POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
					Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
	"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- 
				BOLEK
 - weteran forumowych bitew

Re: POlitykowanie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
						- ozob
 - zahartowany metalizator

"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
						- Rejwan

oczywiście to stwierdzenie na końcu, że jakoby tych informacji nie mieli to nie jest prawda, bo na pewno mieli tylko nie chcieli z wiadomych przyczyn ujawnić, taka nomen omen gra na zwłokę (sic!)
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer. 
						- Olo
 - rasowy masterfulowicz
 - Kontakt:

Było? Nie było? Nie widzę żeby ktoś się tym za bardzo przejął. Ploteczki na Mystic i 'wiadomoco' ważniejsze  
Pół miliarda zajebane na pełnym legalu przez patryjotów i bukhonorojczyźnianych huzarów:
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... ad/dnnv0jv

Pół miliarda zajebane na pełnym legalu przez patryjotów i bukhonorojczyźnianych huzarów:
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem. 
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
						Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- frankmullen
 - postuje jak opętany!

" Mówiąc »Red is Bad«, sprzeciwiamy się zniewoleniu jednostki, systemowi, w którym życie większości ludzi ogranicza się do pracy ponad siły, jedzenia w fast foodzie i snu".Olo pisze: ↑09-06-2024, 15:05Było? Nie było? Nie widzę żeby ktoś się tym za bardzo przejął. Ploteczki na Mystic i 'wiadomoco' ważniejsze
Dlatego zawarł sojusz z PiS. O ja pierdoleeeeeeee.....

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
 - Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Czuję się ogromnie skonfundowany, bo to brzmi 100% jak moi fejsowi znajomi komuniści.frankmullen pisze: ↑09-06-2024, 15:33" Mówiąc »Red is Bad«, sprzeciwiamy się zniewoleniu jednostki, systemowi, w którym życie większości ludzi ogranicza się do pracy ponad siły, jedzenia w fast foodzie i snu".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
 - mistrz forumowej ceremonii

Bo to wspólne dla ludzi, którym wydaje się że przejrzeli system i czują się z tego powodu lepsi. Polska specyfika jest taka, że różnego rodzaju "szuryzm" zasadniczo sytuuje się po prawej stronie. Na zachodzie Europy to już rozkłada się po równo, z wskazaniem na lewicę. W USA przed Trumpem, to w ogóle był temat lewicowy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-06-2024, 15:35Czuję się ogromnie skonfundowany, bo to brzmi 100% jak moi fejsowi znajomi komuniści.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
						Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- masterful
 - Kontakt:

Pytanie chyba z tv republika. Tez bym wyszedł. Sorki, ale no dziennikarstwa tam nie było i nie ma.ozob pisze: ↑07-06-2024, 18:40https://x.com/CDzwoni/status/1799073760 ... 2YUkw&s=19
Usmiechajmy się szeroko.
- 
				BOLEK

a gdzie jest w gw tvn onet newsweek czy tvpmasterful pisze: ↑09-06-2024, 17:21Pytanie chyba z tv republika. Tez bym wyszedł. Sorki, ale no dziennikarstwa tam nie było i nie ma.ozob pisze: ↑07-06-2024, 18:40https://x.com/CDzwoni/status/1799073760 ... 2YUkw&s=19
Usmiechajmy się szeroko.
kol pierdolisz jak
potłuczony
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
						- masterful
 - Kontakt:

A można grzeczniej jakoś?

- ŚWIAT BEZ KOŃCA

gdzie w TVN i
Onecie Newsweeku, cóż
bredzisz, stuknięty
haiku Bolek-san, XIX w.

Onecie Newsweeku, cóż
bredzisz, stuknięty
haiku Bolek-san, XIX w.
- masterful
 - Kontakt:

Oglądam czasem z ciekawości Republikę, tak jak kiedyś TVP Info. Jeśli chce się wypowiadać, to dobrze znać temat. Otóż w tych mediach nie ma dziennikarstwa, tylko niszowe, często dziwaczne teorie, które zwykle powinny być gdzieś skryte dla garstki osób, a tutaj prezentowane są jako "jedyna prawda". Mam wrażenie, że np ten strajk kilku rolników w Sejmie był przez nich wykreowany. Nikt o nich nie słyszał, a u nich relacja 24h/7.
Wali mnie to. Mam bekę z tego. Straszne jest to jednak, że strachem, jakim epatują, i teoriami, po prostu straszą najczęściej starsze osoby. Strach to władza.

Wali mnie to. Mam bekę z tego. Straszne jest to jednak, że strachem, jakim epatują, i teoriami, po prostu straszą najczęściej starsze osoby. Strach to władza.
- 
				BOLEK

bo do zmanipulowanych ćwierćinteligentów i tak prawda nie dotrzemasterful pisze: ↑09-06-2024, 18:15Oglądam czasem z ciekawości Republikę, tak jak kiedyś TVP Info. Jeśli chce się wypowiadać, to dobrze znać temat. Otóż w tych mediach nie ma dziennikarstwa, tylko niszowe, często dziwaczne teorie, które zwykle powinny być gdzieś skryte dla garstki osób, a tutaj prezentowane są jako "jedyna prawda". Mam wrażenie, że np ten strajk kilku rolników w Sejmie był przez nich wykreowany. Nikt o nich nie słyszał, a u nich relacja 24h/7.
						- masterful
 - Kontakt:

Co jest prawdą?

- 
				BOLEK

- ŚWIAT BEZ KOŃCA

Bolek od nastu lat wpada tutaj głównie w weekendy, kiedy ma czas na piwo, przekleja jakiegoś newsa politycznego, nie mając o nim nic konkretnego do powiedzenia i znika. Próby dyskusji kończą się tak jak teraz, mówi, że i tak nie zrozumiesz, albo zarzuci coś równie enigmatycznego, byleby nie powiedzieć tak naprawdę nic. Nie wiem, jaki ma w tym cel, ale chyba on też nie wie, bo jeśli uważa, że ci co nie rozumieją, to i tak nie zrozumieją, to po kilkunastu latach powinien już załapać, że to przeklejanie linków o tym, że Donald Tusk to diabeł, jest bezcelowe, bo poza nim (i ozobem, który podobnie przekleja linki), nikt tego nie zrozumie.
- frankmullen
 - postuje jak opętany!

Haha... Absolutnie w punkt! Trąci to wszystko brakiem logiki troszku.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-06-2024, 19:08Bolek od nastu lat wpada tutaj głównie w weekendy, kiedy ma czas na piwo, przekleja jakiegoś newsa politycznego, nie mając o nim nic konkretnego do powiedzenia i znika. Próby dyskusji kończą się tak jak teraz, mówi, że i tak nie zrozumiesz, albo zarzuci coś równie enigmatycznego, byleby nie powiedzieć tak naprawdę nic. Nie wiem, jaki ma w tym cel, ale chyba on też nie wie, bo jeśli uważa, że ci co nie rozumieją, to i tak nie zrozumieją, to po kilkunastu latach powinien już załapać, że to przeklejanie linków o tym, że Donald Tusk to diabeł, jest bezcelowe, bo poza nim (i ozobem, który podobnie przekleja linki), nikt tego nie zrozumie.

- masterful
 - Kontakt:

No widzę podział w postrzeganiu rzeczywistości, ale także brak umiejętności dyskusji i argumentowania. ¯\_(ツ)_/¯

- ozob
 - zahartowany metalizator

"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
						- 
				mocny2_3
 - rasowy masterfulowicz

obajtki. kamińskie i inne szuje dostaną mandaty na to wygląda.Ten kraj trzeba spalić