ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
S-T-R-A-S-Z-N-E te strachy odnośnie aut elektrycznych. Zło tego Świata. Nie ma nic gorszego. No może jeszcze UE.
Na szczęście nikt cię nie zmusza do ich kupowania.

all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Te nagłówki filmków z powstających jak grzyby po deszczu kanałów konfiarskich mają być pełne mocnych i zdecydowanych zwrotów, zawsze Konfiarz kogoś 'ora', 'knebluje werbalnie', 'gasi jak peta' itp... tym razem chyba jednak ktoś lekko przegiął XD
Yare Yare Daze
- Ascetic
Ej, to też właściwie klasyczne jest, bez przeginki. Ten nagłówek. Wjechały po prostu standardowe prawackie fantazje o męskim seksie.
Poro
-
NIe potrafię. Kurwa mać.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Ascetic
-
Kurwa chłopaki od nas wczoraj znalazły w wnykach wilka. Ja pierdole. To jest chore. Konał z 3 doby.
Znowu historia się powtarza.
https://wiadomosci.wp.pl/lubliniec-mlod ... 026511456a
Ach kurwa...
Rynce opadają.
Znowu historia się powtarza.
https://wiadomosci.wp.pl/lubliniec-mlod ... 026511456a
Ach kurwa...
Rynce opadają.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ech, mialem nadzieje, ze to mysliwy, a tu takich pech.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Pewnie byś się tego spodziawał. A tu taki chuj. Muszę Ci zniszczyć życie i światopogląd ale myśliwi to są ludzie którym najmocniej zależy,Oczywiście nie spodziewam się ,że to pojmiesz, bo masz pewnie wyrobione zdanie. Błedne. Nic nie chce usprawiedliwiać, osądzać, tam gdzie swiat ludzi i zwierza się pojawaia tak długo będzie ofiara.
Czym się rózni świnia zdana na to żeby trafić do sieci Kauflandu, Lidla czy innego marketu. Cazym kurwa, chciałbym to pojąć. Tak po chłopsku.
Jaką trzeba być kurwa nedzną kurwą i hipokrytem żeby starać się rozróznić śmierć zwierzęta z gospodarstwa rolnego i z myślistwa. śmierć to śmierć tak kurwa?
Czym się różni zabijanie krowy czy nawet jebanej klatkowej kury nad to że ja morduje jelenie czy dziki?
Niczym, zawsze powtarzam ,że nie ma bardziej inwazyjnego środowiska w przyrodzie jak sami ludzie.
Sami się posywamy do sytuacji gdzie to przyroda powinna nami zarządząć. Jesteśmy jak szarańcza ,jak szkodnik. Jak choroba.
Ludzie ingerują tam w przyrodę gdzie nie powinno ich być. Ostatnio dostałem zlecenie z Sanepidu. Dużo zabiłem. Zawsze znajdzie się pparagraf żeby robić pewne rzeczy.Zawsze,
I zacząłem się zastanawiać. Jak to mówią Koledzy zacząłeś emocje przedkładać nad robotą. Wiesz ,że to cię zabije.
Czym się rózni świnia zdana na to żeby trafić do sieci Kauflandu, Lidla czy innego marketu. Cazym kurwa, chciałbym to pojąć. Tak po chłopsku.
Jaką trzeba być kurwa nedzną kurwą i hipokrytem żeby starać się rozróznić śmierć zwierzęta z gospodarstwa rolnego i z myślistwa. śmierć to śmierć tak kurwa?
Czym się różni zabijanie krowy czy nawet jebanej klatkowej kury nad to że ja morduje jelenie czy dziki?
Niczym, zawsze powtarzam ,że nie ma bardziej inwazyjnego środowiska w przyrodzie jak sami ludzie.
Sami się posywamy do sytuacji gdzie to przyroda powinna nami zarządząć. Jesteśmy jak szarańcza ,jak szkodnik. Jak choroba.
Ludzie ingerują tam w przyrodę gdzie nie powinno ich być. Ostatnio dostałem zlecenie z Sanepidu. Dużo zabiłem. Zawsze znajdzie się pparagraf żeby robić pewne rzeczy.Zawsze,
I zacząłem się zastanawiać. Jak to mówią Koledzy zacząłeś emocje przedkładać nad robotą. Wiesz ,że to cię zabije.
Ostatnio zmieniony 15-12-2024, 14:53 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Triceratops
Kurwa gdzie ci zieloni, ci co o kornika drukarza tak walczyli z pisowcami "dewastujacymi" polska przyrode?
https://www.newsweek.pl/zdrowie-i-nauka ... gu/xfeb3ex
woodpecker from space
- Hatefire
No przecież inbią o tym od dłuższego czasu. Nawet udało się cudem przebić z tym do libkowych mediów? Co można więcej zrobić?Triceratops pisze: ↑15-12-2024, 14:45Kurwa gdzie ci zieloni, ci co o kornika drukarza tak walczyli z pisowcami "dewastujacymi" polska przyrode?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Kurwą trzeba być, żeby być myśliwym i jeszcze się z tym spizdowaceniem obnosić. Ty jesteś w sumie typowym przykładem polskiego myśliwego: dobrze sytuowany, zaawansowany alkoholik, w chuj kompleksów, ciągłe przechwalanie się chuj wie czym i po co, jazdy maniakalno-depresyjne, problemy psychiatryczne.
