31.10 Poznań / 2Progi
01.11 Wrocław / Liverpoool
02.11 Warszawa, Odessa
03.11 Łódź / Klubopiwiarnia
08.11 Katowice / Piąty Dom
09.11 Krosno / Rock Klub Iron
10.11 Gdańsk / Drizzly Grizzly
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Też mnie to zastanawia, ale jak zerknąłem na eventy robione przez Black Silesia w ostatnim czasie, to oni niestety rzadko organizują gigi w Krakowie. Ostatnie, co tu ogarniali, to było chyba Massacre w lipcu 2023. No chyba, że szykuje się jakiś nieogłoszony jeszcze koncert, którego częścią ma być DM i stąd brak Krk w rozpisce.
w ramach akcji walki z brakiem higieny na koncertach

W sensie ze muzycy odmowili umycia sie, i przez to nie wpuszczono ich do Krakowa? Ostro
 ale pewny nie jestem
 ale pewny nie jestem  
Właśnie to chciałem z facebooka wkleić, ale nie wiem jak to zrobićSoundterror pisze: ↑26-08-2024, 15:19
"The newest addition to our lineup is Harvester of Flames, whose talent and unstoppable energy elevates our sound to the next level. "

No i pocusz ta aronia? Chcesz Waćpan się poróżnić?
 Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga... Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miło
 Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga... Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miłooby tak byłoschizoid pisze: ↑26-08-2024, 11:40Też mnie to zastanawia, ale jak zerknąłem na eventy robione przez Black Silesia w ostatnim czasie, to oni niestety rzadko organizują gigi w Krakowie. Ostatnie, co tu ogarniali, to było chyba Massacre w lipcu 2023. No chyba, że szykuje się jakiś nieogłoszony jeszcze koncert, którego częścią ma być DM i stąd brak Krk w rozpisce.
Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑26-08-2024, 15:51No i pocusz ta aronia? Chcesz Waćpan się poróżnić?Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga...Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miło
 oj tam oj tam
 oj tam oj tam 

wolę jednak wąchać wyperfumowane laski niż kilkudniowy pot spod pachy albo smalec spod metalowego pióra .Żułek pisze: ↑26-08-2024, 16:01Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑26-08-2024, 15:51No i pocusz ta aronia? Chcesz Waćpan się poróżnić?Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga...Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miło
oj tam oj tam
mnie zawsze wkurza na koncertach inna rzecz, że laski (nie wszystkie) wylewają na siebie wiadro (dosłowie, albo nawet dwa wiadra) perfum i myślą że ładnie pachną w dusznym klubie pełnym ludzi
ale tak na poważne z tego co zauważyłem z takich ogłoszeń lista jest raczej zamknięta chyba że w ostatniej chwili coś się rozdupcy

bo nie kichasz potem pół dniaAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑26-08-2024, 17:11wolę jednak wąchać wyperfumowane laski niż kilkudniowy pot spod pachy albo smalec spod metalowego pióra .Żułek pisze: ↑26-08-2024, 16:01Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑26-08-2024, 15:51
No i pocusz ta aronia? Chcesz Waćpan się poróżnić?Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga...Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miło
oj tam oj tam
mnie zawsze wkurza na koncertach inna rzecz, że laski (nie wszystkie) wylewają na siebie wiadro (dosłowie, albo nawet dwa wiadra) perfum i myślą że ładnie pachną w dusznym klubie pełnym ludzi
ale tak na poważne z tego co zauważyłem z takich ogłoszeń lista jest raczej zamknięta chyba że w ostatniej chwili coś się rozdupcy

a tak najpoważniej to może jednak się coś rozdupcy i jednak krk będzie na liście
oby tylko były takie problemy

oj tam Panie DocencieAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑26-08-2024, 15:51No i pocusz ta aronia? Chcesz Waćpan się poróżnić?Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga... Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miło

The only true Pan Docent niestety nie żyje.Stoigniew pisze: ↑26-08-2024, 19:28oj tam Panie DocencieAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑26-08-2024, 15:51No i pocusz ta aronia? Chcesz Waćpan się poróżnić?Bardziej jak na Meshuggah jebao nie będzie. Niestety jeszcze nie ta liga... Ale tak na poważne, to żałuję że nie będzie koncertu w krk. Może jeszcze coś w ostatniej chwili się zmieni... byłoby miło
zamiast żyć nadziejom na sztukasa w krk to wsadzaj żyć w dyliżans, z krakau do Satlinogrodu znowu nie jest tak daleko, zgarniesz mnie po drodze i będzie miło