Dawaj listę swojego starego, lepiej. Nawet top3 styka.DST pisze: ↑14-12-2024, 14:17Kurwa, jak zobaczyłem listę to podejrzewam że koleś do dzisiaj jak zamawia kawę w Warszawie to oczekuje wuzetki, gra z wnukami w kapsle a jego ulubionym wokalistą jest Cugowski.uglak pisze: ↑14-12-2024, 13:57Ta lista faktycznie wygląda trochę jak od standardowego, podstarzałego dziennikarza muzycznego, który nie ma już czasu słuchać nowych zespołów, bo przecież wszystko co najlepsze było już wydane dawno temu, więc do top10 dobiera sobie nowe płyty artystów, którzy są znani co najmniej od 30+ lat, a jako listek figowy na chybił-trafił dorzuca coś z innej beczki![]()
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ciekawostki
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dream Theater, Rush lubił, podobał mu się Kat i Swans jak mu kiedyś odpaliłem. Już to jest mniej dziaderskie niż solowa płyta gitarzysty Megadeth i 493638 płyta Deep Purple. Ja tych płyt nie słyszałem i pewnie to jest dobra muzyka, no ale miejmy trzeźwy ogląd sytuacji. Nic ciekawego się nie wydarzyło w muzyce rockowej poza tym?
A i jakiś czas temu słuchał jakiejś nieznanej mi pokręconej prog metalowej kapeli, ale nowoczesnej. Produkcja mi nie siadła, bo zbyt sterylne. Pamiętam tylko okładkę niestety.
Ostatnio zmieniony 14-12-2024, 14:24 przez DST, łącznie zmieniany 1 raz.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Hehe już napisałem w wyprzedzeniem.Ascetic pisze: ↑14-12-2024, 14:19Dawaj listę swojego starego, lepiej. Nawet top3 styka.DST pisze: ↑14-12-2024, 14:17Kurwa, jak zobaczyłem listę to podejrzewam że koleś do dzisiaj jak zamawia kawę w Warszawie to oczekuje wuzetki, gra z wnukami w kapsle a jego ulubionym wokalistą jest Cugowski.uglak pisze: ↑14-12-2024, 13:57
Ta lista faktycznie wygląda trochę jak od standardowego, podstarzałego dziennikarza muzycznego, który nie ma już czasu słuchać nowych zespołów, bo przecież wszystko co najlepsze było już wydane dawno temu, więc do top10 dobiera sobie nowe płyty artystów, którzy są znani co najmniej od 30+ lat, a jako listek figowy na chybił-trafił dorzuca coś z innej beczki![]()
- Ascetic
Hehe, fakt. Ale to się nie liczy pierzesz go

Teraz pora na tego uglaka, ale on to pewnie będzie żydził w tym zakresie. Jak to on.
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Mój stary jest od jakiegoś czasu wielkim fanem Dave Grohla, więc jak coś wydał w tym roku to bankowo to. Jak widać też też pasuje do powyższego wzoru ("artysta znany od 30+ lat"). Tyle, że po pierwsze jest od Pana Dziennikarza jest o ze dwie dekady starszy, a po drugie nigdy nie zarobił ani złotówki na pisaniu o muzyce, więc nie stosowałbym tej samej miary

Guilty of being right
-
- w mackach Zła
Coś lata nocą na amerykańskim niebie. O dronach z New Jersey mówi FBI, Biały Dom i Trump
https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-c ... rp_state=1
https://x.com/UAPJames/status/1866129645382332825
https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-c ... rp_state=1
https://x.com/UAPJames/status/1866129645382332825
- Triceratops
Lista Wasatego Wieska Weissa i polowy Teraz Rocka bedzie pewnie w 90% identycznauglak pisze: ↑14-12-2024, 13:57Ta lista faktycznie wygląda trochę jak od standardowego, podstarzałego dziennikarza muzycznego, który nie ma już czasu słuchać nowych zespołów, bo przecież wszystko co najlepsze było już wydane dawno temu, więc do top10 dobiera sobie nowe płyty artystów, którzy są znani co najmniej od 30+ lat, a jako listek figowy na chybił-trafił dorzuca coś z innej beczki![]()

woodpecker from space
- Ascetic
Stankiewicz pisze o muzyce i z tego ma pieniądz? Wrzucił dziaderską listę, i tyle. Ale, fakt jak Twój ojciec w wieku 70 lat ma chęć na słuchanie muzyki, nieźle właściwie.uglak pisze: ↑14-12-2024, 16:10Mój stary jest od jakiegoś czasu wielkim fanem Dave Grohla, więc jak coś wydał w tym roku to bankowo to. Jak widać też też pasuje do powyższego wzoru ("artysta znany od 30+ lat"). Tyle, że po pierwsze jest od Pana Dziennikarza jest o ze dwie dekady starszy, a po drugie nigdy nie zarobił ani złotówki na pisaniu o muzyce, więc nie stosowałbym tej samej miary![]()
Poro
- uglak

