Ale by był klimat na coś takiego wpaść!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
Myslalem juz ze 2 lata temu, ALE: po pierwsze, na DDF wtopili w zeszlym roku 3000 euro, i o ile dla Belga moze to nie byc tak wielka kwota, to dla mnie to juz byloby sporo; prawie na pewno nie byloby nikogo realnego do pomocy na miejscu; w Polsce nie ma prawie zadnego projektu, ktory mialby jakies znaczenie ORAZ muzyk potrafil grac fizycznie, a nie tworzyl tylko na komputerze. Niemniej mam troche ochote zrobic cos takiego w malym krakowskim teatrze, tylko ze to byloby na 50 osob, bo wiecej nie ma miejsc... Wiec pewnie jakas inna miejscowka... Atmosfera robi sie dobra do organizacji takich rzeczy, ale musialbym nauczyc sie mnostwa nowych rzeczy.
Rozumiem. Myślałem, że jak tam sold out to i u nas mogłoby być podobnie. Ale fakt, duże nazwy kosztują sporo. Mortiis nie jest tanim projektem. W Krakowie powstał Alembik, jakbyś szukał coś pod nosemŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-01-2024, 16:34Myslalem juz ze 2 lata temu, ALE: po pierwsze, na DDF wtopili w zeszlym roku 3000 euro, i o ile dla Belga moze to nie byc tak wielka kwota, to dla mnie to juz byloby sporo; prawie na pewno nie byloby nikogo realnego do pomocy na miejscu; w Polsce nie ma prawie zadnego projektu, ktory mialby jakies znaczenie ORAZ muzyk potrafil grac fizycznie, a nie tworzyl tylko na komputerze. Niemniej mam troche ochote zrobic cos takiego w malym krakowskim teatrze, tylko ze to byloby na 50 osob, bo wiecej nie ma miejsc... Wiec pewnie jakas inna miejscowka... Atmosfera robi sie dobra do organizacji takich rzeczy, ale musialbym nauczyc sie mnostwa nowych rzeczy.
No ja tam nigdy nie pogardzę koncertem Mortiisa i liczę, że w tym roku zagra w PL.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-01-2024, 20:44Akurat Mortiisa to chyba kazdy komu choc troche zalezy widzial na roznych koncertach i festiwalach, wiem ile on kosztuje, dwie moje wyplaty plus oporządzenie. Sluchalem Alembika ale na razie nie jestem zachwycony, moze jeszcze chwyci.
Ty chciałeś te kasety Ghoest? Wciąż Cię interesują?
Sam muzyk mowi mi ze ma tego troche, myslalem ze jak bede z nim trejdowal to wezme wiecej, ale w sumie chyba nie ma sensu bawic sie w posrednikow, mozesz sie odezwac do niego bezposrednio: https://www.facebook.com/a.virdeusMass-Turbo pisze: ↑22-01-2024, 07:34To ja Cię kiedyś zaczepiałem o kasety Ghoest, a co, masz na nie jakiś namiar?
Będę zajebiście tajemniczy i napiszę PM
No wiem bo mam krótki wykładzik tam o tym czym jest DS i jaki ma związek z Sword&Sorcery, ale to ma być tylko jakieś 15-20 minut o 2 w nocy.
I co, wpadasz? Za pół godziny się zaczyna jak coś;)