Nie licząc naszych, na ten medal liczyłem najbardziej. Nora, Stine, Veronica, Camilla, Katrine... Wspaniała ekipa, zajebiste mecze.
Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Godplayer
- w mackach Zła
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Przy muzyce o sporcie v.3
Tu sie dziejo grubsze rzeczy, guru ateistow, biolog Dawkins zostal zbanowany z gejbuka za takie cus xdRejwan pisze: ↑10-08-2024, 16:37panie,Believer pisze: ↑10-08-2024, 15:56No ta akurat wygląda jak brzydka baba po prostu, jakich na ulicach można spotkać wiele. Nie jest to żaden trans.tomaszm pisze: ↑10-08-2024, 14:02Jakiś chłop napierdala baby w boksie. Ja mam otwarty umysł na wszystko. Co to kurwa jest?
Wydaje mu się że jest kobietą. Ja pierdole ja ns wiele rzeczy jestem otwarty. To paranoja.
Sto 100% baby. Szkoda czy nikt nie zbadał czy ma chuja miedzy nogami.
kabaret. Niw wiem w życiu kobiety by nie uderzył. Tak jestem szowinistą. i uważam kobiety za FIZYCZNIE SŁABSZĄ PŁEĆ.
A tu jakiś chłop któremu się wydaje ,ze jest baba je okłada.
jak tak dla ciebie wyglada brzydka baba to mam złe wieści ale musisz udać się do okulisty. poza tym nawiasem mówiąc typ został zdyskwalifikowany przez Międzynarodowe Stowarzyszenie Boksu (IBA) w mistrzostwach świata w New Dehli w 2023 roku po przeprowadzeniu testu płci więc ten tego... Olimpiada jednak bardziej tolerancyjna xD
woodpecker from space
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
Dużo radości mi również sprawiła ta uśmiechnięta i jakże waleczna grupa Pań.
Niezapomnianym momentem będzie wspomnienie, wybuchu radości, po wygranych akcjach w lobby hotelowym, czy kawiarni, gdzie starzy i młodzi oglądali zmagania swoich mistrzyń. Żyją tym sportem, tak w ogóle sportem, co objawia się nie tylko wszechobecnym ubiorem w hummela, czy tym, że dziewczyna która wpuszcza do przepięknego kościółka, gdzie wnętrze koresponduje z łodzią rybacką, jest ubrana jakby dopiero co wyszła z meczu p.ręcznej. Czuć to i widać niemalże wszędzie. I jak to nie uwielbiać?
Poro
- Triceratops
woodpecker from space
- Żułek
eh
w meczu 1:1 karne 7:6 dla City
liga rusza w piątek, w końcu będzie co oglądać a nie jakieś czarne babo chłopy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Zdrowy rozsądek na naszych oczach jest wyjmowany spod prawa, bardzo chujowy widok.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Triceratops
Najgorsze, ze to zaczyna isc juz w coraz bardziej dziwna strone, ateizm przy wokeizmie wydaje sie dosc nieszkodliwa przypadloscia
woodpecker from space
- Believer
- weteran forumowych bitew
19:30 oszczep kobiet, Maria Andrzejczyk nakurwiaj
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
https://eu.usatoday.com/story/sports/ol ... 645341007/tomaszm pisze: ↑10-08-2024, 14:02Jakiś chłop napierdala baby w boksie. Ja mam otwarty umysł na wszystko. Co to kurwa jest?
Wydaje mu się że jest kobietą. Ja pierdole ja ns wiele rzeczy jestem otwarty. To paranoja.
kabaret. Niw wiem w życiu kobiety by nie uderzył. Tak jestem szowinistą. i uważam kobiety za FIZYCZNIE SŁABSZĄ PŁEĆ.
tu masz rozpisane o co chodzi. wszyscy się osrali bo ruska propaganda zasrała pół internetu. jakoś na poprzedniej olimpiadzie to nikomu nie przeszkadzało
rzułf
- Rejwan
czyli jednak zdeboonkowane a nie czekaj...wonsz pisze: ↑10-08-2024, 20:04https://eu.usatoday.com/story/sports/ol ... 645341007/tomaszm pisze: ↑10-08-2024, 14:02Jakiś chłop napierdala baby w boksie. Ja mam otwarty umysł na wszystko. Co to kurwa jest?
tu masz rozpisane o co chodzi. wszyscy się osrali bo ruska propaganda zasrała pół internetu. jakoś na poprzedniej olimpiadzie to nikomu nie przeszkadzało
napisali tak:
zobaczmy co to ten GLAADKhelif is a woman, who is not transgender, nor identifies as intersex, according to GLAAD and InterACT.
no jak oni tak napisali ze jest kobietą to juz nie ma chuja we wsi xDGLAAD – amerykańska organizacja LGBT, której celem jest eliminowanie homofobii oraz dyskryminacji przez wzgląd na orientację seksualną i tożsamość płciową w mediach, a także promowanie zrozumienia, akceptacji i równości
interACT nawet nie znalazlem co to
ale wiadomo wszystko ruska propaganda
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
przeczytaj też może co jest dalej. btw IBA nigdy nie upubliczniło tych badań z tego co kojarzę. już pominę aspekt tego, że jest z Algierii gdzie transseksualistę przed startem w Olimpiadzie zdążyliby pewnie zajebać.
rzułf
- Rejwan
ale przeciez nikt nie mowi o tym ze to trans xD to jest normalny chlop co to nawet sie na babe nie przebral xD
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
The IOC suspended the IBA in 2019 and formally withdrew the organization in 2023 due to concerns about governance, integrity of the fights and the group’s financing from Gazprom, a Russian state-owned energy company.
rzułf
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
spisek zaczął się wiele lat temu w Algierskiej porodówce XDKhelif’s father has also said that his daughter is a woman, showing Reuters a document with her name, birthday and listed sex as female.
rzułf
- Rejwan
super dowód xDwonsz pisze: ↑10-08-2024, 20:24spisek zaczął się wiele lat temu w Algierskiej porodówce XDKhelif’s father has also said that his daughter is a woman, showing Reuters a document with her name, birthday and listed sex as female.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
to daj coś zbliżonego do Reutersa na swoją tezę, że to chłop z fujarą XD
rzułf
- Oki
-
- rasowy masterfulowicz
zacny dzień dzisiaj xD
- Rejwan
zbliżonego do Reutersa nic nie dam bo to by było mało wiarygodne źródło xD ale myślę że w tym wypadku zdjęcia i wideo z zawodów wystarczą xD