Paaaanie, bo mudżiny to leniwe som i grc im sie nie kceSgt. Barnes pisze: ↑21-06-2024, 22:57Francuzi i Holandia, dobry mecz, ale wygląda, że grali na pół gwizdka, Remis chyba obu pasuje.![]()

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Paaaanie, bo mudżiny to leniwe som i grc im sie nie kceSgt. Barnes pisze: ↑21-06-2024, 22:57Francuzi i Holandia, dobry mecz, ale wygląda, że grali na pół gwizdka, Remis chyba obu pasuje.![]()
czy ja wiem, kontakt co prawda głową ale był, jak dla mnie poprawny. oczywiście zero winy Szczęsnego, co chłop miał robić z takimi obrońcami przed sobą. no z faworytów faktycznie tylko Niemcy i Hiszpanie oddają. Francja, Portugalia i Włosi bez szału, a Angole tragedia.
też nie widziałem tam faulu Szczęsnego, co i tak niewiele zmieniało, bo zupełnie rozpadli się mentalnie po utracie drugiej bramki, wytrwałości starczyło na odrobienie jednej bramki,
jakoś nie było tego ognia, gdy Wichniarek sam grał w reprze, znowu typ przyczynia się do niepotrzebnego nadmuchiwania balonika, WIP dla niego
mocny2_3 pisze: ↑22-06-2024, 08:41Ja pamiętam wichniara z czasów bundesligi, to były czasy kiedy w przerwie od bundesligi były organizowane takie turnieje gdzie grali na mini boiskach z trawy.Wizja TV to transmitowała, zajebiście sie to oglądało jak i całą bundeslige wtedy.Wtedy też szkocka była na wizji puszczana, znowu sentymentylizuje ale to są fakty - kiedyś to było
o siatkówce zapomniałeś, tutaj akurat każdy chciałby grać tak jak my i mieć tyle talentu, zajebiste szkolenie itd. Przegoniliśmy nawet brazylie