Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ciekawostki
Ma takie nieoparte wrażenie ,że Kolega Bonecrusher znowu nachytał i jest w wiezieniu. Chce się mylić.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie jestem pazerny. Mi już 800 plusów wystarczy.Nerwowy pisze: ↑15-10-2024, 18:39A ty ile masz i ile docelowo ich będzie?mistrzsardu pisze: ↑14-10-2024, 08:52Nie. Ponoć ten chłop nie chadza na boki, chociaż kto go tam wie. Oficjalnych dzieci ma 14. W rozmowie pozwoliłem sobie zadać pytanie czy on chce swoja żonę zamordować?;)
Celem życia nie jest przeżycie.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A ja myślałem że tu chodzi o przetrwanie Białej Rasy i Cywilizacji Europejskiej a nie takie prozaiczne sprawy jak 800+mistrzsardu pisze: ↑19-10-2024, 20:40Nie jestem pazerny. Mi już 800 plusów wystarczy.Nerwowy pisze: ↑15-10-2024, 18:39A ty ile masz i ile docelowo ich będzie?mistrzsardu pisze: ↑14-10-2024, 08:52
Nie. Ponoć ten chłop nie chadza na boki, chociaż kto go tam wie. Oficjalnych dzieci ma 14. W rozmowie pozwoliłem sobie zadać pytanie czy on chce swoja żonę zamordować?;)

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Pewne rzeczy w tym kraju nie ulegają zmianie
https://uwaga.tvn.pl/reportaze/powodzia ... -st8138717
Z jednej strony nie mogę narzekać na brak zajęć, z drugiej tak mnie to wkurwia, ze ludzi pokrzywdzonych przez los się dobija.
https://uwaga.tvn.pl/reportaze/powodzia ... -st8138717
Z jednej strony nie mogę narzekać na brak zajęć, z drugiej tak mnie to wkurwia, ze ludzi pokrzywdzonych przez los się dobija.
-
- postuje jak opętany!
Cisnij Tomek te jebane firmy ubezpieczeniowe az upadna. Skurwiele nie zasluguja na nic innego jak bankructwo.
-
Cisnę jak mogę.Do samego końca roku muszę wypchnąć z 90 pozwów(straszne mam z tym koszta związane ,bo ja to w sądach opłacam) ,bo mi się sprawy przedawnią. Ja już tylko robię nieruchomości. W sprawach powodziowych poszły na razie reklamacje. MOże ktoś tam po drugiej stronie zmądrzeje i zacznie współpracować. ale wątpię. Pewnie znowu skończy to się wszystko w sądzie. W przypadku Warty na pewno ,bo z nimi nie da się dogadać.
Największym problemem jest to ze sądy sa zawalone. W Krakowie, Katowicach czy Warszawie czekam i 2 lata na apelacje.
Sprawy z kredytów frankowych zrobiły ta robotę. Votum dosłownie zapchało wymiar sądownictwa.
Największym problemem jest to ze sądy sa zawalone. W Krakowie, Katowicach czy Warszawie czekam i 2 lata na apelacje.
Sprawy z kredytów frankowych zrobiły ta robotę. Votum dosłownie zapchało wymiar sądownictwa.
- tomekw48
- w mackach Zła
- tomekw48
- w mackach Zła
- Sgt. Barnes
https://wiadomosci.wp.pl/sanok-w-chaosi ... 601412192a
Sanok leci na ryj, piniendzy nima i nie bydzie, o!
Sanok leci na ryj, piniendzy nima i nie bydzie, o!

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale że jak? Miasto plajtuje?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- w mackach Zła
Ostatnio tego kolesia wynalazłem, fajnie zmontowane filmiki i podawanie wskazówek tras:
Jak uda się kupić lepszą furę to robię wycieczkę podobnymi szlakami. Nocowanie pod namiotem na kempingach nie brzmi źle.
Jak uda się kupić lepszą furę to robię wycieczkę podobnymi szlakami. Nocowanie pod namiotem na kempingach nie brzmi źle.
- Triceratops
Wiem, wiem, co ty za patostrimerow oglondasz, no trudno, ale pozar w burdelu to dosc egzotyczna sprawa xd Pinski walczacy z PIatkiem, no tylko Wiejskiego brakuje
woodpecker from space
- TheDude

https://drunkard.com/
Mocarny magazyn! Sporo artykułów to po prostu mistrzowski lot.
Na przykład tu:
https://drunkard.com/lost-art-of-the-bender/
- Żułek
czy zagadka została rozwiązana ? bo faktycznie znowu go nie ma

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- trup
Kawa o zapachu Orka i smaku lochów?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- rasowy masterfulowicz
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Żułek
ciekawePo co komu PS5 Pro, jak zwykły model PS5 możemy zamienić w podgrzewacz do pizzy? Propozycja Pizza Hut zwróciła uwagę wielu graczy.
PlayStation 5 jest dostępne na rynku już kilka lat, a Sony wprowadziło już wychudzony model (PS5 Slim), a nawet mocniejszą wersję konsoli (PS5 Pro). Z popularności sprzętu chce skorzystać wiele firm niekoniecznie związanych z branżą gier. Najlepszym przykładem jest ostatnia akcja Pizza Hut, które przygotowało... podgrzewacz do pizzy.
„Najgorętsza aktualizacja konsoli” PS5 w historii to tak naprawdę specjalna dostawka opracowana przez popularną sieć pizzerii. Celem urządzenia nazwanego „PIZZAWRMR”, czyli tak naprawdę „Pizza Warmer”, jest utrzymanie odpowiedniej temperatury jedzenia.
I najlepsze w tym wszystkim jest jedno... to nie jest żart. PIZZAWRMR jest dostępne za darmo, a każdy chętny gracz może wydrukować model. Wystarczy drukarka 3D, trochę właściwego materiału i kilka godzin. Specjalna dostawka czeka na chętnych.
Wszystkie szczegóły projektu oraz plik do wydruku znajdziecie https://pizzahutpizzawarmer.ca/

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- WaszJudasz
Znam przytoczoną historyjkę, tyle że przedstawianą jako indiańska opowieść o genezie człowieka, gdzie tym idealnie wypieczonym miał być oczywiście Indianin.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.