Niby tak, ale jakoś w innych sklepach nie było tego problemu. No i jak ktoś zamawia pre-order opłacając go miesiąc wcześniej, to nie po to, żeby dostać go dwa tygodnie po premierze. Tym bardziej, że temat nie dotyczy wytwórni z siedzibą w ziemiance z kartoflami i zespołu obracającego się w podobnych kręgach. Osobiście nie podnosi mi to ciśnienia, ale rozumiem że ktoś może być mniej cierpliwy.C//A pisze: ↑09-10-2024, 19:40+1Kilgore pisze: ↑09-10-2024, 19:20Też tego nie rozumiem, zwłaszcza że jeśli kogoś ciśnie do samej muzyki to w dzisiejszych czasach może sobie słuchać ile dusza zapragnie czekając na fizyczny nośnik.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2024, 17:06Masakra jak szybkie wysylki pomieszaly ludziom w glowie, ze majac 1000 plyt, nie sa w stanie wytrzymac kilku dni bez kolejnej i wsciekaja sie, ze jeszcze nie ma, a powinna byc 2 dni temu. Szanuje ludzi w DS, jak jeden gosc nie dostal przesylki w ciagu trzech dni i sie zalil, bo myslal, ze to przyjdzie jak w Amazon Prime na nastepny dzien, to zostal doszczetnie zjebany/wyjasniono mu, ze podziemna wytwornia to zazwyczaj jedna osoba, ktora robi, co moze, by wszystko ogarnac na czas.
Nie mam z FT doświadczenia, ale 4 dni mi nie przeszkadzają. Szczególnie jak to dystrybucja, a nie własne wydawnictwa i wchodzi logistyka innych wytwórni.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Destro
- zaczyna szaleć
Dokładnie, ja kupiłem miesiąc przed premierą i ten śmieszny Świat Książki się wywiązał. W FT zawsze jakiś problem przy przed sprzedaży, nie dość - wysokie ceny + koszty wysyłki, to jeszcze opóźnienia w dostarczaniu przesyłek...Rumburak pisze: ↑10-10-2024, 14:01Niby tak, ale jakoś w innych sklepach nie było tego problemu. No i jak ktoś zamawia pre-order opłacając go miesiąc wcześniej, to nie po to, żeby dostać go dwa tygodnie po premierze. Tym bardziej, że temat nie dotyczy wytwórni z siedzibą w ziemiance z kartoflami i zespołu obracającego się w podobnych kręgach. Osobiście nie podnosi mi to ciśnienia, ale rozumiem że ktoś może być mniej cierpliwy.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
To trzeba przyznać, że czasem ceny mają dojebane. No ale w końcu nie ma obowiązku tam kupować.
- Destro
- zaczyna szaleć
I właśnie dlatego nie kupuję u nich.Mass-Turbo pisze: ↑10-10-2024, 15:05To trzeba przyznać, że czasem ceny mają dojebane. No ale w końcu nie ma obowiązku tam kupować.
-
- zaczyna szaleć
Ja się w końcu wyleczyłem z preorderów gdziekolwiek - zawsze miałem tak, że wszyscy już mieli płyty, a ja się boksowałem z wytwórniami/sklepami, że zamówienie niezrealizowane a minęło x tygodni od premiery.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo słusznie. Ludzie nie wydają się być świadomi, że preordery to zysk dla sprzedawcy, a nie dla kupującego.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
No chyba, że materiał się wyprzedaje w pre-orderze. A i tak bywa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑10-10-2024, 18:29Bardzo słusznie. Ludzie nie wydają się być świadomi, że preordery to zysk dla sprzedawcy, a nie dla kupującego.
- Kilgore
Agonia rewelacja jak zawsze, w czwartek zamówienie dzisiaj dostawa, ładnie spakowane super
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
me too

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
kurczę... spekulanci narzekają na wysokie ceny? i jeszcze koszty wysyłki? świat się kończy...Destro pisze: ↑10-10-2024, 14:22Dokładnie, ja kupiłem miesiąc przed premierą i ten śmieszny Świat Książki się wywiązał. W FT zawsze jakiś problem przy przed sprzedaży, nie dość - wysokie ceny + koszty wysyłki, to jeszcze opóźnienia w dostarczaniu przesyłek...Rumburak pisze: ↑10-10-2024, 14:01Niby tak, ale jakoś w innych sklepach nie było tego problemu. No i jak ktoś zamawia pre-order opłacając go miesiąc wcześniej, to nie po to, żeby dostać go dwa tygodnie po premierze. Tym bardziej, że temat nie dotyczy wytwórni z siedzibą w ziemiance z kartoflami i zespołu obracającego się w podobnych kręgach. Osobiście nie podnosi mi to ciśnienia, ale rozumiem że ktoś może być mniej cierpliwy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
- Ascetic
Chciałem zapłakać, że choćby 2 tygodnie idzie, bo w dniach, wydawało się nierealne

a tu proszę, Serchio w tydzień niepełny, bo rano odebrałem zrobił deliwery z mnięsnym def metylem i nie tylko.
A wy jak tam dalej czekacie na dwa zespoły w jednym?
--- Oczywiście /CzarneZiarenko/ jak zawsze w pytę. Polecam JA tego PanaHiszpana. ---

a tu proszę, Serchio w tydzień niepełny, bo rano odebrałem zrobił deliwery z mnięsnym def metylem i nie tylko.
A wy jak tam dalej czekacie na dwa zespoły w jednym?
--- Oczywiście /CzarneZiarenko/ jak zawsze w pytę. Polecam JA tego PanaHiszpana. ---
Poro
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
^Ascetic
kurde, dobre te ceny płyt, mamy teraz w euro, przy tym kursie...jakby ełro było po 3 złocisze, cieszyłbym się max legancko.
Ale i tak nie jest źle.
kurde, dobre te ceny płyt, mamy teraz w euro, przy tym kursie...jakby ełro było po 3 złocisze, cieszyłbym się max legancko.
Ale i tak nie jest źle.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- wlood
- postuje jak opętany!
- Ascetic
Właściwie też nie narzekam, tym bardziej, że listonoga nic dodatkowo nie chciał. Ani 8, ani 18, ani 88 pln.
Poro
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
u mnie najgorsze u osoby lisztonoskiej, gdy nie ma wydać reszty z 14,88 pln XD
NYCHTS
-
- postuje jak opętany!
To u mnie ten sam jeździ. Tylko gotówka, tylko wyliczona.
-
- postuje jak opętany!
Grosik osoba będzie winna.
- Wasyl
Selfmadegod - tip top , non stop
- Ascetic

Dużo się pisze choćby o Karolu i jego distro (co jest naturalne i zrozumiałe). O Panu Waldemarze/ Morbid Chapel mniej, a warto. Ma dobre oko do ściąganych rzeczy, świetnie się orientuje co w DM piszczy/ hałasuje, do tego ekspresowo realizuje zamówienia. Polecam JA.
Poro