Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Dokładnie, pamiętam wywiady z epoki, Chcieli pokazać, jak powinien brzmieć prawdziwy punk. I pokazali, nawet za bardzo.
co za bzdury, chcieli oddać po swojemu hołd klasykom i swoim inspiracjom a nie udowadniać że coś tam powinno brzmiec inaczej .oryginałom niczego nie brakowało. tak to pamiętam.
Jedno nie wyklucza drugiego.
Pamiętam wywiad z Metal Hammera, jak King albo Jeff, narzekał, że dla wielu punk to te "lalusie z Green Day" i generalnie jebać ich.
Dokładnie o to mi chodziło. Oddanie hołdu plus pokazanie "tym lalusiom" jak sie gra punk.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
No jest to interesujące biorąc pod uwagę aktywność KK
Slayer wraca.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
zabawne a ponoć Kerry ostatnio gadał z Tomkiem na ostatnim koncercie
a to kłamczuszek
Czemu? Nie ma powodów, by mu nie wierzyć, podejrzewam, że cała ta akcja została zaplanowana po tym wywiadzie, bo gdyby to było planowane wcześniej na pewno rozmowa wyglądałaby inaczej. A druga sprawa, że oni raczej nie ustalają tego ze sobą, tylko przez management i agentów. Na pewno nie było tak, ze się spotkali na próbie i "fajnie to brzmi, zagrajmy koncert".
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
Kurwaaaa serio myślałem że będą mieć jaja, a tu się okazuje że są wydmuszką i kurwa po chwili przerwy wracają.... Mam nadzieję że wrócą do pozycji klubu stodoła i wtedy może pojechałbym zobaczyć tych lamusów a tak KIJ IM W PORTFEL...
Za dużo razy ich widziałem żebym miał patrzeć na $$$$
Kurwaaaa serio myślałem że będą mieć jaja, a tu się okazuje że są wydmuszką i kurwa po chwili przerwy wracają.... Mam nadzieję że wrócą do pozycji klubu stodoła i wtedy może pojechałbym zobaczyć tych lamusów a tak KIJ IM W PORTFEL...
Za dużo razy ich widziałem żebym miał patrzeć na $$$$