ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
O 8 rano? Grubo
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
-
Czasem tak bywa. zycie.
-
Prawdą jest to co piszecie, ale 95% wypadków z jakkolwiek z skutkiem dotyczy samych myśliwych. Ja może być dobrze jak na na nagonkach jest picie,ćpanie, wszystko poza kontrolą. Nieprawdą jest o jakimś bananowym pokolenie- wszytkich najbardziej sensownych myśliwych to są roczniki 35-45 lat. Największą patolę sieją stare opasłe kurwa dziady. Które mają status niedotykanych. żyją na starych reglamentacjach myślistwa, starych pozwoleniach a dawno powinni wypierdalać z kół łowieckich, bo predyspozycji nie mają żadnych.
-
Właśnie mój wspomniany kolega często bluzga na tzw. beton.
-
To są mietki, włodki co mają masę najczęściej masę wpływu, jeszcze bardziej wpływowych kolegów, coś chciałbyś zmienić ale co najwyżej łeb se rozjebiesz o ścianę, sami sobie środowisko reglamentują, mają silne lobby bo to portfele wypchane pieniedzmi, dawno powinno ich nie być ale są i sieją zarazę. Ja jestem jak najbardziej za za zmanią środowiska łowniczego. Tak samo od kilkustau lat propsowałem zmianę środowiska odszkodowawczego. Tam jest patologia. Żadna władza tego nie udźwignęła. A pochodzę z jednego i drugiego środowiska i załamajue ręce.
Nie wiem po co te zdjęcia wklejałem parę lat temu, buzował testosteron, w życiu bym tego nie uczucnił obecnie. Sam sobie wyznaczam chlastacze po ryju. Zawsze co kiedyś robiłem chciałem buzować. Kurwa spójrzcie na mnie............żałuje, bardzo, kiedyś trzeba dorosnąć, Gdzieś ten testosteron bił do głowy za bardzo.
Nie wiem po co te zdjęcia wklejałem parę lat temu, buzował testosteron, w życiu bym tego nie uczucnił obecnie. Sam sobie wyznaczam chlastacze po ryju. Zawsze co kiedyś robiłem chciałem buzować. Kurwa spójrzcie na mnie............żałuje, bardzo, kiedyś trzeba dorosnąć, Gdzieś ten testosteron bił do głowy za bardzo.
-
Dla mnie angażwanie dzieci jest chorym pomysłem. Totalnie popierdolonym gdzie dzieci trzeba uczyć emaptii.Kurwa. Ale te 130 tyś łącznie ze mną co ma przeszkolenie z obsługi bronii i potrafi zabijać to nie jeste głupi pomysł. To potęzny zasób militarny. Co by nie było.Można wykorzystać w sytuacji której miejmy nadzieję nigdy nie będzie.trup pisze: ↑04-08-2024, 22:32Myśliwi chcą strzelać do łosi i wilków, brać dzieci na polowania, strzelać z łuków, szkolić psy myśliwskie na żywych zwierzętach. "Lista postulatów znalazła się w Strategii zrównoważonego łowiectwa w Polsce do roku 2030 z perspektywą do roku 2035”, dokumencie, który ma wyznaczać kierunki zmian. Jej autorzy – biolog prof. Dariusz J. Gwiazdowicz, prawnik dr Szymon Hatłas i zajmujący się naukami leśnymi dr Mikołaj Jakubowski – ostrzegają przed „ekoterroryzmem”i planowanymi przez Ministerstwo Klimatu i Środowiska reformami dotyczącymi łowiectwa. Rekomendują zmianę wizerunku myśliwych, m. in. przez usunięcie i niepublikowanie zdjęć z zabitymi zwierzętami w mediach społecznościowych" - pisze w okopress Katarzyna Kojzar.
Wiceminister i główny konserwator przyrody Dorożała odpowiedzialny za reformę łowiectwa jest obiektem ataków lobby myśliwskiego, czyta czasem, że "ma być odstrzelony". Za to myśliwi otrzymują wsparcie z PSL-u
Kosiniak-Kamysz podpisuje porozumienie z PZŁ i ogłasza: Podpisane porozumienie z Polskim Związkiem Łowieckim zwiększy poziom bezpieczeństwa, pozwoli na uzupełnienie wzajemnych zdolności i wspólne przedsięwzięcia szkoleniowe. Chcemy wykorzystać dla obronności potencjał myśliwych, którzy mają pozwolenie na broń i są odpowiednio wyszkoleni”. Według Ministerstwa Obrony PZŁ ma działać na rzecz popularyzowania wiedzy na temat obronności państwa. Planuje też organizację szkoleń z udziałem myśliwych, żołnierzy i pracowników MON. Także prezydent Duda wspiera myśliwych. W „Rekomendacjach w sprawie Strategii Bezpieczeństwa Narodowego RP” sugeruje, żeby łowiecką strategię włączyć do tej dotyczącej bezpieczeństwa kraju. Cały artykuł (bezpłatny) z komentarzami pomysłów PZŁ: https://oko.press/pzl-strategia-postulaty
Pamiętaj ,że my łowczy najlepiej znamy swoje tereny. śmiem twierdzić a zanm wielu komandosów nikt tak w terenie sie nie potrafi poruszać. Stanowimy dla potecjalnego najeźdzcy większe zagrożeni jak te drony.
