Kurwa, ale to musi być wstyd. Pojechać na szpecoperację i dostać się do niewoli to już słabo. Ale kurwa:
"A Ciebie gdzie wzięli? Bo mnie pod Awdiijwką."
"Mnie tutaj, na miejscu."
XD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Faktycznie muszą mieć problem, bo w przeciwnym razie już dawno zmusili by Ukraińców do rozmów pokojowych z Ukrami w pozycji klęczącej lub wypiętej. Tak się jednak nie stało. Ruskie są słabe i kto wie, może szykuje się kolejna wieczna wojna a'la strefa Gazy?Sybir pisze: ↑10-08-2024, 21:42Myślałem, że Rosjanom znowu wystarczy wysłać poborowych i mobików z poligonów w obwodach kurskim i biełgorodzkim, a tu taka niespodzianka. Chyba jednak problem jest większy, niż Rosjanie początkowo sądzili. Piszę to niejako w kontrze do początkowych doniesień o zaangażowaniu w akcję ~1000 żołnierzy SZU.
Izrael robi dla USA złota robotę na bliskim wschodzie. Trzyma całe to islamskie gówno na czele z Iranem w szachu.bartwa pisze: ↑11-08-2024, 08:56Kamala Harris says 'too many' civilian deaths in Gaza.
https://www.bbc.com/news/articles/cn0lx2xgn55o
To odkryła Amerykę. Na pewno ze smutku nie może spać po nocach. Mała podpowiedź Kamala i US government - przestańcie słać juden siano i broń, ha? Może to zmieni sytuację.
To niech nie pierdoli, że za dużo ludzi umiera w Gazie, Trzymanie w szachu kosztuje.olgims pisze: ↑11-08-2024, 09:31Izrael robi dla USA złota robotę na bliskim wschodzie. Trzyma całe to islamskie gówno na czele z Iranem w szachu.bartwa pisze: ↑11-08-2024, 08:56Kamala Harris says 'too many' civilian deaths in Gaza.
https://www.bbc.com/news/articles/cn0lx2xgn55o
To odkryła Amerykę. Na pewno ze smutku nie może spać po nocach. Mała podpowiedź Kamala i US government - przestańcie słać juden siano i broń, ha? Może to zmieni sytuację.