Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Pokój AA
Jeśli powiem teraz że płyne mimo bólu brzucha to macie prawo nazwać mnie skończonym debilem i można temat zamknąć.
Kupiłem czystego żubra i poleciałem dość wcześnie
Kupiłem czystego żubra i poleciałem dość wcześnie
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
mam Ci kurwiu pokazać jakiekolwiek wyniki czy dowody na istnienie choroby? jaki mam niby interes wkrecać kogokolwiek? jestem ostatnią osobą która by sie prosiła o jakąkolwiek atencje.Ty jesteś niedojebanym złym do szpiku typem
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jakiś rodzaj człowieka który dla rozrywki ogląda obdzieranie zwierząt ze skóry na żywca, co go Bawi przez duże B.
Find your flow
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
tak tak jestem zły do szpiku i obdzieram szynszyle ze skóry bo wyśmiałem internetowego trolla. wszystko wam się całkiem pojebało szanowni koledzy. nie ma już dla was ratunku.
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- DST
- rasowy masterfulowicz
Trzymaj się kolego z fartem i przestań pić. Również kibicuję.
- Ascetic
Z tych nerwów mieszają się osoby. Z tego co pamiętam inni zbierali truchło, czy coś tam pisali o taplaniu się we krwi. Kurde, ja też zamieściłem zdjęcie świątecznego-liska. Można to usunąć?
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Ascetic
Przed tym jak nie pójdę balować*.
Dalej mi mocny nie odpisał. Czy wstrząsać, czy tulić? Jaka jest jego opinia, tak ogólnie. Może nawet w oderwaniu od konkretnego kejsa.
*I tu staje pytanie, co to zdanie oznacza? Że tak, nie, czy się zobaczy?
Dalej mi mocny nie odpisał. Czy wstrząsać, czy tulić? Jaka jest jego opinia, tak ogólnie. Może nawet w oderwaniu od konkretnego kejsa.
*I tu staje pytanie, co to zdanie oznacza? Że tak, nie, czy się zobaczy?
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:01 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Hatefire
Ascetic daj spokój. Bronisz przegranej sprawy. Olgims miał najwyraźniej nadzieję, że ludzie zachwycą się tą jego edgową narracją. No, a tu zonk. Ludzie mają bekę, z antypatycznego typa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Rozmawialiśmy już dzisiaj o tym, i nawet przyznałeś mi rację. Że takie słabe jest wymagać od kogoś, aby czegoś nie robił, robiąc to samemu.
Dlaczego miałbym dawać spokój, no i z czym mam dawać spokój? Z Twoim wyobrażeniem, czegoś co według Ciebie robię? Bez sensu. Jak mogę nie robić czegoś, czego nie robię, a robię, według Ciebie, a nie mnie? Nawet jakbym uznał, że się przychylam do Twojej prośby, nie jestem w stanie tego zrealizować. Przeanalizuj to proszę. Na spokojnie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W każdym bądź razie, wracając do tematu głównego. Bo to pokój AA. U mnie pierwszy sylwester ever, na sucho. Kompletnie i całkowicie. Nietypowe doświadczenie, mając z 10 litrów alkoholu w domu. Składowe kilku czynników, ale sam jestem ciekawy jak to będzie. Choćby w towarzystwie.
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Hatefire
No to wyjaśnię prosto. Olgims z mojego punktu wiedzenia jest zjebem. I wyraźnie to piszę i argumentuję nawet dlaczego. To czy mnie za to chamstwo administratorzy ukarzą, to inna kwestia. Godzę się, z tym. Ich portal i ich władza. Można się ze mną nie zgadzać, ale nikt mi nie zarzuci, że zawsze piszę wprost jakie są moje poglądy, nawet jak nie są popularne.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:05Rozmawialiśmy już dzisiaj, i nawet przyznałeś mi rację. Że takie słabe jest wymagać od kogoś, aby czegoś nie robić, robiąc to samemu. Dlaczego miałbym dawać spokój, no i z czym mam dawać spokój? Z Twoim wyobrażeniem, czegoś co według Ciebie robię? Bez sensu. Jak mogę nie robić czegoś, czego nie robię, a robię, według Ciebie, a nie mnie? Przeanalizuj to proszę.