Nie chce się rozpisywać odnośnie innyc kółek gdzie mamy ich naście, nie znam ich przeszkolenia. nie moje majtki. Skupiam się na swoim kole. My stanowimy zsamych zawodowców. Komasndosi, ludzie co strzelaja od zawdsze, ja bardzo późno wsiakłemn ,bo musiałem sobie poradzić z demonami życia. u nas nie masz osób przypakowych. Kurwa nie masz.
Ostatnio zmieniony 08-08-2024, 11:36 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Zasób militarny XD XD XD
Obawiam się, że umiejętność zabijania bezbronnych zwierząt nie ma zbyt wiele wspólnego z tym, czego wymaga wojna.
Ja w okopie nie chciałbym mieć za plecami jakiejś uzbrojonej pizdy, dla której wszystko wygląda jak dzik.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
I się kurwa chłopak mylisz. Pierdolisz bzdety internetowe. Chłopie przypadki w naszej branży to malutki kurwa odsetek. Wiekszym zagrożeniem jest elektryczna hulajnoga. Tylko się nas piętnuje chuj wie z jakiego powodu. Komuś nie pasuje zabijanie.
Masz tu mapę od swoich kolesi
https://niechzyja.pl/mapa-wypadkow-z-uz ... sliwskiej/
Na pieć lat dwadzeiśącia parę strzelanin ze skutkiem śmiertelnym głownie wśród myśliwych,,,,,,,,,,,,,,,,,,kurwa te wasze środowiska są śmeiszne co sie pałują.
Masz tu mape wypadków śmiertych , odbierz wszytkim prowo jazdy
https://policja.pl/dokumenty/zalaczniki ... 1723094491
Albo topielców masz kilkadziesiąt razy więcej w sezonie. mam przyklejać?
Na 130 tys ludzi z uprawnienami to są INCUDENTALNE rzeczy
Nie masz pojęcia chłopak jakie przeszkolenie mamy, w życiu nie polowałeś , łąpiesz narracje jak suka bura z internetu .
Tak samo jest z posiadaną bronią, wam się kurwa coś wydaeje, najlepiej podłapać sytuację z jakaś masową rzezią, aqle to nie ma nic wspólnego z Polakami ,którzy dorośli do pewnych kwesti
Jakiś jełop tu pisał że u niegoi w rewirze spokój , ale całościowo to myśłiwi stanowią zagrożenie. Gdzie kurwa , pytam się ?
deal with it
https://infosecurity24.pl/bezpieczenstw ... ztuk-broni
Jebiecie te onkologiczne przekazy, wszędzie a życie idzie dalej, gdzie masz kurwa te przypadki śrowisoka że ktoś pomił dzika z kimś tam........... na wsi u Ciebie to są indydetalne, małostkowe sprawy, więszkym 100X razy jest najebany kierowca co potrafi spowodować wypadek na drodze.
Pokaż mi w Lublińcu gdzie jest najwięcej kółek łowieckich na Ślasku ,że komuś coś się przytrafiło. Nie pokażesz ,bo nie ma takich incydentów. Wszystko to jest w waszych głowach pierdoły jebane.
Wewnętrznie sobie nie radziy z kłusownictwem.........to prawda. Nie będę polemizować.
Masz tu mapę od swoich kolesi
https://niechzyja.pl/mapa-wypadkow-z-uz ... sliwskiej/
Na pieć lat dwadzeiśącia parę strzelanin ze skutkiem śmiertelnym głownie wśród myśliwych,,,,,,,,,,,,,,,,,,kurwa te wasze środowiska są śmeiszne co sie pałują.
Masz tu mape wypadków śmiertych , odbierz wszytkim prowo jazdy
https://policja.pl/dokumenty/zalaczniki ... 1723094491
Albo topielców masz kilkadziesiąt razy więcej w sezonie. mam przyklejać?
Na 130 tys ludzi z uprawnienami to są INCUDENTALNE rzeczy
Nie masz pojęcia chłopak jakie przeszkolenie mamy, w życiu nie polowałeś , łąpiesz narracje jak suka bura z internetu .
