PS. Ciekawe kiedy wprowadzą do obsady mudżynów, bo wątki homo już były a to przecie Netflix jest

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
wedle slow tworcy byl pomysl zeby zyd byl czarny i mowil slangiem, ale ostatecznie uznali to za przesade.SamborWilk pisze: ↑17-03-2024, 12:17Nie znoszę wszelkich seriali, tym bardziej polskich, ale konwencja z The Office wyszła tu bdb.
PS. Ciekawe kiedy wprowadzą do obsady mudżynów, bo wątki homo już były a to przecie Netflix jest![]()
![]()
Mogli już iść na całego i zrobić go jeszcze rudegoPierec pisze: ↑17-03-2024, 15:23wedle slow tworcy byl pomysl zeby zyd byl czarny i mowil slangiem, ale ostatecznie uznali to za przesade.SamborWilk pisze: ↑17-03-2024, 12:17Nie znoszę wszelkich seriali, tym bardziej polskich, ale konwencja z The Office wyszła tu bdb.
PS. Ciekawe kiedy wprowadzą do obsady mudżynów, bo wątki homo już były a to przecie Netflix jest![]()
![]()
dobry serial ale dupy nie urywa. lepszy niz office pl.
no i poszło
oczywiście razem z filmem o tym samym tytule najlepszy Guy Ritchie od czasu Rock'n'rollaŻułek pisze: ↑24-03-2024, 13:59
no cóż gdybym nie wiedział że to Guy Ritchie to raczej bym nie zgadł
niby momenty były ale jako całość mnie to nie przekonuje, obsada fajna ale raczej zawodnicy 2-planowi bo role główne co najwyżej przeciętne (Kaya w huj brzydko tu wygląda)
ponoć ma być 2 sezon ale ja już wysiadam, szkoda czasu, niech kręci lepiej nowego filma
To ten Outsider od Stephena Kinga? Warto obejrzeć?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie czytałem ksiazki ale serial naprawdę dobry. Mnie w chuj wciągnął.