś określić, to nazwij nas politycznymi nieeuklidejczykami. I nawet to nie będzie prawdą."
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
bardzo się cieszę, że są tacy jak ja, ale jestem pewien, ze wielu nas będzie krytykować, no bo kurwa jak to tak? musisz być przecież po jednej ze stron i musisz się kopać i nienawidzic swoich "oponentów"
i na tym ten cały cyrk polega

- Triceratops
Zaraz ci osoba trupia wytlumaczy, ze bladzisz xDRejwan pisze: ↑01-02-2025, 15:49Heretyk dobrze prawisz, to podonie jak i ja, jestem politycznym nieeuklidejczykiem, a ten cytat dobrze obrazuje moje poglądy:
woodpecker from space
- trup
Dobradobra... panowie niezależniści.
Nikt nie jest całkiem lewo-, prawo-, innobrzeżny. Każdy z nas ma w sobie konglomerat poglądów, zapatrywań, opinii.
Chodzi o podejmowanie decyzji. Albo coś popierasz albo nie. Można mieć dosyć wojny plemion ale to trochę z jak z Indianami. Mogli ciągle uciekać albo walczyć. Takie wygodne mam dosyć bijcie się ją robię swoje to ignorancja i tchórzostwo. A potem czemu to a czemu tamto...
Nikt nie jest całkiem lewo-, prawo-, innobrzeżny. Każdy z nas ma w sobie konglomerat poglądów, zapatrywań, opinii.
Chodzi o podejmowanie decyzji. Albo coś popierasz albo nie. Można mieć dosyć wojny plemion ale to trochę z jak z Indianami. Mogli ciągle uciekać albo walczyć. Takie wygodne mam dosyć bijcie się ją robię swoje to ignorancja i tchórzostwo. A potem czemu to a czemu tamto...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
Hehe i am the prophet xDJimmy Boyle pisze: ↑01-02-2025, 15:35ino czekac jak zwyzywajo od konfiarzy, onuc abo katoliTriceratops pisze: ↑01-02-2025, 15:2685% aktywnych userow masterfula wlasnie dodalo cie do wrogow xD![]()
woodpecker from space
-
i to jest takie, z całym szacunkiem, lemingowskie pierdolenie. znam cię i wiem, że jesteś PO zwolennikiem i w związku z tym ci sie zdaje , ze jesteś kimś lepszym. mam takich w otoczeniu bardzo wielu. i zawsze im powtarzam, że wolałbym się zabić niż być taką pseudoelitą. tyle chybatrup pisze: ↑01-02-2025, 15:58Dobradobra... panowie niezależniści.