Sporo dziur w scenariuszu. Przede wszystkim rozwiązanie zagadki z czapy.
Można jednak se luknąć
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sporo dziur w scenariuszu. Przede wszystkim rozwiązanie zagadki z czapy.
Widziałem i potwierdzam - oryginalny, otwarty na interpretację obraz. Ostatnia scena mówi wszystko i...nic zarazem.
Knox, płatny zabójca z mroczną przeszłością ma szanse odkupić swoje winy i pojednać się z synem. Aby to zrobić, musi podjąć się ostatniej, szczególnie ryzykownej misji. Wszystko komplikuje postępująca demencja, więc Knox ściga się nie tylko z policją, lecz również z własnymi ograniczeniami. Czas się nieubłaganie kończy, a przeszkód jest coraz więcej. Podobnie jak ubytków w pamięci.
Tak jest. Potężna inspiracja twórcza też. ja uwielbiam klimaty na pograniczu aberracji odbierania rzeczywistości. I przyziemy klimat- tego co może dotknąć każdego z nas. Największym zjawiskiem na świecie jest sam człowiek , jego natura, życie, poddanie oddziaływaniom środowiskowym-żaden diabeł boruta, gusła czy przesądy. To bzdury ,które sobie kreujemy. Cały fundamentalizm religijny, który na tych bzdurach wyrósł. Najbardziej fascynującą i przerażająca postacią jest człowiek. Jego poczynania i co jest w stanie udowodnić, do czego posunąć by udowodnić swoje jestestwo. Reszta to tylko dodatek. Tak jak Boga tak i Szatana wymyśliliśmy. Opierając doktryny na tym religijne i całą popkulturę. Wszystko jest dziełem człowieka-mnie ,Ciebie, innych.Sgt. Barnes pisze: ↑20-06-2024, 09:25Widziałem i potwierdzam - oryginalny, otwarty na interpretację obraz. Ostatnia scena mówi wszystko i...nic zarazem.