Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Pokój AA
Jeszcze 7 (siedem) dni.
- TheDude
- zahartowany metalizator
- Phren
- rozkręca się
Dlaczego metaluch musi zachowywać się jak nikczemny oportunista i pogardzać, wyśmiewać drugą osobę, która nieco odsłoniła się na forum?
Wydawałoby się, że kontakt z ciemną stroną mocy uczy jakiejś empatii, zrozumienia, no ale widać, że nie.
Wydawałoby się, że kontakt z ciemną stroną mocy uczy jakiejś empatii, zrozumienia, no ale widać, że nie.
- nicram
Ja żywię nadzieję, że każdy kolega z tego forum, który mam problem alkoholowy, jednak znajdzie w sobie siłę, albo znajdzie inną osobę, która pomoże mu wyjść z tego nałogu. W mojej rodzinie było kilka przypadków, które zakończyły się w piachu, w tym kuzyna (lat 38), który z powodu zapalenia trzustki także przeszedł na drugą stronę. Na pewno każdy z Was ma kogoś, komu na was zależy. Nie zawiedźcie ich w tak bezsensowny sposób.
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
A nie pocieranie moszną o korę świerku? Albo napar z kosodrzewiny obsikanej przez świstaka w nieparzystym dniu parzystego miesiąca?
- Triceratops
Z expertem nie bede nawet podejmowal polemiki. Ale Chat Pile bym dorzucil na wszelki wypadek, nawet jak nie pomoze to nie zaszkodzi
woodpecker from space
- Sybir
Kol. est, pomyliłeś formuły - te akurat są na chromanie przestankowe.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Oczywiście. W ramach rozwoju osobistego warto.Triceratops pisze: ↑11-01-2025, 10:45Z expertem nie bede nawet podejmowal polemiki. Ale Chat Pile bym dorzucil na wszelki wypadek, nawet jak nie pomoze to nie zaszkodzi
-
-
- rasowy masterfulowicz
luz, piąteczkaTheDude pisze: ↑11-01-2025, 07:46
Mogę wypierdalać. Lubię większość z Was, ale czasem mam gorszy moment i wtedy cisnę bez litości
Jeśli kogoś obraziłem to szczerze przepraszam.
-
- rasowy masterfulowicz
5 (pięć) dni
- Sybir
Czy to odliczanie do powrotu kol. tomaszm?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Taki na miarę powrotu Parysa do Troi.
-
Ja pierdole. Mocny te ilości co wlewasz to jest nie do uwierzenia że funkcjonujesz na drugi dzień. Ja wczoraj 5 win z 2 koleżankami i cały dzień zdycham i zygam przetruty. Jeszcze jakaś kurwa czkawka. Lubię zapodać ale stary cug 2 miesiące. Ja bym nie wytrwał.
Po 2 dniach picia mam kaca 2 dni i wchuj cierpienie. To co opisujesz jest totalnie pojebane.
I przez babę jeszcze - kurwa tego kwiatu jest pół światu.
Może sie zaszyj - na mojego znajomka to podziałało.
Ja się w ogóle zastanawiam czy te picie nawet sporadyczne ma sens jak ja to później tak muszę odchorować. Cały dzień zygam. Dzwigniecie kubka herbaty to problem. Piło się fajnie w towarzystwie 2 ślicznych kobiet nie powiem.
Miałem iść na spacer z Synem bo chodzę codziennie - nie poszedłem. Do biura nie pojechałem. Nic kurwa nie zrobiłem bo leżę i zdycham. Poczucie wstydu przejebane.
Ale to dobrze ze tak słabą mam tolerancję z wiekiem na alko. Bo mniet po prostu odrzuca.
Kiedyś na alkohol miałem mega tolerancję. Zajebiscie sie postarzałem pod tym względem.
Kiedyś pewnie poprawialbym browarami a dziś glowa w muszli i cały dzień zygam. Dosłownie.
Po 2 dniach picia mam kaca 2 dni i wchuj cierpienie. To co opisujesz jest totalnie pojebane.
Ja się w ogóle zastanawiam czy te picie nawet sporadyczne ma sens jak ja to później tak muszę odchorować. Cały dzień zygam. Dzwigniecie kubka herbaty to problem. Piło się fajnie w towarzystwie 2 ślicznych kobiet nie powiem.
Miałem iść na spacer z Synem bo chodzę codziennie - nie poszedłem. Do biura nie pojechałem. Nic kurwa nie zrobiłem bo leżę i zdycham. Poczucie wstydu przejebane.
Ale to dobrze ze tak słabą mam tolerancję z wiekiem na alko. Bo mniet po prostu odrzuca.
Kiedyś na alkohol miałem mega tolerancję. Zajebiscie sie postarzałem pod tym względem.
Kiedyś pewnie poprawialbym browarami a dziś glowa w muszli i cały dzień zygam. Dosłownie.
Ostatnio zmieniony 14-01-2025, 18:40 przez tomaszm, łącznie zmieniany 8 razy.
-
-
- rasowy masterfulowicz
codzinnie pół lita wieczorem i dwa browary.tomaszm pisze: ↑14-01-2025, 18:09Ja pierdole. Mocny te ilości co wlewasz to jest nie do uwierzenia że funkcjonujesz na drugi dzień. Ja wczoraj 5 win z 2 koleżankami i cały dzień zdycham i zygam przetruty. Jeszcze jakaś kurwa czkawka. Lubię zapodać ale stary cug 2 miesiące. Ja bym nie wytrwał.
Teraz zaczynam sie czuć lepiej ale nogi rozjebane, zaczęły też puchnąć, jakies duszności mam, dzisiaj sie zarejsetrowałem do kardiologa bo jak mi wczoraj mierzyła ciśnienie to miałem 168/101 gdzie ja zawsze ciśnienie miałem doskonałe wrecz także poleciałem po całości kurwa.Byłem dzisiaj pobiegać trochę na bieżni ale była jedna wielka katastrofa
-
- rasowy masterfulowicz
Doszły tu motywy o nieprzejmowaniu sie kobietą, to dowodzi że procent tych którzy sie serio zakochali na tym forum jest znikomy.Wiekszość to same brandzlujące sie spierdoliny do nowego winyla przy zgaszonym świetle i kuflu krafta by wrzucić fote na forume dla potomnych metali brudasów
-
- weteran forumowych bitew
Chyba czopa weszła co?
To ty miałeś kiedyś jakąś dupę w górach czy gdzieś i do niej jeździłeś, bo jebią mi się wątki- a to by wiele wyjaśniało.
To ty miałeś kiedyś jakąś dupę w górach czy gdzieś i do niej jeździłeś, bo jebią mi się wątki- a to by wiele wyjaśniało.
- DST
- rasowy masterfulowicz
mocny2_3 pisze: ↑16-01-2025, 23:54Doszły tu motywy o nieprzejmowaniu sie kobietą, to dowodzi że procent tych którzy sie serio zakochali na tym forum jest znikomy.Wiekszość to same brandzlujące sie spierdoliny do nowego winyla przy zgaszonym świetle i kuflu krafta by wrzucić fote na forume dla potomnych metali brudasów