Tak samo jest z posiadaną bronią, wam się kurwa coś wydaeje, najlepiej podłapać sytuację z jakaś masową rzezią, aqle to nie ma nic wspólnego z Polakami ,którzy dorośli do pewnych kwesti
Jakiś jełop tu pisał że u niegoi w rewirze spokój , ale całościowo to myśłiwi stanowią zagrożenie. Gdzie kurwa , pytam się ?
deal with it
https://infosecurity24.pl/bezpieczenstw ... ztuk-broni
Jebiecie te onkologiczne przekazy, wszędzie a życie idzie dalej, gdzie masz kurwa te przypadki śrowisoka że ktoś pomił dzika z kimś tam........... na wsi u Ciebie to są indydetalne, małostkowe sprawy, więszkym 100X razy jest najebany kierowca co potrafi spowodować wypadek na drodze.
Pokaż mi w Lublińcu gdzie jest najwięcej kółek łowieckich na Ślasku ,że komuś coś się przytrafiło. Nie pokażesz ,bo nie ma takich incydentów. Wszystko to jest w waszych głowach pierdoły jebane.
Wewnętrznie sobie nie radziy z kłusownictwem.........to prawda. Nie będę polemizować.
Ostatnio zmieniony 08-08-2024, 12:19 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
ee no nie przesadzaj pan panie ferdku grubo po siódmej!
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Skończ skomleć kurwa bo żal Cię czytać . Pizdo...
Pewnie chodziło o to żeby wywołać do dyskusji, Mam chwilę czasu to pisze co myśle.
Ostatnio zmieniony 08-08-2024, 12:17 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rejwan
-
Wpsaniale. A teraz możesz wypierdalać z wątku.
- Rejwan
strrasznie agresywny sie robisz po alkoholu Tomek
-
Nie chciałbyś mnie widzieć wkurwionego:)
Reasumując myślistwo dla ludzi co mają o tym pojęcie. Ja się brzydzę cała tą nasza kurwa branża. Bogatych cieci, imbecyli, januszy co szybciej się postzrelą sami jak coś utrzela- jest tegio na peczki. Wpuściić to w kuluary profesjonalizmu. Jebać Januszy kurwa ,których porzersata obsługa broni, jebać te Huberyusy, polowania zbiorowe- nędza. Smich na sali. Niech to będzie oddane w ręce profesjonalistów.
Reasumując myślistwo dla ludzi co mają o tym pojęcie. Ja się brzydzę cała tą nasza kurwa branża. Bogatych cieci, imbecyli, januszy co szybciej się postzrelą sami jak coś utrzela- jest tegio na peczki. Wpuściić to w kuluary profesjonalizmu. Jebać Januszy kurwa ,których porzersata obsługa broni, jebać te Huberyusy, polowania zbiorowe- nędza. Smich na sali. Niech to będzie oddane w ręce profesjonalistów.
Ostatnio zmieniony 08-08-2024, 12:27 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Rejwan
to wyluzuj bo ci kiedyś żyłka pęknie
-
A spoko. Staram się się radzić sam ze sobą.
-
- rasowy masterfulowicz
Kolesie z airsoftu maja milion razy wiekszy potencjal niz te wiecznie najebane janusze z flinta. Ta, potrafi obsluzyc bron, a gdzie taktyka, gdzie komunikacja, gdzie przenikanie itp? Smiesznie sie to czyta:)WaszJudasz pisze: ↑08-08-2024, 11:33Zasób militarny XD XD XD
Obawiam się, że umiejętność zabijania bezbronnych zwierząt nie ma zbyt wiele wspólnego z tym, czego wymaga wojna.
Ja w okopie nie chciałbym mieć za plecami jakiejś uzbrojonej pizdy, dla której wszystko wygląda jak dzik.
Zeby bylo jasne nie mam nic do zawodu mysliwego, poznalem kilku fajnych gosci i bylem zwiazany z tym srodowiskiem z 15 lat temu. Obecnie 95% procent tego towarzystwa to lekarze, prawnicy itp. Warto popytac czemu oplaty tak wzrosly w kolach i kto 15-20 lat temu wymyslil sobie ze to bedzie to elytarny klub dla lokalnych bonzow. Przeciez to powod dla ktorego co biedniejsi, a majacy tradycje z dziaqda pradziada juz w to sie nie bawia. Sorry, ale tam juz niewiele zostalo z lowiectwa.
KVLT lizania CZASZKI
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzisz tylko swoją stronę medalu.tomaszm pisze: ↑08-08-2024, 12:20Nie chciałbyś mnie widzieć wkurwionego:)
A powiedz mi Chłopaku na chuj te polowania urządzacie? Z głodu? Dziki Was ganiają po osiedlach? Dla terapii? Relaksu? Sportu? Pieniędzy?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Najsmieszniejsze jest w tej dyskusji jednak to, ze padl zarzut, ze mysliwi sa ciagle pijani, z czym kloci sie mysliwy, ktory jest wlasnie pijany. Monty Python by tego nie wymyslil lepiej.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Jest ich w chuj i serdecznie życzę, żeby było jeszcze więcej. Tylko kurwa, weźcie się strzelajcie między sobą, a nie do normalnych ludzi czy zwierząt, ok?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.