Linia podziału północ-południe jest bardzo widoczna, szkoda, że jesteśmy w ogonie północy.
Guilty of being right
I tak pomyślałbym, że jest dużo gorzej, więc w sumie pozytywne zaskoczenie.
Czyli im cieplej, tym mniej się czyta. Ma to jakiś sens.
Czyli im cieplej, tym mniej się czyta. Ma to jakiś sens.
- TheDude
Nie ma kurwa jeżdżenia na hujanodze u ruskich bo będziesz ded!
https://natemat.pl/581837,eksplozja-hul ... r-kirillow
- Ascetic
Rebus na dziś:
Przedwczoraj, wczoraj, dziś:

+

+
znów dziś:

Co to za niedorozwinięty, pluszowy miś?
Przedwczoraj, wczoraj, dziś:

+

+
znów dziś:

Co to za niedorozwinięty, pluszowy miś?
Ostatnio zmieniony 22-12-2024, 19:05 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Jaki ciekawy terroryzm. Taki dobry.TheDude pisze: ↑17-12-2024, 14:12Nie ma kurwa jeżdżenia na hujanodze u ruskich bo będziesz ded!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
powiedz pacjent ty inaczej po prostu nie umiesz? 

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
Wybory idą.
Poza tym dobry wiater z wiadomojakiej dupy strzelił. Coś tam wjedzie, coś tam spadnie, jakiś pseudorozejmik się wymusi i niby wszyscy zapomną (na 3-4 lata) co tu taśmowo produkował, z kilkoma polskojęzycznymi. Do tego mask coś plaśnie, wybory tu i tam, gdzieś jakiś majdan strzeli, tamci jego poheheheszkują z zawijania martwych lewaków jak choinki i tak się to kręci. Jego czas, to znów przylazł. Ku podnieceniu kilku co się produkują, że tak potrafił dzisiaj dzień na forume wyglądać:

A to dopiero zajawka możliwości.
Poza tym dobry wiater z wiadomojakiej dupy strzelił. Coś tam wjedzie, coś tam spadnie, jakiś pseudorozejmik się wymusi i niby wszyscy zapomną (na 3-4 lata) co tu taśmowo produkował, z kilkoma polskojęzycznymi. Do tego mask coś plaśnie, wybory tu i tam, gdzieś jakiś majdan strzeli, tamci jego poheheheszkują z zawijania martwych lewaków jak choinki i tak się to kręci. Jego czas, to znów przylazł. Ku podnieceniu kilku co się produkują, że tak potrafił dzisiaj dzień na forume wyglądać:

A to dopiero zajawka możliwości.
Poro
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- tomekw48
- w mackach Zła
Medytacja na dzisiejszy wieczór:
Jestem siecią neuronową karmioną danymi w postaci świata zewnętrznego. Nic nie jest moje. Nawet moje myśli to produkt ze świata zewnętrznego. Jestem karmionym produktem. Mój Pan ma plan co do mojej osoby w postaci mojego w 100% zaplanowanego życia i spełni go z pełną premedytacją.
Relacja Pan - sługa to nie rurki z kremem.
Wesołych świąt i smacznego jajka.
Jestem siecią neuronową karmioną danymi w postaci świata zewnętrznego. Nic nie jest moje. Nawet moje myśli to produkt ze świata zewnętrznego. Jestem karmionym produktem. Mój Pan ma plan co do mojej osoby w postaci mojego w 100% zaplanowanego życia i spełni go z pełną premedytacją.
Relacja Pan - sługa to nie rurki z kremem.
Wesołych świąt i smacznego jajka.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
- postuje jak opętany!
-
To jest, parafrazując Orbitowskiego, skłonność do pisania nieskalanego myślą.