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:13 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Kolego mocny2_3 ! Trzymaj się i pierdol hejterów.
Życzę zdrowia, wolności od nałogów i pomyślnego ogarnięcia w kwestiach relacji (w zależności czego Ci trzeba: jakiejś niewiasty z którą sobie życie ułożysz albo po prostu spokoju). Tego Ci życzę.
Życzę zdrowia, wolności od nałogów i pomyślnego ogarnięcia w kwestiach relacji (w zależności czego Ci trzeba: jakiejś niewiasty z którą sobie życie ułożysz albo po prostu spokoju). Tego Ci życzę.
- Bloodcult
a może powinieneś ? takie na głowę...
Dokładnie tak. Cham zwykły i edgelord z przed monitora
-
[V]
+1
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- TheDude
Jak jutro wstanę to planuję większość dnia grać w Bloodborne i oglądać filmy albo czytać zamiast umierania pod kocem. To już nie pierwszy Sylwester na trzeźwo.
Bassza meg mind.
- Ascetic
Teraz to akurat piszesz sam do siebie. Mi karzesz czegoś nie robić, czego nie robię, co jest bez sensu zasadniczo. A później zamieszczasz swój stejtment. Czegoś oczekujesz? Że napiszę, że tak też uważam, czy co? Bo nie wiem o co chodzi? Jak chodzi tylko o stejtment. Ok. Poszedł w świat. Opinia jak każda inna.Hatefire pisze: ↑31-12-2024, 15:11No to wyjaśnię prosto. Olgims z mojego punktu wiedzenia jest zjebem. I wyraźnie to piszę iargumentuję. To czy mnie za to chamstwo administratorzy ukarzą, to inna kwestia. Godzę się, z tym. Ich portal i ich władza. Można się ze mną nie zgadzać, ale nikt mi nie zarzuci, że zawsze piszę wprost jakie są moje poglądy, nawet jak nie są popularne.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:05Rozmawialiśmy już dzisiaj, i nawet przyznałeś mi rację. Że takie słabe jest wymagać od kogoś, aby czegoś nie robić, robiąc to samemu. Dlaczego miałbym dawać spokój, no i z czym mam dawać spokój? Z Twoim wyobrażeniem, czegoś co według Ciebie robię? Bez sensu. Jak mogę nie robić czegoś, czego nie robię, a robię, według Ciebie, a nie mnie? Przeanalizuj to proszę.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Ascetic
- Hatefire
Po prostu skończmy tą dyskusję. I tak nikt nikogo nie przekona. To jest mój pogląd możesz się zgodzić lub nie, albo olać.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:15Teraz to akurat piszesz sam do siebie. Mi karzesz czegoś nie robić, czego nie robię, co jest bez sensu zasadniczo. A później zamieszczasz swój stejtment. Czegoś oczekujesz? Że napiszę, że tak też uważam, czy co? Bo nie wiem o co chodzi? Jak chodzi tylko o stejtment. Ok. Poszedł w świat. Opinia jak każda inna.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
bartwa
- Ascetic
Dziękuję za pozwolenie. Wybrałem. Jedną z bramek. A jest to ... bramka ... nr ...Hatefire pisze: ↑31-12-2024, 15:17Po prostu skończmy tą dyskusję. I tak nikt nikogo nie przekona. To jest mój pogląd możesz się zgodzić lub nie, albo olać.Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 15:15Teraz to akurat piszesz sam do siebie. Mi karzesz czegoś nie robić, czego nie robię, co jest bez sensu zasadniczo. A później zamieszczasz swój stejtment. Czegoś oczekujesz? Że napiszę, że tak też uważam, czy co? Bo nie wiem o co chodzi? Jak chodzi tylko o stejtment. Ok. Poszedł w świat. Opinia jak każda inna.
<<"Tą", sugeruje jednak nerwy. Takie błędy nie zdarzają się Tobie zbyt często. Oddychamy. Głęboko. 1 ... 2... 3...>>
Ostatnio zmieniony 31-12-2024, 15:21 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Hatefire
Dobra, dobra
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych