Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Re: Księża
Może kremówka będzie dla odwiedzających. Dostępna pod tą płaskorzeźbą maryjki. Taka wisienka na tym torcie spierdolenia.
Everyone loves you when you are dead
-
- weteran forumowych bitew
A co tam się porobiło ze zdziwiszem? Forumowe kato-kurwy akurat milczą na ten temat, a tam podobno jakieś gangbangi na ołtarzu wiary z małoletnimi były. Odmawiacie już różańce w intencji tego kutasiarza? Wielki ubaw może z tego być
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
idzie nowe, a właściwie zaklepanie stanu faktycznego, czyli zgoda na księży gejów w celibacie:
Rewolucja w Kościele. Przełomowa decyzja Watykanu ws. kleryków
Watykan zatwierdził nowe wytyczne włoskich biskupów, zgodnie z którymi osoby homoseksualne będą mogły wstąpić do seminarium duchownego pod warunkiem powstrzymania się od stosunków seksualnych. Dokument pojawił się na stronie włoskiego episkopatu.
https://wiadomosci.wp.pl/rewolucja-w-ko ... 944049888a
Watykan zatwierdził nowe wytyczne włoskich biskupów, zgodnie z którymi osoby homoseksualne będą mogły wstąpić do seminarium duchownego pod warunkiem powstrzymania się od stosunków seksualnych. Dokument pojawił się na stronie włoskiego episkopatu.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zapewne beda sie powstrzymywali tak jak pozostali.Medard pisze: ↑10-01-2025, 19:27idzie nowe, a właściwie zaklepanie stanu faktycznego, czyli zgoda na księży gejów w celibacie:
A substitute for God, a sacred muse
The hell with it, it's just a lame excuse
Everything I ever used I have abused
All I live for is my heaven of high
I'll be there when the sun goes down
- Bloodcult
Oczywiste jest że wcale nie będą się powstrzymywać a liczba skandali z ich udziałem wystrzeli jak nigdy dotąd. Nikomu do śmiechu nie będzie z oczywistych względów.
- trup
a kogo obchodzi jakiś kościół sprzed 2000 lat...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
Ciebie skoro natłukłeś o nim 354 posty w tym temacie
- trup
Też brałeś chrzest w Jordanie?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Aron
- postuje jak opętany!
Pewnie większość zna ten kanał, a kto nie zna warto obejrzeć i się pośmiać z zamieszczonych tu treści.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Po co to ogladac, tylko sie czlowiek wkurza potem
A substitute for God, a sacred muse
- Bloodcult
Drogi użytkowniku Aron. Wygląda mi na to, że masz dość antyklerykalne poglądy. Klikasz zatem w filmy na YT, które prezentują takowe poglądy (niekoniecznie w ekstremalnej formie). Algorytm YT podłapuje to i rekomenduje Ci kolejne filmy o tej tematyce, które są coraz bardziej radykalne i coraz bardziej próbują Cię przekonać, że toczy się w Polsce ideologiczna wojna z Kościołem KAtolickim i że w ogóle wszyscy to zjeby i odklejeńcy, bo wtedy spędzasz więcej czasu na platformie. Kończy się to tak, że zarabia na tym YT sprzedając Ci reklamy, które oglądasz w tych filmach, zarabia Kościół katolicki, bo dostaje atencję i klikalność, zarabia właściciel kanału, który zanęcił Cię zaczadzonymi kadzidłem w tytule a Ty biegasz do drzewa do drzewa myśląc, że jesteś w środku wojny.
- Hatefire
Swoją drogą jakby zamierzali teoretycznie sprawdzać orientację? Pytać czy jesteś homoseksualistą? Bardzo skuteczna metoda xD Robić wywiad środowiskowy, czy ruchał kobity? No, też nie bardzo. W końcu zgodnie z nauczaniem kościoła nawet konia zwalić sobie w spokoju nie można, żeby Jezus się nie przyglądał i był oburzony. Co dopiero seksik przed ślubem. No jak ktoś się nie włóczył po jakiś gejowskich dark roomach i każdy o tym wiedział, to sobie mogą pisać, czy kogoś przyjmą czy nie. Pięknie sami na siebie ukręcili bicz debilnymi pomysłami. Aż się prosi o mema z tym kolesiem, co wkłada sobie kij w szprychy koła od roweru. Zresztą i tak, przy takiej ilości powołań, będą przyjmować każdego. Kasa od wiernych sama się nie zbierze heheŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-01-2025, 11:50Zapewne beda sie powstrzymywali tak jak pozostali.Medard pisze: ↑10-01-2025, 19:27idzie nowe, a właściwie zaklepanie stanu faktycznego, czyli zgoda na księży gejów w celibacie:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
a jak obecnie sprawdzają ?
- Hatefire
Nie wiem, ty w tym siedzisz. Po prostu mogą sobie mówić, że kogoś przyjmą lub nie do seminarium i tyle. Tak naprawdę, żadnej weryfikacji nie są w stanie przeprowadzić. Równie dobrze mogę napisać, że od dziś przestaję uprawiać skoki narciarskie, nieważne, że nawet bałbym się wdrapać na skocznię hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Aron
- postuje jak opętany!
Ja mam z tego tylko bekę, a Ty doklejasz do tej sytuacji jakąś ideologię. Wyluzuj.Bloodcult pisze: ↑20-01-2025, 15:25Drogi użytkowniku Aron. Wygląda mi na to, że masz dość antyklerykalne poglądy. Klikasz zatem w filmy na YT, które prezentują takowe poglądy (niekoniecznie w ekstremalnej formie). Algorytm YT podłapuje to i rekomenduje Ci kolejne filmy o tej tematyce, które są coraz bardziej radykalne i coraz bardziej próbują Cię przekonać, że toczy się w Polsce ideologiczna wojna z Kościołem KAtolickim i że w ogóle wszyscy to zjeby i odklejeńcy, bo wtedy spędzasz więcej czasu na platformie. Kończy się to tak, że zarabia na tym YT sprzedając Ci reklamy, które oglądasz w tych filmach, zarabia Kościół katolicki, bo dostaje atencję i klikalność, zarabia właściciel kanału, który zanęcił Cię zaczadzonymi kadzidłem w tytule a Ty biegasz do drzewa do drzewa myśląc, że jesteś w środku wojny.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki