/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Litwin robi takie akcje, że szef Dark Descent pisze po ludziach i się za niego tłumaczy. Biorąc pod uwagę również to, że większość tych płyt trafia do Polski w tym samym czasie, w podobnej cenie, zamawianie tam nie ma większego sensu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Only_True_Believers
Dlatego nie napisałem mu, że zamawiałem przez sklep, bo idiota jeszcze nie wyśle wszystkich paczek do PL.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ascetic
@ nie do: Only_trv
W jaki niby sposób ma być podobna cena, przy takim a nie innym na koniec października (żebym kwa, musiał sprawdzać jaki był kurs na 30.10, czego nigdy nie robię xD. Jak masz kupić to kupujesz, a nie patrzysz na kurs, przelicznik, i czy chwilówka jest dostępna, no chyba, że się jest ...), i koszcie wysyłki? Nie zawsze o pieniądze musi chodzić, chyba, że w przypadku ... a zresztą, tutaj nawet szkoda komentować wysrywy. Chodziło o dwie zupełnie inne sprawy, żeby akurat tam kupić. Jednej nie zrealizowałem*, bo mi to nie wiem w jaki sposób uciekło, o czym się zorientowałem po zamówieniu. Dobry miesiąc po czasie, jak odhaczałem kolejne dostawy na bazę, zorientowałem się, że nie zakupiłem tekstylii*.
*Co skłania mnie jednak do ponownego rozważenia złamania się, bo i też 2 kasetowe demówy są u nich na stanie, które mim zdaniem do PL nie zjadą do dystrybucji.
W jaki niby sposób ma być podobna cena, przy takim a nie innym na koniec października (żebym kwa, musiał sprawdzać jaki był kurs na 30.10, czego nigdy nie robię xD. Jak masz kupić to kupujesz, a nie patrzysz na kurs, przelicznik, i czy chwilówka jest dostępna, no chyba, że się jest ...), i koszcie wysyłki? Nie zawsze o pieniądze musi chodzić, chyba, że w przypadku ... a zresztą, tutaj nawet szkoda komentować wysrywy. Chodziło o dwie zupełnie inne sprawy, żeby akurat tam kupić. Jednej nie zrealizowałem*, bo mi to nie wiem w jaki sposób uciekło, o czym się zorientowałem po zamówieniu. Dobry miesiąc po czasie, jak odhaczałem kolejne dostawy na bazę, zorientowałem się, że nie zakupiłem tekstylii*.
*Co skłania mnie jednak do ponownego rozważenia złamania się, bo i też 2 kasetowe demówy są u nich na stanie, które mim zdaniem do PL nie zjadą do dystrybucji.
lys på slutten av lys
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
XDOnly_True_Believers pisze: ↑24-12-2024, 09:02/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle![]()
- Ascetic
Gość z zasadami. Szanuję.est pisze: ↑24-12-2024, 09:32XDOnly_True_Believers pisze: ↑24-12-2024, 09:02/wczoraj na fb na profilu djevel ten dzban pisał, że w końcu wysyła. Napisałem, że po 2 miesiącach to nie ma sie czym chwalić i że jest nieprofesjonalny to napisał, że znajdzie moje zamówienie i mi nie wyśle![]()
(Mam znajomka co prowadzi wynajmy mieszkań. Krótkoterminowe. On też ma swoje zasady. Śmiechu jest co niemiara, jak opowiada, kogo i za co, w jaki sposób, i w jakich godzinach nocnych, wyjebał z apartamentu. Zawsze bawi. No, może czasem przesadza i naciąga te zasady ....).
lys på slutten av lys
-
shadowthrone
- postuje jak opętany!
No Solace profeska. Dostałem mocno pogiętą okładkę i wkładkę winylu Hauntologist. Bardzo szybko wymienili mi na nową.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
W końcu cały ten blekfrajdej do mnie dotarł. Niezły poślizg, a do tego wszystkie pudełka połamane. Kto zgadnie kto funduje takie doznania? Macie jedną próbę, bo chyba jedyna firma w tej branży z naszego kraju odpierdala taką manianę. Jak nic ktoś z grupą niepełnosprawności umysłowej lub ruchowej pakuje te paczki, że tak długo to trwa i przyjeżdżają w takim stanie. Nie pozdrawiam Pana prezesa. Kurwa ostatni raz (oby).
