Kurwa jak ktoś zgadnie co to za nóż flaszka dla niego. W końcu go dorwałem. Arcydzieło, Muzyka też niezgorsza . Panzerfaust.
Chłopaki z militaria.pl mi go sprowadzili. Nienawidzę chodzić po sklepach ale jak byłem we Wrocławiu to na pogaduszkach z chłopakami spędziłem godzinę. W punkcie militaria.pl
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Kurwa jak ktoś zgadnie co to za nóż flaszka dla niego. W końcu go dorwałem. Arcydzieło, Muzyka też niezgorsza . Panzerfaust.
Chłopaki z militaria.pl mi go sprowadzili. Nienawidzę chodzić po sklepach ale jak byłem we Wrocławiu to na pogaduszkach z chłopakami spędziłem godzinę. W punkcie militaria.pl
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
described as “Jello Biafra fronting Motörhead” & like “Dave Vanian singing with Bathory playing Anti Cimex songs.
cos w tym jest. lub jakby Fenriz założył kapele z krastuchami z Doom i Agnosy i nakurwiali dbeat z jakimś pomysłem i lekkim przymrużeniem oka. dobrze się tego słucha.
przy okazji dalem druga szanse innej supergrupie i tym razem zaskoczylo chociaz Disciple B.C. jednak lepsze/ciekawsze.
w huj mi sie podoba okladka nadchodzacego lp Gutless. sam numer tez niezgorszy.
Ostatnio zmieniony 18-10-2024, 15:36 przez nagrobek, łącznie zmieniany 2 razy.
Plan na podrzemkowy wieczór - Grand Magus. Premiera dnia.
- O cię kuhwa ja piehdolę -
Kawałek no2 „tWheeloPain” i pospane. Leci 3 raz. Wszystkie najlepsze składowe późnego Grand Świrusa. Power, melodyka, zwolnionko, pompa, solóweczka, umpaumpa, wyciąganko na wokalu. No, wszystko jest, w odpowiedniej kolejności.