ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
To ja wolę cebulę. A z tom kawom to jaki chuj?!
support music, not rumors
- DST
- weteran forumowych bitew
Chuj wie jak to jest, nie mam FB więc jedyne co słyszę na jego temat to info stąd. Kojarzę go oczywiście kiedyś z forume i legendy na temat jego kolekcji którą można by wyłożyć drogę z Wawy do Piaseczna czy coś takiego. Social media to miejsce, które chyba podbija narcyzm po prostu.Triceratops pisze: ↑29-11-2024, 21:27hehe nie przesadzaj, o ile zawsze go mialem za takiego prostolinijnego naturszczyka to juz dawno temu zaczely mnie zenowac wrzutki typu "moja morda i muzyka darkthrone w tle". Facebook psuje ludzi, przeciez mogl juz pisac 6 tom Kociej Mordy i palowac sie tam nad jakas plyta chujowego zespolu. Social media pozeraja i wypluwaja ludzi.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kazdy zakupoholik ma kolekcje czegos najczesciej tego co jest elementem jego choroby. Marian nie kolekcjonuje tylko pozera albo po naszemu wpierdala. Robienie zdjec wlasnej mordy na tle okladek plyt chujowa sprawa, o ile prekursorka tego stylu Cleusa Ribeiro aka Lady Evil ma wielkiego cyca i kawal dupy w fajnych ponczoszkach to marian ma tylko jedno oko z opadnieta powieka
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Czy gdyby Maria wrzucił swoje zdjęcie z płytą Guano Apes, to Triceps by zwariowal?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- Rattlehead
Chuj w tego pana, ale co s tom kawom?! Nie zasnę kurła!
support music, not rumors
-
- rasowy masterfulowicz
szuka sponsorów tak jak laski na onlyfans
-
Chyba swojej dupy. DEBIL !!!!!!!!
- SODOMOUSE
machający kierowca, z perspektywy pociągu, no przecież maszynista powinien widzieć XD
ciekawe czy gościu wyskoczy z 12 mln pln, bo na tyle oszacowano straty....
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/no ... -st8201748
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- TheDude
Kierowcy ciężarówek to zwykle takie kozacki i lordowie kierownicy, a tu jakoś mało zaradnie było.
- Triceratops
moglbym prawdopodobnie ochujec z wrazenia, to fakt. Ale sam fakt ze koles, ktory wydaje na plyty tyle, ze niektorzy moze tyle nie zarabiaja (moze ktos to kiedys policzy xd) zebra na kawe to zena w chujŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-11-2024, 21:51Czy gdyby Maria wrzucił swoje zdjęcie z płytą Guano Apes, to Triceps by zwariowal?
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Niech sobie tam żebra. Nic do niego nie mam osobiście. Natomiast płacić za jego teksty, no nie. Przyznaję, że ma charakterystyczny, rozpoznawalny styl. Natomiast, dla mnie to jest jak z kolesiem, który cały czas opowiada ten sam dowcip, względnie różne jego wersje. Raz, drugi, nawet trzeci prychniesz, potem już czujesz się znudzony.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- DST
- Triceratops
Mialem juz tyle pokus, ale jednak zolta kaczka jest wieczna. Co do tego co pisze kol Hatefire to zgoda, po przeczytaniu kilku zdan wielokrotnie i kwieciscie zloxonych wlasciwie sie wie wszystko, "perkusja terkoczaca z intensywnoscia mojego urwanego blotnika od Pelikana gdy w 1995 uciekalem sprzed sklepu muzycznego ze swiezo zakupiona kaseta Assassin za pieniądze z zebranych podczas ulewy stulecia jagod.." i tym podobne wielopietrowe konstrukcje.
Dla mnie nieco meczace jest cos innego-z tej masy plytowo-metalowej pulpy zakupionej przez Mariana wiekszosc to sa plyty wrecz znakomite, epokowe i wybitne, i niewazne czy to 27 płyta Sodom czy debiut podwarszawskiej kapeli rznacej ze Slayera. Wiekszosc pkyt z ktirymi Marian wraca spod paczkomatu Marian kocha i uwielbia i jakbym mial sie sugerowac jego ocenami i lykal to na powaznie to yo wszystko bym kupowal co mogloby sie skonczyc zapascia finansowa xd
Dla mnie nieco meczace jest cos innego-z tej masy plytowo-metalowej pulpy zakupionej przez Mariana wiekszosc to sa plyty wrecz znakomite, epokowe i wybitne, i niewazne czy to 27 płyta Sodom czy debiut podwarszawskiej kapeli rznacej ze Slayera. Wiekszosc pkyt z ktirymi Marian wraca spod paczkomatu Marian kocha i uwielbia i jakbym mial sie sugerowac jego ocenami i lykal to na powaznie to yo wszystko bym kupowal co mogloby sie skonczyc zapascia finansowa xd
woodpecker from space
- Sgt. Barnes
https://rozrywka.o2.pl/plotki/jestem-w- ... 292507776a
84 - letni chłopak
84 - letni chłopak
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Nerwowy
Ale go to Forume pieczeHatefire pisze: ↑03-12-2024, 10:32Niech sobie tam żebra. Nic do niego nie mam osobiście. Natomiast płacić za jego teksty, no nie. Przyznaję, że ma charakterystyczny, rozpoznawalny styl. Natomiast, dla mnie to jest jak z kolesiem, który cały czas opowiada ten sam dowcip, względnie różne jego wersje. Raz, drugi, nawet trzeci prychniesz, potem już czujesz się znudzony.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- hcpig
- Bloodcult
No i tracklista
- hcpig
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Zaprzyjaźniona firma realizuje duże zlecenie budowlane, nieco ponad 20 milionów złotych. Inwestorem jest gmina, pieniądze na realizacje maja częściowo pochodzić z KPO. W związku z tym firma realizująca zadanie musi posiadać w swojej flocie określoną ilość aut elektrycznych, to jest zapisane w umowie. W związku z tym firma realizująca inwestycje kupiła trzy używane auta elektryczne by po końcu kontraktu jest sprzedać. Zasięg dwuletniego auta z baterią 60kWh to 220km.
Celem życia nie jest przeżycie.