Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Laura Palmer vibes.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Przysięgam że jeszcze z 30 min temu nie wyświetlało się w ten sposób. teraz może byćOlo pisze: ↑25-06-2024, 22:00nie rozumiemAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑25-06-2024, 21:54Nie rozumiem dlaczego forum znikneło z głównej i trzeba szukać gdzieś indziej. nie podoba mi się to
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
"teraz może być"
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
No powinno być.
"O jeny! Tak właśnie chciałem. Mialem prosić o takie rozwiązanie, ale już jest. Niesamowite zrozumienie się na poziomie podziemia!"
¯\_(ツ)_/¯
"O jeny! Tak właśnie chciałem. Mialem prosić o takie rozwiązanie, ale już jest. Niesamowite zrozumienie się na poziomie podziemia!"
¯\_(ツ)_/¯
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak kometa.
Muszę się trochę przyzwyczaić do nowego układu. Trochę szkoda, bo wcześniej jak klikało się na banner Masterful to przekierowywało od razu do strony logowania, tutaj chwilę mi zajęło zanim zauwazyłem "zaloguj się".
Aha, i jeszcze jedno, w sumie nie wiem czy to istotne. Kiedy skroluję na ół by zobaczyć co jest pod recenzjami ( wczesniejsza wersja zawierała tam m.in. kontakt o ile dobrze pamietam ) to wczytują mi się coraz starsze recenzje, końca nie widać. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi, nie wiem czy tak ma być, bo po jakims czasie rezygnuję, czy zanim dotrę do końca strony to zobaczę wszystkie recenzje jakie tu zamieszczono od poczatku.
Poza tym, nie marudzę.
Ale kiedyś było czytelniej No dobra, kwestia przyzwyczajenia.
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
Logowanie zostało przeniesione i rozbudowane.
Co do strony głównej to tak jest taki infinite scroll tak ze pokazuje w nieskończoność dalsze recki. Jest jeszcze jedno takie miejsce w archiwach premier. I tylko w tych dwóch miejscach. Inaczej mówiąc dalej nic nie ma tylko otchłań
https://masterful-magazine.com/premiery/tag/archive/
A co do strony to tak, zawsze były i będą komentarze ze kiedy było lepiej. Tamta tez kiedyś była mniej przejrzysta niż poprzednia Inaczej mówiąc co zmiana to gorzej ¯\_(ツ)_/¯
Co do strony głównej to tak jest taki infinite scroll tak ze pokazuje w nieskończoność dalsze recki. Jest jeszcze jedno takie miejsce w archiwach premier. I tylko w tych dwóch miejscach. Inaczej mówiąc dalej nic nie ma tylko otchłań
https://masterful-magazine.com/premiery/tag/archive/
A co do strony to tak, zawsze były i będą komentarze ze kiedy było lepiej. Tamta tez kiedyś była mniej przejrzysta niż poprzednia Inaczej mówiąc co zmiana to gorzej ¯\_(ツ)_/¯
-
Chodzi forum jak petarda. Muszę zrobić kiedyś alko nocny test. Jak już będę miał wlane i na pisanie mi się weźmie i będę pisał sam do siebie
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
Daj znać. Dodamy kilka 1gb kręcących się pentosow aby spowolnić. Umiemy w obie strony działać. Ale tak to były boty Google Facebook i Amazon które przyblokowaliśmy.
- empir
- zahartowany metalizator
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
Chcą niszczyć polskie podziemie.
A tak na serio żniwiarki danych. Indeksowanie pod wyszukiwarki itp itd. Zagłada. Bunt maszyn itp. Nie ma się czego obawiać.
A tak na serio żniwiarki danych. Indeksowanie pod wyszukiwarki itp itd. Zagłada. Bunt maszyn itp. Nie ma się czego obawiać.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
bravemasterful pisze: ↑30-05-2024, 19:34Ciasteczka. Masz zablokowane.Brave? Co używasz ?Only_True_Believers pisze: ↑30-05-2024, 14:01Jestem teraz zalogowany na telefonie a to powiadomienie na głównej stronie co kilka dni itak wyskakuje.
Swoją drogą to jestem w stanie przeboleć i to usunąć .
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
Brave jest nastawione na prywatność. Cookie chyba są wyłączone domyślnie. Ale cookies jednak w pewnym stopniu są potrzebne do działania strony. Polecam jednak włączyć je w MM. Ta wiadomość pojawi się tylko raz na 365 dni, a nie za każdym razem.
- Believer
- weteran forumowych bitew
Można też w opcjach ustawić wyjątek na nasterful, zeby cookies zostawały, a z innych stronek przeglądarka wyrzuca. Ja tak zrobiłem.
- Sybir
Koledzy, czy tylko mi forume nie bangla na Tapatalk?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
Czyżbym coś zepsuł ?
W panelu forum wszystko jest tam włączone. Dajcie znać czy nadal jest cos nie tak.
W panelu forum wszystko jest tam włączone. Dajcie znać czy nadal jest cos nie tak.
- Sybir
Idk, boss.
- masterful
- w mackach Zła
- Kontakt:
Od dawna tak?