Mamy grupę muzyków i działaczy, którzy od lat nie odzywają się i biorąc pod uwagę, że większość wypaliła się lub z innych przyczyn nie miałaby nic ciekawego do powiedzenia, na pewno zostają jakieś wyjątki. Dawajcie typy, może padnie tu jakiś cieawy pomysł zaowocujący wywiad chociażby ze strony użytkowników takich jak Soundterror.
1. Łukasz Jaszak - zajebiste pióra ale znudził sie chyba metalem, potem pisał trochę na portalu w klimatach psychobilly, popełnił parę drętwych tekstów na łamach T-Mobile Music i słuch o nim zaginął. To znaczy, realizuje się w fotografii tudzież jako autor okładek ale brakuje muzycznego kontentu, chciałbym jakiś wywiad-rzekę, czy śledzi jeszcze cokolwiek w metalu, czego słucha itp.
2. Geryon - muzycznie przystopował to i udziela się znacznie rzadziej w prasie a szkoda kiedy miał jeszcze pińcet innych projektów obok Wichajstra udzielał bardzo ciekawych wywiadów, oderwanych formą od najbardziej popularnego z zespołów.
3. Dariusz Puch - tak wiem co sobie pomyśleliście ale przydałby się jakiś wywiad bardziej na serio, w kontekście współczesnym.
Z KIM CHCIELIBYŚCIE PRZECZYTAĆ WYWIAD?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Z KIM CHCIELIBYŚCIE PRZECZYTAĆ WYWIAD?
Yare Yare Daze
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Z KIM CHCIELIBYŚCIE PRZECZYTAĆ WYWIAD?
Adam Drzewucki z Noise Magazine. Ma chłop pojęcie o HH.
I zajebiście mi się Go czyta.
I zajebiście mi się Go czyta.