Mi się to bardziej kojarzy z drugim pokoleniem imigrantów z krajów arabskich, którzy często są radykalni i dokonują tych zamachów. Koleś nie pamięta swojego kraju i jego realiów, bo urodził się dajmy na to w UK, więc zaczyna mitologizować ojczyznę i jej kulturę i radykalizować poglądy, bo szuka tożsamości. Ani z niego Brytyjczyk, a o swoim pochodzeniu wie tylko z opowieści, więc poszukując tożsamości trafia na tatę imama, który mówi mu jaki jest zajebisty i wyjątkowy jako muzułmanin i trzeba rozpierdolić zachód do którego przecież nie przynależy przez pochodzenie. Niektórzy szukają siebie w religii a niektórzy w supremacji białej rasy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2024, 15:31Niektorzy sa czasem kobieta, czasem mezczyzna, wiec niektorzy moga byc jak im pasuje czasem Polakiem, czasem Brytyjczykiem
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- DST
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Niektórzy czują się babą, ale obiektywnie nią nie są - takie mamy czasy, że ludziom się rozjeżdża to co o sobie myślą z rzeczywistością
Guilty of being right
- ozob
- zahartowany metalizator
Mam dwa obywatelstwa. To jest rzeczywistość.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
Olisadebe też xD Przecież nikt Ci nie neguje obywatelstwa polskiego. Tylko każdy toczy bekę, z twojego turbopatriotyzmu i stawiania recept dotyczących polskiej rzeczywistości, mimo, że poza PESELEM i pewnie jakimiś krewnymi mieszkającymi w Polsce nic Cię, z tym krajem nie łączy, bo nawet dnia tu nie przepracowałeś i w sumie chuja wiesz na temat polskich realiów. Internet zna ten syndrom imigranta, co to zazwyczaj jest bardziej papieski, niż papież xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tysiace Ukraincow ma polskie paszporty, ale wciaz sa Ukraincami. Sa mniej wiecej tak polscy, jak Polak mieszkajacy od wielu lat za granica.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ale wlasnie nie o to chodzilo, najwyrazniej widzimy dwie rozne sprawy. Chuj, ze jakas Janoszek wystapila w sniadaniowce, ale ona wystapila w Tancu z Gwiazdami, co podobno oglada w chuj osob. Tu nie chodzi o to czy tam bajki o karierze, tu chodzi, ze jakas baba wjebala sie do mediow i nikt tego nie sprawdzil. To ze Stanoski pajacowal i jakies akcje odpierdalal, to wiadomo pewnie dla zasiegow w czym go wspieral Mati Borek. Ale potem Stanoski tez o jakiejs burdelmamie co miala zarzuty czy handlowala ludzmi nawinal program itp. Tak, ze tak czy srak ale stanoski jednak obnazyl, przynajmniej ja zwracam uwage na aspekt tej sprawy, otoczka mnie nie interesuje. Ale to kwestia optyki, czyli jak to czesto powtarzam tego palca i ksiezyca. Po obdarciu tego z jego typowego pajacowania zostaje sucha tresc. I teraz tym ultratrollingiem wjebal juz konkretny granat w szambo, co mnie niezmiernie cieszy..Hatefire pisze: ↑06-08-2024, 14:22Ale to nie są od dawna ludzie kreujący rzeczywistość. Bo jakbyś nie zauważył prasa papierowa jest w fazie zdychania, a portale, to właśnie tez głównie infotainment. Nie i Stanowski nic nie obnażył. Bo co, że podludzie piszący na twitterze czy jak ta kurwa się teraz nazywa, czy publikujący na youtube, co chwila podpinają się się pod jakieś gównoburze, żeby złapać zasięgi. No serio bez Stanowskiego, bym o tym nie wiedział. Sam poza tym, to robi regularnie hehe Modelowa jest ta afera z aktorką, kreował się na kogoś, co ujawnił kulisy polskiego dziennikarstwa. Tymczasem ujawnił, że zaprosili ją do telewizji śniadaniowej, żeby znudzone emerytki posłuchały bajek o karierze. No wielkie halo, w telewizji śniadaniowej różni ludzie opowiadają różne bzdury. Kreował się tym czasem na kogoś pokroju co ujawnił Aferę Watergate. Nie będę wskazywał palcem, ale niektórzy na Forume ciśli temat i wrzucali linki.Triceratops pisze: ↑06-08-2024, 13:58Ej to super, bo to wszystko od poczatku bylo wlasnie o tym, ale ty w swojej elitarnosci ciagle zwracales kto mowi a nie co mowi, to typowe bla bla bla o palcu a nie ksiezycu. No juz nie chcialem pisac objasnien do tego jakie sa intencje przy kazdej wrzutce ale cieszy mnie fakt, ze inni zauwazyli to co tam rzeczywiscie bylo. To od dawna w ogole jest mowa o kolejnym znikajacym zawodze ale nie przez znikniecie przez bezuzytecznosc, jak ostrzyciel nozy czy bednarz, ale o rozmywaniu sie zawodu jakim jest dzisiaj dziennikarz. Stanoski, ktorego fanem nigdy nie bylem, bo do kowidowy zamordysta i banderowski czopek przed chwila wrzucil przesmiewczy film gdzie podsumowal to towarzystwo laureatow nagrod dziennikarskich. A to niestety, jak zauwazyl kol DST sa ludzie kreujacy dzis rzeczywistosc i majacy na nia wplyw.
I o tym mozna chetnie porozmawiac.
Dla przypomnienia - to artykul z 2003, juz ponad 20 lat, wszyscy to wiedza, Czuchnoski tez i co?
https://www.zw.com.pl/artykul/176081.html
woodpecker from space
- ozob
Co w zasadzie jest tym turbopatriotyzmem?Hatefire pisze: ↑07-08-2024, 17:11Olisadebe też xD Przecież nikt Ci nie neguje obywatelstwa polskiego. Tylko każdy toczy bekę, z twojego turbopatriotyzmu i stawiania recept dotyczących polskiej rzeczywistości, mimo, że poza PESELEM i pewnie jakimiś krewnymi mieszkającymi w Polsce nic Cię, z tym krajem nie łączy, bo nawet dnia tu nie przepracowałeś i w sumie chuja wiesz na temat polskich realiów. Internet zna ten syndrom imigranta, co to zazwyczaj jest bardziej papieski, niż papież xD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
sierota emigracyjna i popychadło pakola taki bardzo polska, tak dużo patriotyzm, taki biały PESEL, tak kochać ojczyzna
XD
bozo przecież ty nigdy nie będziesz Polakiem
XD
bozo przecież ty nigdy nie będziesz Polakiem
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- hcpig
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jak na Brytyjczyka mówi całkiem nieźle po polsku jednak. Może nauczył się na forume?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
- hcpig
Miał czas, zgodnie z deklaracją pierwsze konto miał chyba w 2002 roki, przed administratorami forume.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2024, 21:06Jak na Brytyjczyka mówi całkiem nieźle po polsku jednak. Może nauczył się na forume?
Yare Yare Daze
- Sybir
K.O.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ozob
Na pewno jestem dłużej tutaj niż niektórym się wydaje, że są i coś znaczą. Forume miało rozne okresy, Lepsze i gorsze, ale takiej padliny intelektulnej nie było nigdy. Pokolenie magistrów wyrwanych z biedy lat 90-tych i wykształconych ponad własną inteligencje. Niespełnieni muzycy, twórcy zinów, recenzenci płyt, którzy są reliktem przeszłości jak zresztą to forum. Forum będące na ostatniej prostej, bo koniec jest bliski. Najważniejsze jest jednak to, że pod względem muzyki jest to twór wtórny i mocno ograniczony. Tu już nie ma wartościowej muzyki, ale jest dużo autoobciagania w kółkach własnej adoracji, a nowe wartościowe rzeczy są gdzieś indziej. Dlatego widząc tej upadek kopie te dołki żeby kolejne lewary dostawały bólu pizd. Metal nie dla was. (:hcpig pisze: ↑07-08-2024, 21:13Miał czas, zgodnie z deklaracją pierwsze konto miał chyba w 2002 roki, przed administratorami forume.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2024, 21:06Jak na Brytyjczyka mówi całkiem nieźle po polsku jednak. Może nauczył się na forume?
