SLAYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER
Czasem wyjścia nie ma. Slayer to kolektyw ludzi z rożnych bajek Masz tam Toma Araye który jest żarliwym katolikiem, Kinga co wciąga koks z piersi młodych dziewcząt i Lombardo który wiecznie stęka ,że jest pokrzywdzony i traktuje metal po macoszemu ,bo jest ambicjonalny. Przypuszczam ,że Ci ludzie nawet po koncercie piwa ze sobą nie piją tylko każdy rozchodzi się do pokoju i zamyka w swoim świecie.
Robota zrobiona, fani szczęśliwi, wytwórnia zadowolona- do wiedzenia.
Kiedyś oglądałem wywiad z Slipknotem- całkowice odwrotna sytaucja. Nie potrafię teraz na youtubie odnaleźć ale miałem wrażenie ,że tam wszyscy nadają na jednej fali. Widać było ,że chłopaki są zajebiście sczęsliwe ,że z Slayerem dzielą scenę. Taki młodzieńczy entuzjazm.
Z tego samego festiwalu oglądałem wywiad z Slayer. Ciężko byłoby to określić mianem jakiegoś entuzjazmu,
Robota zrobiona, fani szczęśliwi, wytwórnia zadowolona- do wiedzenia.
Kiedyś oglądałem wywiad z Slipknotem- całkowice odwrotna sytaucja. Nie potrafię teraz na youtubie odnaleźć ale miałem wrażenie ,że tam wszyscy nadają na jednej fali. Widać było ,że chłopaki są zajebiście sczęsliwe ,że z Slayerem dzielą scenę. Taki młodzieńczy entuzjazm.
Z tego samego festiwalu oglądałem wywiad z Slayer. Ciężko byłoby to określić mianem jakiegoś entuzjazmu,
-
- weteran forumowych bitew
Clown chyba napatrzył się na poczynania Slayer i w Slipknot teraz robi tak samo:)
- TheDude
- zahartowany metalizator
Dla pieniędzy to ludzie wszystko zrobią. Mariusz bym im wytłumaczył sens życia i zastosowanie rury, a nie jakieś krzyki na scenie.
- Gore_Obsessed
Niesmak i tyle. Na szczęście nie jestem fanem kapel tylko płyt. Te się nigdy nie skurwią i nie zszargają swojej reputacji.
Na mnie chłopy na pewno nie zarobią. Słucham se tera ostatniego Deteriorot (do roboty dopiero na 7:30) i wyłączam TV nadający telenowelę pod tytułem "Szmaler" odcinek 616.
Na mnie chłopy na pewno nie zarobią. Słucham se tera ostatniego Deteriorot (do roboty dopiero na 7:30) i wyłączam TV nadający telenowelę pod tytułem "Szmaler" odcinek 616.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Kerry gra Kinga jak przez ostatnie lata slayera. Nie jest ten wałek o dziwo ani zbyt festiwalowy, ani zbyt plastikowy, chociaż niestety dość mało porywający. Jak Kerry nie pójdzie w abbathowanie, to może coś ten projekt sensownego w przyszłości stworzy oprócz bycia cover bandem Slayer.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- DST
- Believer
No taki typowy slayer po 2000 roku, średniawka. Jak usłyszałem intro, to myslalem ze mi sie world painted blood odpalilo.
- 10,5
- postuje jak opętany!
Najlepszy moment to solówka Demmela.
Czy tylko mi przeszkadza, że nie pali się cały pentagram?
Czy tylko mi przeszkadza, że nie pali się cały pentagram?
Nono.
- Gunman
Ekologia...
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mam poodobne wrażenie, zaorać
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Karry King Bruce Lee karate mistrz (głosem P. Fronczeskiego w takt refrena)!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Straszna kiepscizna
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Puściłem ten numer i pomyślałem, że o kurwa, ale pojechał ten King, takie coś to ja lubię. Potem się skończył i odkryłem, że w trakcie odpalania youtube nie wyłączyłem Spotify i leciało równolegle z jakimś kawałkiem Isis w tle.
Zrobiłem powtórkę, no i po trzydziestu sekundach stwierdziłem, że już mi wystarczy przygód.
Zrobiłem powtórkę, no i po trzydziestu sekundach stwierdziłem, że już mi wystarczy przygód.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-
- rasowy masterfulowicz
Kerry King negatywnie o przyszłości Slayera. „Nie będzie nowych płyt i koncertów”
https://www.metalnews.pl/inne/kerry-kin ... EVpkXJAt7G
-
mocny2_3 pisze: ↑06-05-2024, 18:18Kerry King negatywnie o przyszłości Slayera. „Nie będzie nowych płyt i koncertów”
" (...) zmienilismy się w zwykłych partnerów biznesowych".
Przynajmniej szczerze.
- 10,5
- postuje jak opętany!
KK (ten łysy) pierwsza raz na żywo sięga po repertuar macierzystej grupy:
www.setlist.fm/setlist/kerry-king/2024 ... 90ca.html
Nono.
- empir
Każdy liczył na kawałki Slayera10,5 pisze: ↑08-05-2024, 09:21KK (ten łysy) pierwsza raz na żywo sięga po repertuar macierzystej grupy:
Link coś nie działa. Wklejam inny.
https://www.setlist.fm/setlist/kerry-ki ... 990ca.html
- Żułek
taaaaaaaaaaaPodczas tej nadchodzącej trasy koncertowej po Europie zagramy z 9-10 utworów z mojej płyty, a także, w zależności od długości setu, coś Slayera z tych utworów, których byłem współautorem. Nikt więc mi nie zarzuci, że gram kawałki Jeffa Hannemana, bo choć je uwielbiam, nie chcę się na nich opierać podczas promocji tej płyty.
Nadejdzie taki dzień, że zagram „Angel Of Death”, ale w internecie jest tylu pieprzonych hejterów, że nie chcę im dawać amunicji.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.