DISSECTION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

15-04-2006, 16:18

taaa,jak pisałem że Elite gra trv norsk BM, to nikt teraz nie zacytuje...rozumiem,że i o Dissection też sobie nie pogadamy.zatem poproszę o zamknięcie tematu
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

15-04-2006, 16:20

[quote][i]Wysłane przez HydraHead9[/i]
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
poza tym,jezeli ktoś miał okazję słyszeć Elite, to od razu zrozumiałby moją ciętą ironię.widocznie przeoczyliście tę kapelę,co jednak nie odwiodlo was od bezpardonowej krytyki tegoż zespołu.co nie zmienia faktu,że "Bifrost" ma w sobie duży potencjał kriegu. [/quote]

ten 'potencjal' to tez rozumiem ironia? 'potencjal' zeby wejsc z 4 ligi do 3? ;) [/quote]

no po troszę masz rację.nie jest to mega oryginalne granie ale brakuje ostatnio na rynku tradycyjnego norweskiego BM.
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

15-04-2006, 20:51

slyszalem elite 'kampen' i brzmialo jak tysiace innych kapel
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

15-04-2006, 23:10

[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
[quote]poza tym,jezeli ktoś miał okazję słyszeć Elite, to od razu zrozumiałby moją ciętą ironię.[/quote]

Nie, wzialem to po prostu na karb twojego debilizmu, ktory juz nieraz prezentowales.

Co do reszty- zamilcz juz lepiej i sie nie pograzaj, bo rece opadaja. Idz sluchaj tradycyjnego norweskiego Satyricona. Z mojej strony eot bo juz mi sie nie chce. Ide pogadac ze sciana, bedzie przynajmniej weselej ;) [/quote]

przepraszam ale na takim poziomie nie zamierzam dyskutować...obrażasz mnie w sposób bardzo ordynarny i to wcale nie świadczy dobrze o Twoim poziomie kultury osobistej.W trakcie dyskusji na tym forum wiele razy byłem zmuszony do rewizji swoich pogladów ale na skutek rzeczowych argumentów a nie na skutek fornalskich zniewag.rozumiem,że taka forma dialogu najbardziej Ci pasuje jako osobie zakompleksionej i nie mającej żadnych argumentow w zanadrzu,ale ja nie zamierzam dostosowywać się do takiej formy dyskusji.przestań zachowywać się jak cham z czworaków;jeżeli nie ,to poproszę o Twoje dane osobowe od admistratora forum.debilem możesz określać swoją starą,pokurczu intelektualny.pozdrawiam
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

15-04-2006, 23:12

pierdol kulture osobista. z oazy sie urwales?

zaczynasz pierdolic jak taka jedna menda ktora dobrze znam i ktorej nienawidze. jestes pewien, ze ty to nie on?
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

15-04-2006, 23:17

kurwa,normalnie nie mogę.próbujesz ograniczac wolność słowa na tym forum?jestem w stanie podporządkowac się wyłacznie administratorowi forum,jeżeli naruszam regulamin.forum jest z definicji od tego,żeby w sposób nieskrępowany wyrażać swoje emocje na dowolny temat,nie naruszający obowiązujących przepisów prawa.wszelkie nieuprawnione próby ograniczania swobody wypowiedzi,dokonywane przez IX, traktuję jako intelektualny terroryzm i od tej chwili nie zamierzam reagować na nawet najbardziej chamskie i fornalskie odzywki z jego strony.JHS k.I.N.G.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

15-04-2006, 23:24

[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
pierdol kulture osobista. z oazy sie urwales?

zaczynasz pierdolic jak taka jedna menda ktora dobrze znam i ktorej nienawidze. jestes pewien, ze ty to nie on? [/quote]

????przepraszam ale nie wiem o kim piszesz.apeluję jedynie o dyskusję na poziomie, ale widocznie to ponad możliwości intelektualne niektórych użytkowników forum.
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

15-04-2006, 23:57

jebaj apelacje ;]
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

27-04-2006, 09:17

szkoda kasy Coffin...
wczoraj zapoznałem się z promówką... miękkie, lekkie, trochę żenująco - thrashujące pituolenie.... to już nawet nie jest cień po Dissection... Chociaż jestem pewien, że Niemiaszki i Szwedziaszki kupią i będą się brandzlować... metalu w tym za grosz..
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

27-04-2006, 13:54

a mi sie kurwa podoba. calkiem fajny material, dobrze sie go slucha i chuj
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

27-04-2006, 14:23

mi się nowy album tak średnio widzi, ale nie popadajmy w skrajność. gówno to to nie jest. Dissection miało zawsze dar do świetnych melodii i ma go nadal, tyle, że formuła inna... a gadanie, że powinni nazwę zmienić, czy coś, to juz w ogóle absurd. wolę zespół, który nagrywa coś, co mi, jako fanowi się nie podoba, niż zespół, który w sposób wyrachowany nagrywa dokładnie to, co fani chcą usłyszeć.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

27-04-2006, 14:41

alez ja nie mowie o formule co rok to prorok, co rok ten sam... mi sie nowy Dissection nie podoba i tyle. Nie tego oczekiwalem... a czego oczekiwalem?Na pewno nie powtórki pierwszej czy drugiej plyty. Raczej rozwiniecia i przeniesienia tamtej formuly i klimatu we wspolczesne granie... Gdzies w glowie ukladalo mi sie,ze Dissection zacznie miec podobna sile i moc przekazu jak na przyklad Bloodthorn, moze nie koniecznie takimi samymi srodkami wyraz,ale, ze bedzie to "jechac" a nie ciagnac sie powoli gdzies tam jak glut y w nosie
Awatar użytkownika
Nunfucker
rozkręca się

27-04-2006, 14:58

A mnie się tam nowy DISSECTION podoba.Nie,żebym walił nad nim gruchę,ale ogólnie to spoko płytka.Nie ma tego kopa,co "Storm...",ale pozostał mi sentyment z dawnych lat do tego zespołu.Ponadto,jest to jeden z niewielu przypadków,gdy zespół nie spuszcza z tonu w sferze ideologicznej,co jak dla mnie jest kolejnym,baaardzo dużym +
Suck my dick you old whore!
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

27-04-2006, 16:14

[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]
szkoda kasy Coffin...
wczoraj zapoznałem się z promówką... miękkie, lekkie, trochę żenująco - thrashujące pituolenie.... to już nawet nie jest cień po Dissection... Chociaż jestem pewien, że Niemiaszki i Szwedziaszki kupią i będą się brandzlować... metalu w tym za grosz.. [/quote]
generalnie juz mi wisi nowy album, a co do Helmutów, to święta racja.
ODPOWIEDZ