Można zajebiste strzały wychaczyc ale nie da się wygooglac tego

Jeśli komuś się chce podpisujecie wklejki.
Parę takich rzeczy odkryłem że łeb mi urwało. Jak ta Lammashata. Totalne podziemie - dzicz rodem z Brazylii.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
W zasadzie tak, bo on miał na sklepie i on wysyłał, ale to niby jakiś tam jego znajomy sprzedawał.
Winiary zaczęło mnie wkurwiać coraz bardziej, do tej pory chociaż na biletomat za dopłatą można było kupić bilet kolekcjonerski. Od pewnego czasu przestały się pojawiać tam bilety na ich koncerty, chyba współpraca zakończona. Też zakończę z nimi współpracęŻułek pisze: ↑27-08-2024, 15:13nie wiem jakiś kryzys wieku średniego mam chyba
w życiu tyle płyt nie kupowałem jak ostatnio, co prawda i tak staram się oszczędzać ile się da ale wychodzi mi to średnio
tak wiem no ale co ja poradze że lubie "te albumy" a było tanio na amazonie![]()
Venom i Morne w promce na amazonie, szkoda ze digi ale jestem z tego happyzreszty też
no a tutaj japońce za grosze z allegro i bileciki
tak czy srak jak se policzył w ciagu ostatnich 5 lat muzy jakbym odkrył na nowo, znowu mnie cieszą nowe zespoły i kupowanie płyt które po prostu lubie i sie nie zastanawiam czy starczy mi kaseta, jak dobra cena to klikam![]()
lepszy taki druczek niż kod kreskowy z telefonu/własny wydrukgelO pisze: ↑01-09-2024, 10:58Winiary zaczęło mnie wkurwiać coraz bardziej, do tej pory chociaż na biletomat za dopłatą można było kupić bilet kolekcjonerski. Od pewnego czasu przestały się pojawiać tam bilety na ich koncerty, chyba współpraca zakończona. Też zakończę z nimi współpracęWidzę, że na eventim takie podstawowe druki