No i nic, stwierdziłem fakt. Mnie to osobiście odrzuca, kiedyś pracowałem zbierając jagody, potem przy recyklingu, potem jako lektor angielskiego, a obecnie wykonuje inny zawód - jakby ktoś nazywał mnie ciągle zbieraczem jagód, to wydawałoby mi się to idiotyczne, tak jak i to chorobliwe ciągle mówienie komik nie ma sensu, tak jak Putin nie jest agentem KGB, a ja nikogo nie uczę angielskiego. Jedyny cel, jaki może przyświecać wypominaniu tego, jest próbą poniżenia go, ale efekt jest odwrotny.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Być może to, że zostałeś po prostu zainfekowany memetyką tworzoną przez rosyjski aparat propagandowy. Można mieć różne poglądy, ale używany język ma znaczenie. Choćby dla deprecjacji określonej osoby. Rosjanie to wiedzą i mocno nad tym pracują.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Drobna róznica między Zełenskim, Tobą a fjutinem. On ciagle będzie agentem KGB. z tego się "nie wyrasta".ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-11-2024, 13:49No i nic, stwierdziłem fakt. Mnie to osobiście odrzuca, kiedyś pracowałem zbierając jagody, potem przy recyklingu, potem jako lektor angielskiego, a obecnie wykonuje inny zawód - jakby ktoś nazywał mnie ciągle zbieraczem jagód, to wydawałoby mi się to idiotyczne, tak jak i to chorobliwe ciągle mówienie komik nie ma sensu, tak jak Putin nie jest agentem KGB, a ja nikogo nie uczę angielskiego. Jedyny cel, jaki może przyświecać wypominaniu tego, jest próbą poniżenia go, ale efekt jest odwrotny.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Przy okazji widzę, że drobne szkolenie dla misiazsadu - jak być bardziej wiarygodnym boto-trollem.
- Hatefire
No tylko, że agent ma zawsze kogoś nad sobą. Kto miałby być tym kimś nad Putinem z ramienia, nie wiem FSB? Oczywiście może się on opierać, w większym lub mniejszym stopniu na strukturach FSB. Tak jak Jaruzelski czy Franco opierali się w dużej mierze na strukturach wojskowych. Niemniej nawet w systemie autokratycznym/dyktatorskim zawsze przywódca musi lawirować między różnymi grupami interesu. Nawet Stalin po II WŚ na przykład nie był w stanie już przeprowadzić kolejnej czystki w armii. Putin nie jest agentem KGB. Jest autokratą/dyktatorem, w sporej części bazującym na znanych sobie strukturach, czyli byłego KGB jakby się ta kurwa teraz nie nazywała., ale nie tylko. Bo musi się liczyć z armią, oligarchami, lokalnymi watażkami itp.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zahartowany metalizator
Chłop i tak ma u mnie promocję. Za bezustanne próby wciągnięcia innych krajów, w tym Polski, do wojny mógłbym go zdehumanizować, a tylko sobie z niego dworuję. Darzbór!ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-11-2024, 13:49No i nic, stwierdziłem fakt. Mnie to osobiście odrzuca, kiedyś pracowałem zbierając jagody, potem przy recyklingu, potem jako lektor angielskiego, a obecnie wykonuje inny zawód - jakby ktoś nazywał mnie ciągle zbieraczem jagód, to wydawałoby mi się to idiotyczne, tak jak i to chorobliwe ciągle mówienie komik nie ma sensu, tak jak Putin nie jest agentem KGB, a ja nikogo nie uczę angielskiego. Jedyny cel, jaki może przyświecać wypominaniu tego, jest próbą poniżenia go, ale efekt jest odwrotny.
Celem życia nie jest przeżycie.
- trup
To tak, żeby zawoalować obraz tej zdeprawowanej i zepsutej osobowości?
Jakie ma znaczenie, ze jest nad czy pod? To jest agent KGB z krwi i kości. Ukształtowany by tak działać niezależnie gdzie i kim jest zawodowo.

Jakie ma znaczenie, ze jest nad czy pod? To jest agent KGB z krwi i kości. Ukształtowany by tak działać niezależnie gdzie i kim jest zawodowo.

- trup
Aha... wciąga inne kraje w wojnę, którą kto wywołał?mistrzsardu pisze: ↑08-11-2024, 14:20Chłop i tak ma u mnie promocję. Za bezustanne próby wciągnięcia innych krajów, w tym Polski, do wojny mógłbym go zdehumanizować, a tylko sobie z niego dworuję. Darzbór!ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-11-2024, 13:49No i nic, stwierdziłem fakt. Mnie to osobiście odrzuca, kiedyś pracowałem zbierając jagody, potem przy recyklingu, potem jako lektor angielskiego, a obecnie wykonuje inny zawód - jakby ktoś nazywał mnie ciągle zbieraczem jagód, to wydawałoby mi się to idiotyczne, tak jak i to chorobliwe ciągle mówienie komik nie ma sensu, tak jak Putin nie jest agentem KGB, a ja nikogo nie uczę angielskiego. Jedyny cel, jaki może przyświecać wypominaniu tego, jest próbą poniżenia go, ale efekt jest odwrotny.
Pobity na ulicy przechodzień wciąga w konflikt policję i sądy? Przechodnia należy zdehumanizować?
- Hatefire
Polska w '39 wciągnęła do wojny inne kraje. Skurwysyny.mistrzsardu pisze: ↑08-11-2024, 14:20Chłop i tak ma u mnie promocję. Za bezustanne próby wciągnięcia innych krajów, w tym Polski, do wojny mógłbym go zdehumanizować, a tylko sobie z niego dworuję. Darzbór!
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
-
- Ascetic
Specyficzne, niesmaczne, niepolskie poczucie humoru. Komuś jeszcze do śmiechu?
lys på slutten av lys
- Hatefire
Czyli idąc twoim tokiem myślenia, to Polska była winna eskalacji, bo zmusiła UK i Francję do wypowiedzenia wojny?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
W sam raz temat na piąteczek. Możesz odpowiedzieć na pytanie.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Hatefire
Сегодня пятница. наслаждайтесь выходными.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Przed laty kiedy niejaki Małysz skrytykował pochówek na Wawelu, zaroiło się pod artykułami od komentarzy w rodzaju - 'to nie skoczek, to pie****ny dekarz!'ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-11-2024, 13:49No i nic, stwierdziłem fakt. Mnie to osobiście odrzuca, kiedyś pracowałem zbierając jagody, potem przy recyklingu, potem jako lektor angielskiego, a obecnie wykonuje inny zawód - jakby ktoś nazywał mnie ciągle zbieraczem jagód, to wydawałoby mi się to idiotyczne, tak jak i to chorobliwe ciągle mówienie komik nie ma sensu, tak jak Putin nie jest agentem KGB, a ja nikogo nie uczę angielskiego. Jedyny cel, jaki może przyświecać wypominaniu tego, jest próbą poniżenia go, ale efekt jest odwrotny.
Kuriozalna sytuacja i zawsze mam deja vu z tym związane gdy słyszę o 'komiku'.
Yare Yare Daze
- Hatefire
Małysz miał podobnie jeszcze w innej sytuacji. Gdzieś tam się wypowiedział na temat homofobii w sporcie, że to generalnie chujowe, głównie w kontekście piłeczki nożnej. Też co niektórzy z miejsca odsądzili go od czci i wiary. Generalnie Małysz zazwyczaj z RiGCZEM.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- weteran forumowych bitew
pewnie według niego w Katyniu Polaków mordowali Niemcy. Szkoda czasu na tego moskiewskiego kiepa.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
Celem życia nie jest przeżycie.