Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Hesperia - Fra Li Monti Sibillini
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
- Żułek
stay brutal
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- HCDamage
- zaczyna szaleć
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
ciekawe porównanie
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Triceratops
Slucham In Memory moj a ulubiona plyta Nevermore
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
- Triceratops
Najlepszy kawalek Nevermore, nie zapraszam do dyskusji
woodpecker from space
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Dead Molestation demo 1992, Excoriate
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jeszcze w drodze ostatnia kaseta tego roku - Judas Christ. Brakuje mi trochę "Skeleton Skeletron", które, wstyd przyznać, zbiło mi się w głowie w jedno z "A Deeper Kind of Slumber" i nie bylem długi czas świadomy jego braku:-)
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- Triceratops
Zawsze mnie fascynowala ta okladka, gapilem sie na nia jak szpak w pizde, jest kurwa mroczna i niesamowita ale chuj tak naprawde chuj wie dlaczego. w wydaniu wtedy oczywiscie TAKT byla dodatkowo zielono zolta i patrzylem sie na nia, bo byla zupelnie inna niz wszystko dotychczas, Nie bylo potworow ani toporow tylko jakis dziadek. Na zespol wpadlem przypadkiem jak u Vanessy w Headbangers Ball puscila Future Tense (potem lecialo Aversion) i kurwa nigdy nie slyszalem wczesniej tak sterylnie perfekcyjnego brzmienia choc jako wrog heavy metalu wychowany na The Cure, The Clash i italo disco nie znosilem pedalskich wyjcow pokroju Kiskego i Dickinsona, to ten typek mial dosc specyficzny glos i chuj wie dlaczego mnie jakos pociagal. No i basista rozpierdalal sytuacje. A potem jak zalozyli Allegro to odbyla sie jedna z najbardziej epicich owczesnych bitew gdzie bral udzial legendarny Tothmeh, Marcus75 i stalem sie posiadaczem kurwa obu plyt Sanctuary za obledna owczesnie kwote 177 za sztuke. Piekny to byl czas i wspominam go z lezka w oku. Dzis kurwa bez roznicy czy kupujesz kanapke w Zabce czy plyte w jebanym Empolu, jeden chuj tak naprawde.
Jim Sheppard full shatnzun a Sean Blosl zupelnie niedawno polegl.
woodpecker from space
- Triceratops
Mam nowe, zafoliowane xDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-01-2025, 21:40
Jeszcze w drodze ostatnia kaseta tego roku - Judas Christ. Brakuje mi trochę "Skeleton Skeletron", które, wstyd przyznać, zbiło mi się w głowie w jedno z "A Deeper Kind of Slumber" i nie bylem długi czas świadomy jego braku:-)
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
...Ale dlaczego zafoliowane?
- Rejwan
jeden z lepszych napewno, tych ostatnich ale takich bangerow to mieli whuj np. Heart Collector, River Dragon Has Come, Who Decides itp., Dreamin neon black całkościowo jest wielki
ja w gimbazie poznałem przez stronke powermetal.zone i tez kupilem na allegro xDTriceratops pisze: ↑17-01-2025, 21:48Zawsze mnie fascynowala ta okladka, gapilem sie na nia jak szpak w pizde, jest kurwa mroczna i niesamowita ale chuj tak naprawde chuj wie dlaczego. w wydaniu wtedy oczywiscie TAKT byla dodatkowo zielono zolta i patrzylem sie na nia, bo byla zupelnie inna niz wszystko dotychczas, Nie bylo potworow ani toporow tylko jakis dziadek. Na zespol wpadlem przypadkiem jak u Vanessy w Headbangers Ball puscila Future Tense (potem lecialo Aversion) i kurwa nigdy nie slyszalem wczesniej tak sterylnie perfekcyjnego brzmienia choc jako wrog heavy metalu wychowany na The Cure, The Clash i italo disco nie znosilem pedalskich wyjcow pokroju Kiskego i Dickinsona, to ten typek mial dosc specyficzny glos i chuj wie dlaczego mnie jakos pociagal. No i basista rozpierdalal sytuacje. A potem jak zalozyli Allegro to odbyla sie jedna z najbardziej epicich owczesnych bitew gdzie bral udzial legendarny Tothmeh, Marcus75 i stalem sie posiadaczem kurwa obu plyt Sanctuary za obledna owczesnie kwote 177 za sztuke. Piekny to byl czas i wspominam go z lezka w oku. Dzis kurwa bez roznicy czy kupujesz kanapke w Zabce czy plyte w jebanym Empolu, jeden chuj tak naprawde.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- SODOMOUSE
Triceratops pisze: ↑17-01-2025, 21:48Zawsze mnie fascynowala ta okladka, gapilem sie na nia jak szpak w pizde, jest kurwa mroczna i niesamowita ale chuj tak naprawde chuj wie dlaczego. w wydaniu wtedy oczywiscie TAKT byla dodatkowo zielono zolta i patrzylem sie na nia, bo byla zupelnie inna niz wszystko dotychczas, Nie bylo potworow ani toporow tylko jakis dziadek. Na zespol wpadlem przypadkiem jak u Vanessy w Headbangers Ball puscila Future Tense (potem lecialo Aversion) i kurwa nigdy nie slyszalem wczesniej tak sterylnie perfekcyjnego brzmienia choc jako wrog heavy metalu wychowany na The Cure, The Clash i italo disco nie znosilem pedalskich wyjcow pokroju Kiskego i Dickinsona, to ten typek mial dosc specyficzny glos i chuj wie dlaczego mnie jakos pociagal. No i basista rozpierdalal sytuacje. A potem jak zalozyli Allegro to odbyla sie jedna z najbardziej epicich owczesnych bitew gdzie bral udzial legendarny Tothmeh, Marcus75 i stalem sie posiadaczem kurwa obu plyt Sanctuary za obledna owczesnie kwote 177 za sztuke. Piekny to byl czas i wspominam go z lezka w oku. Dzis kurwa bez roznicy czy kupujesz kanapke w Zabce czy plyte w jebanym Empolu, jeden chuj tak naprawde.
ta ścieżka leśna, kilka lat puźnij fascynowała...tesz"Zawsze mnie fascynowala ta okladka, gapilem sie na nia jak szpak w pizde, jest kurwa mroczna i niesamowita ale chuj tak naprawde chuj wie dlaczego"
NYCHTS
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Heh, dzisiaj jak sobie odświeżyłem "Until the light takes us" to z nowej perspektywy mam wrażenie, że Varg był wśród tamtejszych bohaterów jedynym, który potrafił wypowiedzieć się składnie a nawet ciekawie;) Reszta to różne stopnie niepełnosprawności społecznej, tak jak ja.
- Triceratops
Bo nowe. w srodku jest powietrze z roku 1993. Pewnie starsze od niektorych na forume
woodpecker from space
- Gumiak
-