To jest film!
Alien - najlepsza seria wszech czasów?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Alien - najlepsza seria wszech czasów?
Celem życia nie jest przeżycie.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak, zeby jester mial podniete i wyzej ocenil. Jakby podrazyc to i z innych by cos znalazl
woodpecker from space
- immortal69
- postuje jak opętany!
Wybrałem się i ja. Z pół roku w kinie nie byłem.
Sam film według mnie to mocna 7/10. Wizualnie bardzo dobrze zrobiony. Zwłaszcza wprowadzenie na planecie....taki mix klimaciku z Total recall i blade Runner jak dla mnie. Sporo smaczków dla starych fanów i kilka ciekawych rozwinięć np. z tym zrzucaniem wylinki przez baby xeno i później ten podwieszony kokon gdzie dojrzewa do ostatecznej formy. Wydaje mi się, że bylo to pominięte w poprzednich odsłonach.
Uważam że nawet stary fan jeżeli podejdzie do tematu na chłodno to przymknie jedno oko na niedociągnięcia i pojedyncze braki logiki a drugim będzie się cieszył z tej kolejnej części.... moim zdaniem udanej.
A dla true psychofanów już na zawsze pozostanie tylko oglądanie jedynki w wersji VHS na kineskopiaku 15cali jak i ja oglądałem
Sam film według mnie to mocna 7/10. Wizualnie bardzo dobrze zrobiony. Zwłaszcza wprowadzenie na planecie....taki mix klimaciku z Total recall i blade Runner jak dla mnie. Sporo smaczków dla starych fanów i kilka ciekawych rozwinięć np. z tym zrzucaniem wylinki przez baby xeno i później ten podwieszony kokon gdzie dojrzewa do ostatecznej formy. Wydaje mi się, że bylo to pominięte w poprzednich odsłonach.
Uważam że nawet stary fan jeżeli podejdzie do tematu na chłodno to przymknie jedno oko na niedociągnięcia i pojedyncze braki logiki a drugim będzie się cieszył z tej kolejnej części.... moim zdaniem udanej.
A dla true psychofanów już na zawsze pozostanie tylko oglądanie jedynki w wersji VHS na kineskopiaku 15cali jak i ja oglądałem
- Ascetic
Te wtręty dystopijne to to co bym też wyróżnił, jako te/ to, które mi się podobały. Koło BR to jednak moim zdaniem nie stało, bardziej mnie to przypominało netflixowe produkcje, ale i tak było cacy. Lubię te klimaty.immortal69 pisze: ↑30-08-2024, 21:44
Sam film według mnie to mocna 7/10. Wizualnie bardzo dobrze zrobiony. Zwłaszcza wprowadzenie na planecie....taki mix klimaciku z Total recall i blade Runner jak dla mnie
Poro
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist