Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Bez szaleństw, solidne wieczorne kino.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no coż po wiedzminie miałem złe przeczucia, w końcu zagrał w beznadziejnym U.N.C.L.E.
niestety jest tak samo słabo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Oglondlem se przed chwila Batman Returns (jeden z dwoch liczacych sie batmanow) i ten popapraniec Pingwin gadal do Maxa o globalnym ociepleniu. Kurwa 100 razy to oglondalem ale nie zwrocilem uwagi na to ale teraz zyjemy w pojebanych czaasach i zwrucilem na to uwage
woodpecker from space
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
uncle >>>>>>>>>>>>>>>>> wiedzmin (1 sezon, reszty nie tykalem) > to
rzułf
-
- postuje jak opętany!
Wczorajszy pierwszy strzał okazał się totalnym pudłem, nie polecam najgorszemu wrogowi, Netlixowa szmira:
Za to drugi strzał wyborny i wieczór uratowany, rozkoszne tematy polityczno-narkotykowe:
Za to drugi strzał wyborny i wieczór uratowany, rozkoszne tematy polityczno-narkotykowe:
-
- w mackach Zła
Klasa. Brakuje mi teraz takich filmów. Z pomysłem, z tak dobrą i charakterystyczną obsadą.
Kiedyś Cage grał w dobrych filmach, a później się chłopak pogubił, w zamki zaczął inwestować...
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
logiki nadal zero ale rozpierducha fajna lepsze od trójki
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
10 lat od premiery, odświeżone, nadal gniecie mosznę:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
Ostatnio jakby znowu lepiej. Może i role dziwne i charakterystyczne, ale filmy jakby lepsze.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
Cenizas y diamantes
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Żułek
co ja patrze
to zdecydowanie nie są troskliwe misie
to zdecydowanie nie są troskliwe misie
- TheDude
Świetny film. Szkoda, że z czterech książek ścisnęli to w jeden (ale za to ciekawy) film.
Shrike to postać po prostu wypasiona!
-
- w mackach Zła
Włącz ostatniego Batka i poczuj różniceTriceratops pisze: ↑27-07-2024, 22:34Oglondlem se przed chwila Batman Returns (jeden z dwoch liczacych sie batmanow) i ten popapraniec Pingwin gadal do Maxa o globalnym ociepleniu. Kurwa 100 razy to oglondalem ale nie zwrocilem uwagi na to ale teraz zyjemy w pojebanych czaasach i zwrucilem na to uwage
-
- mistrz forumowej ceremonii
Jacha. Patisson najlepszy w roli batmana. Nikt nigdy lepiej nie uchwycił czym jest Batman. Nolan może się uczyć.
JA jestem psychofantatykiem postaci Batmana, mam za dużo komiksów ale Robert tą buńczuczna osobę oddał w 100%.
Moze to nie najlepsze kino dla ludzie co nie śledzą komiksów i dla nich filmy Nolana okażą się lepsze , bardziej spektakularne ale dla fanów komiksu lepszego batmana kinowego w stosunku do pierwowzoru komiksowego nie będzie uważam.
Robert fenomenalny w roli Batmana i nie wyobrażam sobie innego aktora jak Jego w tej roli obecnie.
JA jestem psychofantatykiem postaci Batmana, mam za dużo komiksów ale Robert tą buńczuczna osobę oddał w 100%.
Moze to nie najlepsze kino dla ludzie co nie śledzą komiksów i dla nich filmy Nolana okażą się lepsze , bardziej spektakularne ale dla fanów komiksu lepszego batmana kinowego w stosunku do pierwowzoru komiksowego nie będzie uważam.
Robert fenomenalny w roli Batmana i nie wyobrażam sobie innego aktora jak Jego w tej roli obecnie.
- Triceratops
Tego z Patinsonem? Probowalem na trzezwo i nie na trzezwo, ni huja, zdrzemlem sie za kazdym razem. Nie trza mi batmana recytujacego egzystencjonalne rozkminyMaruder pisze: ↑01-08-2024, 18:46Włącz ostatniego Batka i poczuj różniceTriceratops pisze: ↑27-07-2024, 22:34Oglondlem se przed chwila Batman Returns (jeden z dwoch liczacych sie batmanow) i ten popapraniec Pingwin gadal do Maxa o globalnym ociepleniu. Kurwa 100 razy to oglondalem ale nie zwrocilem uwagi na to ale teraz zyjemy w pojebanych czaasach i zwrucilem na to uwage
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Ja bym obejrzał jeszcze raz tylko nie mam teraz gdzie - kupili mnie tym filmem i sam na fali seansu wróciłem przejrzeć stare zeszyty tm-semicowskie.
Pattinson dźwignął ciężar tej skomplikowanej, niejednoznacznej postaci (choć facjatą to i mi nie pasowal pierwotnie do tej roli) i powstalo mroczne, depresyjne filmidło o antybohaterze - jak Tommy wyzej wspomniał - ociekające nastrojem kilku świetnych historii komiksowych z udziałem nietoperka, takiej ekranizacji jeszcze nie było.
Pattinson dźwignął ciężar tej skomplikowanej, niejednoznacznej postaci (choć facjatą to i mi nie pasowal pierwotnie do tej roli) i powstalo mroczne, depresyjne filmidło o antybohaterze - jak Tommy wyzej wspomniał - ociekające nastrojem kilku świetnych historii komiksowych z udziałem nietoperka, takiej ekranizacji jeszcze nie było.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli chodzi o oddanie postaci batamana najbardziej wiarygodne. Buńczuczny gnojek, otoczony nieskończona ilością pieniędzy, popełniający najgłupsze błedy w roli prywatnego samozwańczego detektywa z pełnym inwentarzem emocjonalnym zaburzeń nastroju- taki był Batman, później wiadomo przerobili go do rangi jakieś kolesia z bicespsem wypachanym testosteronem. Ale Batman to zawsze był koleś co chce wendetę za rodziców i nie godzi się z niesprawiedliwością świata.Popełnia kuriozalne błedy w ocecnie kto moim przyjacielem, kto wrogiem, błądzi po omacku, nadużywa alkoholu, smutki życia w tym zapija po czym idzie komuś obić ryja, najczęściej sam dostaje, wpada w uzależnienia narkotykow, nie wie co sam z nim jest nie tak.............taka była saga o Batmanie A każdą frustrację chce przelać na rozlew krwi i się sam zastanawia czy bardziej szkodzi czy wszystkim pomaga.
- Pierec
- postuje jak opętany!
byly momenty, ale ogólnie nie urzekła mnie ta historia.