Ostatnio zmieniony 07-08-2024, 21:56 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Erudyta, Brytyjczyk, wieszcz. Jestem pełen podziwu!
- DST
No to spierdalaj stąd na whitepeoplemetal.co.uk. Ponoć nie mają nic do przyjezdnych.ozob pisze: ↑07-08-2024, 21:51Na pewno jestem dłużej tutaj niż niektórym się wydaje, że są i coś znaczą. Forume miało rozne okresy, Lepsze i gorsze, ale takiej padliny intelektulnej nie było nigdy. Pokolenie magistrów wyrwanych z biedy lat 90-tych i wykształconych ponad własną inteligencje. Niespełnieni muzycy, twórcy zinów, recenzenci płyt, którzy są reliktem przeszłości jak zresztą to forum. Forum będące na ostatniej prostej, bo koniec jest bliski. Najważniejsze jest jednak to, że pod względem muzyki jest to twór wtórny i mocno ograniczony. Tu już nie ma wartościowej muzyki, ale jest dużo autoobciagania w kółkach własnej adoracji, a nowe wartościowe rzeczy są gdzieś indziej. Dlatego widząc tej upadek kopie te dołki żeby kolejne lewary dostawały bólu pizd. Metal nie dla was. (:hcpig pisze: ↑07-08-2024, 21:13Miał czas, zgodnie z deklaracją pierwsze konto miał chyba w 2002 roki, przed administratorami forume.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2024, 21:06Jak na Brytyjczyka mówi całkiem nieźle po polsku jednak. Może nauczył się na forume?
- ozob
Spierdalaj to do swoich gowniakow możesz sobie krzyczeć o ile je masz. Czy możesz jesteś kolejnym forumowych mizantropem z chujem w ręku?
-
bozo tobie nie do żadnego metalu, przecież ty pojęcia o muzyce nie masz, żadnej wiedzy i na dodatek głuchy jesteś jak kurwa pień. w każdym temacie dostajesz histerii bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. wmowiles sobie, że prowadzisz jakaś krucjatę przeciwko lewakom na niszowym forum metalowym, na którym nie ma lewaków (sorry kolego hatefire ) . Jak zjebana i pozbawiona sensu wegetację, trzeba prowadzić, żeby budować swoją osobowość wokół własnej projekcji. Ja pierdole, ty jesteś prawdziwym przypadkiem. Zaczynam podejrzewać, że to podwójne obywatelstwo ma więcej wspólnego z żółtymi papierami niż paszportami. Niech Cię chuj strzeli bozo, zabawny z ciebie pseudo-polak, tzw. farbowany lis
Seein' me is def not repeated or done twice
- Lukass
No to ja się tak zastanawiam, zupełnie bez złośliwości. Po chuj Ty tracisz czas na forum, które jest reliktem przeszłości? Nie lepiej zająć się czymś, co według Ciebie ma przyszłość? Nie będę się już czepiać tej padliny INTELEKTULNEJozob pisze: ↑07-08-2024, 21:51Na pewno jestem dłużej tutaj niż niektórym się wydaje, że są i coś znaczą. Forume miało rozne okresy, Lepsze i gorsze, ale takiej padliny intelektulnej nie było nigdy. Pokolenie magistrów wyrwanych z biedy lat 90-tych i wykształconych ponad własną inteligencje. Niespełnieni muzycy, twórcy zinów, recenzenci płyt, którzy są reliktem przeszłości jak zresztą to forum. Forum będące na ostatniej prostej, bo koniec jest bliski. Najważniejsze jest jednak to, że pod względem muzyki jest to twór wtórny i mocno ograniczony. Tu już nie ma wartościowej muzyki, ale jest dużo autoobciagania w kółkach własnej adoracji, a nowe wartościowe rzeczy są gdzieś indziej. Dlatego widząc tej upadek kopie te dołki żeby kolejne lewary dostawały bólu pizd. Metal nie dla was. (:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ozob
Akurat ostatnimi czasy mało tu pisze. Wpadam tylko raz na jakiś czas, rozleje benzynę i popatrzę jak się lewactwo podpala. Z bogiem i do następnego. (:
- Lukass
Mam wrażenie, że głównie to Ty się podpalasz. Bez boga i do następnego.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?