Nie, no oczywiście, mam świadomość, że system działa źle do bardzo źle. Chodzi mi raczej o wysokość kar. Bywają drastycznie wysokie za niektóre przestępstwa. Są dramatycznie niskie za inne - to akurat jeden z przykładów. Goście polują na terenie poligonu, wielokrotnie, z pełną świadomością. Strzelają do nierozpoznanego celu, po czym natychmiast uciekają. Jakie to jest kurwa nieumyślne spowodowanie śmierci? Mam wrażenie, że brakuje nam pozycji w KK, które by to poprawnie opisały. Trochę podobnie, jak w przypadku tych wszystkich asów w drogich samochodach, co pędzą 200-300 km/h i zabijają tu jedną, a tam trzy osoby. Tu również aż prosi się o nową pozycję w katalogu przestępstw. Wzorce mamy niedaleko, za zachodnią granicą, wystarczy sięgnąć i pożyczyć.tomaszm pisze: ↑16-11-2024, 08:29Lukass pisze: ↑15-11-2024, 22:15Kurde, jest z tym naszym prawem karnym coś bardzo fundamentalnie nie tak. Za nieudzielenie pomocy grożą trzy lata. Tu mamy nielegalne polowanie, nieumyślne (?!?) spowodowanie śmierci, ucieczkę z miejsca zdarzenia, co sugeruje, że te (autocenzura) doskonale wiedziały, że nie ustrzeliły dzika. Pięć lat.
Tu chyba nawet nie chodzi o sam system wymiaru prawa karnego który jest nieudolny tylko o cały system jako taki. Pewnie wiesz więcej, wystarczy ze swojego brata spytasz, sędziego co się zadziało ze to tak wygląda fatalnie. W Katowicach, Krakowie czy Warszawie na apelacje czeka się w tej chwili 2,5 roku.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Rejwan
- weteran forumowych bitew

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- trup
Qrva co za dzban... Jeden szlaban wylamal ale drugiego nie mogl.
I to machanie żeby zatrzymać pociąg...
Czego on szukał na około?

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Na marginesie te szlabany są specjalnie tak robione, żeby dało się je wyłamać. W takiej sytuacji, po prostu gaz w podłogę. No debil konkretny.
Z tego co widzę zderzył się z tzw Edytą. Około 160 ton, prędkość maksymalna 160.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Chłop stracił głowę, ale znalazł ja na samym końcu
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Maria wstawiający zdjęcie swojej mordy za dzieciaka, piszący jakiś pseudo wstęp a na samym końcu proszący o kawe lol
- Sgt. Barnes
Widziałem. To już nawet nie jest żenua, to jest upoko

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Już miałem wejść na facebooka to zobaczyć, ale w tej chwili uświadomiłem sobie, że przecież zdezaktywowałem facebooka, tym razem na tydzień. Alleluja! Niech żyje zdrowie psychiczne!
-
- postuje jak opętany!
Da się tak zrobić żeby wyjebać fejsbuka i zostawić sam działający komunikator?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-11-2024, 18:05Już miałem wejść na facebooka to zobaczyć, ale w tej chwili uświadomiłem sobie, że przecież zdezaktywowałem facebooka, tym razem na tydzień. Alleluja! Niech żyje zdrowie psychiczne!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak, można zachować messengera na telefonie, a nawet na komputerze - nie wiem, czy na stałe można w ten sposób usunąć konto, ale możesz wstępnie zdezaktywować np. na miesiąc albo w ogóle dowolną liczbę dni. Messengera mam i używam jako dodatek do Opery. Nie wiem, jak działa w innych przeglądarkach i czy w ogóle, chyba nie.HCDamage pisze: ↑29-11-2024, 18:20Da się tak zrobić żeby wyjebać fejsbuka i zostawić sam działający komunikator?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-11-2024, 18:05Już miałem wejść na facebooka to zobaczyć, ale w tej chwili uświadomiłem sobie, że przecież zdezaktywowałem facebooka, tym razem na tydzień. Alleluja! Niech żyje zdrowie psychiczne!
-
- postuje jak opętany!
Czaję o co chodzi bo też używam Opery no i spoko tam działa komunikator, tylko obawy miałem że jak wyjebje fejsbuka to kontakty też chuj strzeli. Czy to nie jest jakoś powiązane czy coś w ten deseń.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak jak mówię, ja dezaktywuje regularnie bo mam profil zina, który szkoda skasować, bo to jednak 1500 kontaktów i jakąś zbudowana marka, wydaje mi się że nawet jak usuniesz to kontakty zostają, bo są ludzie z samym messengerem. Może nawet ktoś tutaj Ci powie
- Triceratops
No dno dna, raotworcza onkologia....no coz, dobry chlopak byl................
woodpecker from space
- Rattlehead
Ja przepraszam, że się tak zapytam, ale czy to chodzi o tego mariana co tu przebywał i miał milyjon płyt , z których nie znał 90% i poznał nie tak dawno Wojwot? I jeszcze jedna sprawa, o co chodzi w tom kawom?! To ważne, bom nietutejszy.
support music, not rumors
- DST
- rasowy masterfulowicz
Masz z nim jakiś love-hate relationship jak z byłą dziewczynąTriceratops pisze: ↑29-11-2024, 20:49No dno dna, raotworcza onkologia....no coz, dobry chlopak byl................

- Triceratops
hehe nie przesadzaj, o ile zawsze go mialem za takiego prostolinijnego naturszczyka to juz dawno temu zaczely mnie zenowac wrzutki typu "moja morda i muzyka darkthrone w tle". Facebook psuje ludzi, przeciez mogl juz pisac 6 tom Kociej Mordy i palowac sie tam nad jakas plyta chujowego zespolu. Social media pozeraja i wypluwaja ludzi.
woodpecker from space
- Triceratops
No ten nasz Marian co Voivod i Coroner poznal 15 lat temu a teraz wzorem trockiego "zna od zawsze". Na swojej stronce podpisuje sie jako kolekcjoner ale ja juz za jego pobytu tutaj pisalem, ze on nie jest kolekcjoner a konsument ten z piosnki kultu. Dla niego kupic plyte to jak opierdolic patelnie smazonej cebuliRattlehead pisze: ↑29-11-2024, 21:18Ja przepraszam, że się tak zapytam, ale czy to chodzi o tego mariana co tu przebywał i miał milyjon płyt , z których nie znał 90% i poznał nie tak dawno Wojwot? I jeszcze jedna sprawa, o co chodzi w tom kawom?! To ważne, bom nietutejszy.
woodpecker from space