Ostatnio zmieniony 15-12-2024, 15:37 przez WaszJudasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rasowy masterfulowicz
Wyparowało sporo wczorajszych postuw (:
- Hatefire
Zacytuję sam siebie, bo było to już wałkowane tysiąc razy.WaszJudasz pisze: ↑15-12-2024, 15:17Kurwą trzeba być, żeby być myśliwym i jeszcze się z tym spizdowaceniem obnosić. Ty jesteś w sumie typowym przykładem polskiego myśliwego: dobrze sytuowany, zaawansowany alkoholik, w chuj kompleksów, ciągłe przechwalanie się chuj wie czym, jazdy maniakalno-depresyjne, problemy psychiatryczne.
Hatefire pisze: ↑08-08-2024, 14:35
W sumie to już dawno wypowiadałem się na temat różnicy między myśliwym, a rzeźnikiem. Zdania nie zmieniłem. Nawet przyjmując argumenty, że jest w jakimś stopniu działalność potrzebna (choć na przykład w przypadku praktycznie wszystkich ptaków łownych nie ma żadnej racjonalności w przypadku zezwoleniu na ich odstrzał), to w naszej kulturze jest jednak przyjęte, że cel, intencja są istotne dla oceny moralnej czynu.
Hatefire pisze: ↑05-01-2015, 23:49No widzisz różnica jest zasadnicza. Dla deratyzatorów czy rzeźników, to po prostu zawód. Potrzebny zawód, bo ludzie jedzą mięso (za dużo, ale to temat na inną dyskusję), a gryzonie powodują konkretne straty. Nie tworzą wokół tego otoczki kulturowej, nie czynią z zabijania zwierząt powodu do dumy, czynnika budowania własnej wartości. Myśliwi stworzyli całą subkulturę wokół strzelania do zwierząt, które nie mają z nimi żadnych szans. Dla mnie tacy osobnicy nie są osobami, ż którymi miałbym ochotę utrzymywać jakiekolwiek kontakty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Niestety nic mi nie zniszczysz, bo nalezalem lata temu do stowarzyszenia mysliwskiego, gdzie poznalem troche tych ludzi i sam sie wypisalem trzasnieciem drzwi. Jesli im na czyms zalezalo, to tak jak tobie na tym, zeby sie przyssac do flaszki i strzelac do zwierzat, najlepiej w tej kolejnosci.
- Hatefire
Na marginesie jak widzę te cotygodniowe meltdowny. Teraz z soboty na niedzielę też był, tylko admini z litości zastosowali coup de grace, wobec tych przemyśleń. No trochę pojebane, że ten człowiek ma legalnie broń w domu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2024, 15:40Niestety nic mi nie zniszczysz, bo nalezalem lata temu do stowarzyszenia mysliwskiego, gdzie poznalem troche tych ludzi i sam sie wypisalem trzasnieciem drzwi. Jesli im na czyms zalezalo, to tak jak tobie na tym, zeby sie przyssac do flaszki i strzelac do zwierzat, najlepiej w tej kolejnosci.
A ja myślę Sebastian ,że kłamiesz. Kraków powiadasz, a wiesz mam na tyle mocną sytuację że sam się wystawiasz, iternet mi pozwolił na Twoją weryfikację i uważam ,że kłamiesz. Poznałem twoje imię i nazwisko, nikogo takiego w związku łowieckim nie było. Kogo starasz się w chuja zrobić? Mysłałeś pewnie że to nie sprawdzę. Tu masz chujowo. Chyba ze jesteś w zwiazku łowieckim z lat poniżej 70 wtedy nie było informatyzacji.

- nagrobek
- zahartowany metalizator
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To było 10 lat temu, https://bowhunter.pl - wydaje mi się, że nawet kiedyś dawno temu wrzucałem zdjęcia ze wspólnych spotkań. Nic formalnego. Nie napisałem nigdzie, że byłem formalnie myśliwym. Niestety, nie umiesz też czytac.tomaszm pisze: ↑15-12-2024, 16:00
A ja myślę Sebastian ,że kłamiesz. Kraków powiadasz, a wiesz mam na tyle mocną sytuację że sam się wystawiasz, iternet mi pozwolił na Twoją weryfikację i uważam ,że kłamiesz. Poznałem twoje imię i nazwisko, nikogo takiego w związku łowieckim nie było. Kogo starasz się w chuja zrobić? Mysłałeś pewnie że to nie sprawdzę. Tu masz chujowo. Chyba ze jesteś w zwiazku łowieckim z lat poniżej 70 wtedy nie było informatyzacji.![]()
- Triceratops
Widac po tym idealnie, ze nie chodzilo wtedy o zadna obrone przyrody i sktywizm tylko o jebanie pisiorowHatefire pisze: ↑15-12-2024, 14:58No przecież inbią o tym od dłuższego czasu. Nawet udało się cudem przebić z tym do libkowych mediów? Co można więcej zrobić?Triceratops pisze: ↑15-12-2024, 14:45Kurwa gdzie ci zieloni, ci co o kornika drukarza tak walczyli z pisowcami "dewastujacymi" polska przyrode?
woodpecker from space