ja tylko stwierdzam fakt, chorobę psychiczną widać u ciebie jak na dłoni. Szukaj pomocy u specjalisty a nie egzorcysty.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:43Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne. Po drugie: długo nie wytrzymałem od czego?
prawactwo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: prawactwo
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- zaczyna szaleć
Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
Mam prawo reagować.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
No tak, bo to musi być prawda, że Pacjent utworzył drugie konto używając ironicznie figury stylistycznej zastosowanej lata temu w swoim wpisie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:56Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
-
- zaczyna szaleć
Ja miałem powód. Imputowałeś mi bez powodu chorobę psychiczną, zamieściłeś wpis zupełnie niepowiązany z tematem, oraz najwyraźniej uważasz mnie za kogoś innego.olgims pisze: ↑04-01-2025, 11:59Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:56Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
Mam prawo reagować.
-
zmowie za twój deficyt intelektualny modlitwę dziękczynna nowenny pompejańskiej i kilka zdrowasiek.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 12:02Ja miałem powód. Imputowałeś mi bez powodu chorobę psychiczną, zamieściłeś wpis zupełnie niepowiązany z tematem, oraz najwyraźniej uważasz mnie za kogoś innego.olgims pisze: ↑04-01-2025, 11:59Po pierwsze, imputowanie rozmówcy choroby psychicznej bez powodu jest niekulturalne.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 11:56Jako, że nie mam ochoty na przepychanki z wariatami, ponawiam pytanie: czy Elon to Mesjasz, czy zdrajca? Tylko odpowiedzi utrzymane w kulturalnym tonie, proszę.
-
- zaczyna szaleć
Dziękuję. Co by kto nie sądził o modlitwie, jednego można być pewnym - na pewno nikomu nie zaszkodzi.
Mam prawo reagować.
-
A pomoże?Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 12:09Dziękuję. Co by kto nie sądził o modlitwie, jednego można być pewnym - na pewno nikomu nie zaszkodzi.
-
- zaczyna szaleć
Tego nie wiem. Dopuszczam jednak możliwość, że wielokrotne powtarzanie wyuczonych formułek może pomagać w skupieniu i wyciszeniu bieganiny myśli.
Mam prawo reagować.
-
fantastycznie, to już wiesz co dzisiaj powinieneś robić zamiast siedzieć na forum i uprawiać tanie prowokacje.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 12:19Tego nie wiem. Dopuszczam jednak możliwość, że wielokrotne powtarzanie wyuczonych formułek może pomagać w skupieniu i wyciszeniu bieganiny myśli.
-
- zaczyna szaleć
Ponawiam pytanie: Elon Musk - Mesjasz czy zdrajca? Tylko kulturalne oraz przemyślane odpowiedzi.
Mam prawo reagować.
- Hatefire
Ani jedno ani drugie. Po prostu kolejny przedstawiciel elit prowadzący polityczny lobbing na rzecz korporacji, kosztem społeczeństwa. Nie on pierwszy i nie on ostatni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
Po co mu te loty na Marsa? Czy to po prostu miś ma miarę możliwości?
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Prędzej czy później w naszą planetę coś trafi. Już, o ile pamiętam, w ciągu dwóch najbliższych lat jedno ciało niebieskie (nie pamiętam jak się nazywa) przeleci niebezpiecznie blisko Ziemi, o wiele bliżej niż księżyc. Drugi raz zbliży się do nas w ciągu 100 lat, i wtedy możemy już być na trajektorii. Nie jest to coś, co miałoby potencjał zakończenia wszelkiego życia, ale konsekwencje będą poważne. Od nas zależy, jak bardzo będziemy przygotowani. Wysyłanie Bruce'a Willisa z ładunkiem nuklearnym nie wchodzi w grę, cierpi na afazję.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 13:20Po co mu te loty na Marsa? Czy to po prostu miś ma miarę możliwości?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- zaczyna szaleć
- uglak
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem, pytałeś o loty na Marsa.Wzburzony Obserwator pisze: ↑04-01-2025, 14:10A po co próbuje mieszać w polityce Wielkiej Brytanii?
-
- zaczyna szaleć
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czyli tak naprawdę wiesz, tylko nakierowujesz mnie w jakimś kierunku, tak? Czy to miało pomóc Tobie? I'm confused
-
- zaczyna szaleć
Liczyłem na jakąś dyskusję. Zadałem pytanie, bo chcę poznać opinie, punkty widzenia, może idiosynkrazje w postrzeganiu rzeczywistości. Mój umysł jest otwarty.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-01-2025, 15:34Czyli tak naprawdę wiesz, tylko nakierowujesz mnie w jakimś kierunku, tak? Czy to miało pomóc Tobie? I'm confused
Mam prawo reagować.