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- nicram
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Za Wiki: "Agonia charakteryzuje się przede wszystkim (..) utratą świadomości i porażeniem mięśniowym". To by się nawet zgadzało.
W nagrodę mogę wysłać garść wyłamanych ząbków z traya i inne fragmenty pudełka. Ale tak za miesiąc, może dwa, bo muszę spakować...
W nagrodę mogę wysłać garść wyłamanych ząbków z traya i inne fragmenty pudełka. Ale tak za miesiąc, może dwa, bo muszę spakować...
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
W Hell is Here od ręki nowy Satanic Warmaster.
https://www.hellishereprod.pl/satanic-w ... -1265.html
https://www.hellishereprod.pl/satanic-w ... -1265.html
- nicram
Dziękuję bardzo mości dobrodzieju, zachowaj te fanty dla bardziej potrzebującej duszyczki. W sumie zagadka do trudnych nie należała, gdyż podpowiedź o ludziach z niepełnosprawnością intelektualną, rozwiała wątpliwości już na samym początku, o kogo chodzi.Ołówkiiiii pisze: ↑07-01-2025, 17:35Za Wiki: "Agonia charakteryzuje się przede wszystkim (..) utratą świadomości i porażeniem mięśniowym". To by się nawet zgadzało.
all the monsters will break your heart
-
Kaim
- zaczyna szaleć
Witam. Czy ktoś zamawiał koszulki z Deathrune Records?? Warto??
- ozzy
- w mackach Zła
- Żułek
z zeszłego roku fanik załatwił wsio tylko zapomniłem napisać 
z tego roku no to jak już w innym temacie wyjaśnione Putrid spoko loko a gratis był z allegro
co do Mystica zamówienie poszło, ale zapłacone już podczas przerwy styczniowej więc liczyłem na wysyłke pod koniec miesiąca ale właśnie dostałem maila że jednak wysłali, nie wiem przerwe skrócili czy jak ?
z tego roku no to jak już w innym temacie wyjaśnione Putrid spoko loko a gratis był z allegro
co do Mystica zamówienie poszło, ale zapłacone już podczas przerwy styczniowej więc liczyłem na wysyłke pod koniec miesiąca ale właśnie dostałem maila że jednak wysłali, nie wiem przerwe skrócili czy jak ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
C//A
- w mackach Zła
- dzik
Może masz specjalne względy.Żułek pisze: ↑16-01-2025, 18:14z zeszłego roku fanik załatwił wsio tylko zapomniłem napisać
co do Mystica zamówienie poszło, ale zapłacone już podczas przerwy styczniowej więc liczyłem na wysyłke pod koniec miesiąca ale właśnie dostałem maila że jednak wysłali, nie wiem przerwe skrócili czy jak ?![]()
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
chyba jednak nie bardzo bo dostałem klasyczną (ponoć) wysyłke ala Agoniadzik pisze: ↑17-01-2025, 11:03Może masz specjalne względy.Żułek pisze: ↑16-01-2025, 18:14z zeszłego roku fanik załatwił wsio tylko zapomniłem napisać
co do Mystica zamówienie poszło, ale zapłacone już podczas przerwy styczniowej więc liczyłem na wysyłke pod koniec miesiąca ale właśnie dostałem maila że jednak wysłali, nie wiem przerwe skrócili czy jak ?![]()
zamiast 3 płyty są 2 i tylko 1 się zgadza
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nicram
SMG - jak zwykle wspaniale.
FT - po 3 miesiącach i 5 dniach, zamówienie wysłane. Ciekawe czy wszystko będzie ok.
FT - po 3 miesiącach i 5 dniach, zamówienie wysłane. Ciekawe czy wszystko będzie ok.
all the monsters will break your heart
- Żułek
Mystic spoko dosłał braki 
ale na sklepie pojawił sie komunikat:

ale na sklepie pojawił sie komunikat:
może mieli więcej pomyłek i muszą ogarnąćDrodzy Klienci,
Wracamy po Remanencie, chwilę więc zajmie nam odkopywanie się z zamówień. Prosimy o cierpliwość
Mystic Production Team