Bardzo elegĄsko z Twojej strony.
Po czemu ten CD? Ile mam cebulionów szykować? Komu? Gdzie? Jak? Za ile?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bardzo elegĄsko z Twojej strony.
Podziękował.SODOMOUSE pisze: ↑19-11-2024, 20:01Trupu, dzisiaj paczking wjechał. Do Ciebie również poszło od razu przepakowane. Jutro w paczkomacie DPD.
Naklejkę z logo Doomed to Obscurity Records, także dołączyłem. Na lodóvkę mus. XD
Ja pierdolę, jakie brzmienie te demosy osiągnęły 92-95 w studiach X-Ray Studios/X-Ray Studios, w garażu
w Norwegii.
![]()
Nazwa mi się przewinęła kiedys przy okazji polskiej. Ale Nie znałem również muzyki a smakowita ta Pyhaaarea.
reedycja CD 1996, zespołu ALGOL "Entering the Woods of Enchantment" dostępna w FT, te kurvie z VIC ostatnio dobro robotę wykonują wydawniczo. Mam nadzieję, że i placek wreśście będzie....SODOMOUSE pisze: ↑23-10-2024, 18:55ALGOL, w latach 90tych badałem intensywnie (byli nawet w Polsce na mini trasie w 1992 roku), bardziej wchodzą mi demówki, zwłaszcza gdy grali pod nazwą Buttocks.
Entering the Woods of Enchantment CD 1996 - brak wydania na wińillu, das ist skandal !
ALGOL - The Priests Are Laughing, demo 1992
BUTTOCKS - Urcemurcel Turkus, demo 1991, skoczne death m z grave'vowymi hitami. Szczególnie outro, na dzwonku
w komórku se ustwię ! XD666
live 1992, Krzyż Death Metal Fest